Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Luksuriøse faciliteter
 • Portugals bedste spaafdeling
 • Morgenmad inkluderet
 • 2 x golf
 • Mulighed for at tilkøbe flere golfrunder
Udsolgt

Golfrejse - Hilton Vilamoura Resort & Spa

5
Her får du
 • Luksuriøse faciliteter
 • Portugals bedste spaafdeling
 • Morgenmad inkluderet
 • 2 x golf
 • Mulighed for at tilkøbe flere golfrunder
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Hilton Vilamoura Resort & Spa

 • 2 x Golf
 • 3 x Golf
 • 4 x Golf
 • 5 x Golf
 • Morgenmad
 • Tilkøb halvpension

Luksusophold midt i Algarve med masser af golf
Hilton Vilamoura Golf Resort & Spa er et fremragende hotel for både golfspillere og livsnydere. Her er alt hvad hjertet begærer for at kunne holde en ferie i absolut særklasse med faciliteter ud over det sædvanlige. Hotellet er særligt kendt for at huse det største – og vel nok bedste – spaområde i hele Portugal. Den perfekte oase at læne sig tilbage i imellem golfrunderne.

Og der er masser af golf på programmet. Hotellet råder nemlig over en avanceret golfsimulator, hvorfra evnerne virkelig kan testes på ikke mindre end 35 anerkendte golfbaner. Så det er bare om at slå sig løs. Evnerne skal selvfølgelig også testes i den virkelige verden på denne tur, og som udgangspunkt er der 2 golfrunder inkluderet – den første på Vale de Lobo Ocean og den anden på Vale de Lobo Royal. Hvis du søger flere udfordringer, kan du tilkøbe 3, 4 eller 5 golfrunder, som skal spilles på Dom Pedros forskellige anlæg. Uanset hvilken konstellation, du er til, er du sikret gode udfordringer i de mest mageløse og naturrige omgivelser. Læs meget mere om de forskellige baner og deres karakteristika herunder.

Inkluderet:

 • Fly t/r
 • Transfer til og fra lufthavn (gælder kun charterfly)
 • Ophold på Hilton Vilamoura Resort & Spa i dobbeltværelse deluxe
 • Morgenmad
 • 2 x golf på Vale do Lobo Ocean og Vale do Lobo Royal
 • Transport til og fra banerne

Tilkøb:

 • Indchecket kuffert og golfbag
 • Transfer til og fra lufthavn (gælder kun rutefly)
 • 3, 4 eller 5 x golf på forskellige Dom Pedro baner
 • Mad ombord på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Halvpension
Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 2 km
Afstand til strand 3 km
Aircondition Ja
Bar Ja
Byggeår 2007
Børneklub Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 7
Spa & wellness Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du på din golfrejse
Du bor i et moderne og lyst dobbeltværelse med egen balkon. Værelserne er udstyret med gratis WiFi, aircondition, strygejern, elkedel, minikøleskab, kaffe- og tefaciliteter, og på alle badeværelser er der hårtørrer. Som en særlig service er der på alle værelsesgange en ismaskine med isterninger til fri afbenyttelse.

Læs mere om hotellet her

 

Adresse

Rua da Torre d Agua Lote 4.11

8125615, Vilamoura

Algarve

Portugal


Her spiller du på din golfrejse

Vale do Lobo Royal

Banen er næsten verdensberømt for et enkelt hul - 16. Et par 3-hul, hvor der skal slås tværs over en dyb kløft med Atlanterhavet som tilskuer! Efter sigende ét af de mest fotograferede golfhuller i verden!

Banen har dog masser af andre kvaliteter og er fantastisk med smalle fairways og forholdsvis små, ondulerede greens. Også denne bane har bevaret nogle af hullerne fra den oprindelige bane, der har ligget på samme areal. Til gengæld er der kommet en del nye og udfordrende huller til ved opførelsen af den nuværende bane.

Placeringen er veludvalgt helt ud til Atlanterhavets kyst, smukt udsmykket med bl.a. pinjetræer og figentræer, der skaber et roligt miljø under spillet.

Par: 72
Længde (back tee): 6.059 m
Herrer/Gul: SR 129 / CR 71,3
Damer/Rød: SR 129 / CR 72,6
www.valedolobo.com

Vale do Lobo Ocean

Ocean-banen er udfordrende. Man bør ikke lade sig distrahere af de måske smukkeste naturscenerier, en golfbane kan tilbyde! De bagerste ni huller spilles langs Atlanterhavets kyst, og den unikke kombination af bølgerne på den ene side, og eukalyptustræerne på den anden, er enestående. Netop derfor har banen også fået sit navn, hvor man kan nyde den fantastiske havudsigt. Banen er anlagt på en af de oprindelige baner, der var med til at gøre Algarvekysten til et foretrukket golfområde. I dag er mange af den oprindelige banes huller brugt. Fairways kan ofte forekomme smalle og på den måde give forhindringer for spilleren. En dejlig blanding mellem traditionel golf og links.

Par: 73
Længde (back tee): 6.137 m
Herrer/Gul: SR 133 / CR 71,4
Damer/Rød: SR 133 / CR 74,0
www.valedolobo.com

Victoria – Dom Pedro

Victoria åbnede sine fairways i 2004 efter et design af Arnold Palmer. Projektet blev startet som et af de mest seriøse i Portugal og grundet dette kalder ejerne banen en af de bedste i Europa. Banen er lang og svær. Den har vidunderlige naturscenerier over vand og strategisk anlagte (store) bunkers - i bedste amerikanske stil. De flotte forhøjninger, søer og vandfald skaber en vis harmoni på banen, samt giver en fantastisk baggrund for spilleren. Til gengæld er landingsområderne oftest brede, og banen belønner lange og modige slag. Anlægget har allerede været vært for mange mesterskaber. Victoriabanen er Portugals længste fra backtee, men pga. hele 5 teesteder er banen mulig at blive spillet af alle.

Par:  72
Længde (back tee): 6.609 m
Herrer/Gul:  SR 128 / CR 71,8
Damer/Rød: SR 117 / CR 69,1
https://www.dompedrogolf.com/

Old Course – Dom Pedro

Som navnet siger én af klassikerne på Algarve-kysten! Banen har igennem 40 år haft mulighed for at blive renoveret og omstruktureret, således at den i dag kan fremstå helt i top. Old Course hører til mange spilleres favoritbaner, og mange vender tilbage år efter år. Stilen er typisk britisk parkbane, og designet lader intet tilbage at ønske. Banen har rigtig mange træer og de ældgamle pinjetræer bringer ro i sjælen, og det behøves, når man skal rundt på den gamle bane. Banen er bl.a. beriget med huller, som ligger op af en forhøjning, hvor man bliver nødt til at have et kraftigt slag, for at bolden ikke triller tilbage. Greenen har bunker på begge sider. Det er en populær parkbane for alle, uanset handicap. En bane, man ikke glemmer!

Par:  73
Længde (back tee): 6.254 m
Herrer/Gul:  SR 124 / CR 70,9
Damer/Rød: SR 127 / CR 72,6
https://www.dompedrogolf.com/

Pinhal – Dom Pedro

Pinhal er en af de ældre baner i området. Den åbnede i 1976, og det ses på layoutet og de mange store, smukke pinjetræer, der præger banen. En del af banen bugter sig langs de mange, smukke ferievillaer i området. De velplacerede bunkers gør banen underholdende og spændende og udfordrer samtidig spilleren til at være meget præcis. Banen har steder med utrolig smuk panoramaudsigt udover havet. Banen er blevet redesignet af Robert Trent Jones i 1985 og er en lækker velplejet parkbane. Flotte udsigter over Vilamoura-området specielt på de bageste ni huller.

Det karakteristiske for banen er de små greens som kræver megen præcision, men også de mange træer på banen skaber mange huller, der er indrammet af træer og derfor giver ekstra udfordring.
Det er en udpræget parkbane med gode træningsfaciliteter.

Par:  72
Længde (back tee): 6.353 m
Herrer/Gul:  SR 128 / CR 71,2
Damer/Rød: SR 120 / CR 72,9
https://www.dompedrogolf.com/

Millenium – Dom Pedro

Millenium åbnede i 2000 og er karakteriseret ved vidt forskellige for- og bag-ni! De første ni huller spilles i pinjeskoven, hvor de store træer ofte (modvilligt) bringes i spil. Til gengæld åbnes der på de sidste ni huller, og vel ude af skoven er det det åbne landskab og mange bunkers, der præger udsigten. Dette gør banen karakteristisk i forhold til de andre baner i området, da disse ofte er parkbaner.

Banen er opbygget til at være meget golfspiller-venlig, men også for at skabe ekstra udfordringer, bl.a. ved hul 8 og 9 finder man vandhazarder, som skaber en ekstra udfordring. 

Fra flere huller på banen finder du en grøft samt et ”out-of-bounds” område, hvor der ikke er meget plads til fejlslag.
Det er en bane med ekstra spænding og udfordring, men også en bane, man vil sætte pris på at spille.

Par:  72
Længde (back tee): 6.176 m
Herrer/Gul:  SR 117 / CR 69,9
Damer/Rød:  SR 113 / CR 69,4
https://www.dompedrogolf.com/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail