Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 3 x golf
 • Fantastisk beliggenhed
 • Bo tæt på Albufeira
Udsolgt

Golfrejse - Hotel Auramar Beach Resort

3
Her får du
 • 3 x golf
 • Fantastisk beliggenhed
 • Bo tæt på Albufeira
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse - Hotel Auramar Beach Resort

 • 3 x Golf
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool

Golfrejse til Algarvekysten på All Inclusive-resort med 3 x golf
På denne golfrejse bor du på et resort, hvor beliggenheden er helt i top, og du har golfbanerne inden for 30 minutters kørsel fra hotellet. Du bor ved Algarvekystens største ferieby, Albufeira, så du har gode muligheder for at opleve Portugal, når du ikke spiller golf. Du bor på Hotel Auramar Beach Resort med All Inclusive, hvor du har et poolområde med en betagende havudsigt, og under 200 meter fra hotellet ligger stranden. Du har 3 gange golf med på din rejse, og du spiller på 3 forskellige baner – Dom Pedro Pinhal, Dom Pedro Millenium og Dom Pedro Laguna. Algarve er kendt for at være et af Europas smukkeste golf-områder, og det oplever du også på disse golfbaner. Alle baner er udfordrende, men kan spilles af alle niveauer.

Inkluderet:

 • 7 nætter på Auramar Beach Resort i dobbeltværelse
 • Fly tur/retur
 • All Inclusive
 • 3 x golf – 1 x Dom Pedro Pinhal, 1 x Dom Pedro Millenium, 1 x Dom Pedro Laguna

Tilkøb:

 • Lufthavnstransfer
 • Indchecket kuffert og golfbag

Sådan bor du på din golfrejse

Hotel Auramar Beach Resort

Med en ferie på Hotel Auramar Beach Resort får du en beliggenhed, som er helt i top. Du bor blot 200 meter fra stranden, der er kun 3 kilometer til centrum af Albufeira, og der er en fantastisk havudsigt fra hotellets poolområde. Her kan du slappe af og nyde Atlanterhavets skønhed. Udover en udendørs pool, har hotellet også en indendørs pool, hvis temperaturen skulle svigte. Dit ophold er med All Inclusive, og hotellet har en god snackbar, og hovedmåltiderne serveres i hotellets buffetrestaurant.

Du bor i dobbeltværelse med udsigt til haven eller havet. Du har balkon eller terrasse, badeværelse, aircondition, TV, telefon og køleskab.

Læse mere om hotellet her – Hotel Auramar Beach Resort

Her spiller du på din golfrejse

Millenium – Dom Pedro

Millenium åbnede i 2000 og er karakteriseret ved vidt forskellige for- og bag-ni! De første ni huller spilles i pinjeskoven, hvor de store træer ofte (modvilligt) bringes i spil. Til gengæld åbnes der på de sidste ni huller, og vel ude af skoven er det det åbne landskab og mange bunkers, der præger udsigten. Dette gør banen karakteristisk i forhold til de andre baner i området, da disse ofte er parkbaner.

Banen er opbygget til at være meget golfspiller-venlig, men også for at skabe ekstra udfordringer, bl.a. ved hul 8 og 9 finder man vandhazarder, som skaber en ekstra udfordring. 

Fra flere huller på banen finder du en grøft samt et ”out-of-bounds” område, hvor der ikke er meget plads til fejlslag.
Det er en bane med ekstra spænding og udfordring, men også en bane, man vil sætte pris på at spille.

Par:  72
Længde (back tee): 6.176 m
Herrer/Gul:  SR 117 / CR 69,9
Damer/Rød:  SR 113 / CR 69,4
https://www.dompedrogolf.com/

Pinhal – Dom Pedro

Pinhal er en af de ældre baner i området. Den åbnede i 1976, og det ses på layoutet og de mange store, smukke pinjetræer, der præger banen. En del af banen bugter sig langs de mange, smukke ferievillaer i området. De velplacerede bunkers gør banen underholdende og spændende og udfordrer samtidig spilleren til at være meget præcis. Banen har steder med utrolig smuk panoramaudsigt udover havet. Banen er blevet redesignet af Robert Trent Jones i 1985 og er en lækker velplejet parkbane. Flotte udsigter over Vilamoura-området specielt på de bageste ni huller.

Det karakteristiske for banen er de små greens som kræver megen præcision, men også de mange træer på banen skaber mange huller, der er indrammet af træer og derfor giver ekstra udfordring.
Det er en udpræget parkbane med gode træningsfaciliteter.

Par:  72
Længde (back tee): 6.353 m
Herrer/Gul:  SR 128 / CR 71,2
Damer/Rød: SR 120 / CR 72,9
https://www.dompedrogolf.com/

Laguna – Dom Pedro

Laguna åbnede i 1990, og som navnet antyder, ligger den tæt på vandet, og der er også meget vand i spil på denne ellers så åbne bane. Banen har 11 huller, der er omkranset af vand. Laguna er ikke specielt kuperet, hvilket ellers kendetegner mange baner i Vilamoura-området. Udfordringen ligger i de strategisk placerede bunkers og vandhazarder. I alt finder man 79 bunkers på denne bane, hvilket skaber en sværhedsgrad på banen, hvor selv spillere med et lavt handikap kan finde stor udfordring.

Med sine mange søer, de mange bunkers, er banen meget svær og kompliceret.
På Laguna-banen finder du tilmed alle de træningsfaciliteter, du kunne ønske dig.

Par:  72
Længde (back tee): 6.121 m
Herrer/Gul:  SR 127 / CR 71,3
Damer/Rød: SR 119 / CR 72,3
https://www.dompedrogolf.com/

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail