Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Tag med Vandring for alle til La Palma

0
Udsolgt

Tag med Vandring for alle til La Palma

Tag med i 1 uge den 8. marts 2018

Kanarieøernes vandreparadis
La Palma er en smuk og rolig ø, hvor turismen ikke dominerer, og hvor indbyggernes identitet og traditioner er synlige og aktive. La Palma er af vulkansk oprindelse, men adskiller sig på flere områder fra de øvrige Kanariske øer. Den er en af de yngste og er derfor ikke så nedslidt og eroderet. Landskaberne er både barske og skarpe, grønne og frugtbare, der er store niveauforskelle, og dertil kommer at vejret varierer meget fra sted til sted. Det er en ø med forskelligartede oplevelser.

Rejsefakta
Vandreturene på La Palma stiller lidt større krav til deltagerne end Vandring for alles øvrige vandrerejser, da underlaget nogle steder er ujævnt. Dertil kommer, at der er flere højdemeter, specielt nedad, men mange af dem er nemme. Husk dog en teleskopstav! Har man sin almindelige gode kondition, styrke og bevægelighed i behold, kan man sagtens deltage på vandreturene. Dansk rejse- og vandreguide er med på hele turen. Vi kommer rundt på store dele af øen – til fods og i egen bus. Der er sørget for frokost alle vandredage. Besøg på de omtalte seværdigheder er inkluderet.

Lejlighedshotel La Caleta
Lejlighedshotel La Caleta i Los Cancajos er et mindre, meget hyggeligt og roligt lejlighedshotel. Det er bygget i kanarisk stil og meget velholdt. Poolområdet i den flotte have er til ren afslapning efter dagens vandretur – det er en dejlig oase i hjertet af det hele. Lejlighederne på La Caleta er rummelige med separate soveværelser, badeværelse og balkon eller terrasse. Alle lejligheder har køleskab, mikroovn, TV og WiFi. Her er masser af supermarkeder, barer og restauranter og en fin strand indenfor 500 m. La Palmas hovedstad, Santa Cruz er kun 5 km. væk – med busstoppested tæt på.

Rejsen gennemføres med maximum 21 deltagere.

Læs udførligt program på: www.vandringforalle.dk

Afrejse 8. marts 2018 - Udsolgt

Pris pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse kr. 9.048
Tillæg for eneværelse (begrænset antal) kr. 1.050

Prisen inkluderer:
• Fly København/Billund – La Palma
• Mad ombord på flyet, begge veje
• Transfer lufthavn – hotel
• Ophold på hotel La Caleta med morgenmad
• Velkomstmøde
• Al transport i egen bus til udflugterne dag 2 – 5 og 7
• Alle entréer til besøg ifølge programmet
• Frokost dag 2, 3, 4 og 5.
• Madpakke/picnic dag 7
• Dansk rejse- og vandreguide på hele turen
• Olietillæg
• Bidrag til rejsegarantifonden (Nr. 1242)


Mulige tilkøb, pris pr. person:
• Afbestillingsforsikring Gouda: Kr. 195.
• Årsrejseforsikring Gouda: Kr. 249.

Tilmelding 
På nedenstående formular eller på telefon 9627 3777

Program

Dag 1 – Ankomst
Velkomstmøde - både med Bravo Tours og vores egen vandreguide.
-/F/-

Dag 2 – Eventyrskoven
Først vandretur gennem fredet Laurissilvaskov. 7½ km. 300/500 m. op/ned. Derefter frokost med traditionel kanarisk menu og besøg på Sanctuaria de las Nieves. Vandring ned til hovedstaden, Santa Cruz: 4 km. 25/275 m. op/ned. Slentretur gennem byen og hjem med bus.
Heldagstur. M/F/-

Dag 3 – Den grønne kyst
Vi vandrer gennem øens spisekammer med bananer, frugter og meget andet. 9 km. 200/675 m. op/ned. Derefter lækker anretning på flot beliggende restaurant, besøg på destilleri, der laver rom af lokale sukkerrør og til sidst et dyp i en naturlig havpool.
Heldagstur. M/F/-

Dag 4 – På kanten af krateret
Vandring med forrygende udsigter til højre og venstre fra et af verdens største vulkankratere. Vi slutter på toppen af øens højeste punkt. 6½ km. 350/200 m. op/ned. På turen ned fra bjerget frokost i skovhytte med lokale specialiteter og hjemkørsel med ophold på Centro Visitantes i El Paso (om nationalparken.)
Heldagstur. M/F/-

Dag 5 – De nye vulkaner
På sydspidsen vandrer vi gennem de nyeste lavalandskaber og op på toppen af den vulkan, der sidst var i udbrud. 7½ km. 75/700 m. op/ned. Derefter frokost på vinbodega med tapas og vinsmagning. Besøg på Centro Visitantes i Fuencaliente (øens tilblivelse) og på arkæologisk museum.
Heldagstur. M/F/-

Dag 6 – til egen disposition
Bravo Tours’ rejseledere på stedet hjælper gerne med individuel planlægning. Eller tag med vandreguiden på pionertur. Hvorhen og hvordan besluttes et par dage før. Ekstra udgifter til dette må påregnes.
M/-/-

Dag 7 – I det store krater
Fantastisk vandretur i et af verdens største vulkankratere, der er 28 km. i omkreds, 8 km. i diameter og knap 2 km. dyb. Vi køres ind i krateret og sættes af. Herefter vandrer vi ned i bunden og følger en barranco ud. Der er ingen forplejning inde i krateret, så vi har madpakker med. Måske bademulighed! 16 km. 150/900 m. op/ned.
Heldagstur. M/F/-

Dag 8: Hjemrejse.
Vi flyver hjem og ved nu. Hvorfor man kalder La Palma for Isla Bonita.
M/F/-

Tilmelding til Vandring for alle

Vandring for alle til La Palma 8. marts 2018
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail