• Udsolgt
Ring til os

Vandreferie på Mallorca 21. september 2024

0

Vandreferie på Mallorca

Vandreferie til Mallorca den 21. september 2024

- Santa Ponsa. Glæd dig til en hyggelig vandreferie i kystbyen Santa Ponsa på Mallorca.

Byen ligger smukt i bunden af en af øens mange bugter med smuk natur, brede, hvide sandstrande og masser af muligheder for gode vandreture.

Hvor skal vi vandre?
Vores vandreture går på gode vandrestier. Vi har fokus på lokal natur og dejlige vandreoplevelser, bl.a. på mindre kendte vandrestier og ikke mindst den kendte vandrerute GR221.
Ugen byder på 6 vandreture, heraf 5 dagsture og 1 aftentur. Flere dage går vi fra hotellet i Santa Ponsa. Vi kommer til at vandre i områder med bjergterræn, og vi kan nyde skøn udsigt over kyst og bjerge, herunder udsigt til ”Drageøen”.
Der vil være mulighed for andre aktiviteter, hygge og socialt samvær. Der vil være en fridag uden vandretur – samme dag for alle. Vi har en bustur op i Tramuntana-bjergene, hvor vi vandrer fra området ved Klosteret Lluc. Her er der utrolig natur, flotte udsigter og gode vandrestier – flere vandreruter kommer hér igennem, fx GR221. Nåh ja, er man til lidt cafehygge, er der også gode muligheder her.

Som deltager kan du frit bestemme, om du vil deltage i dagens tur eller ej. Vil du hellere ud på egen hånd eller bare slappe af og nyde de smukke omgivelser, er det helt i orden. På vandredagene er der 2 vandregrupper med ruter på ca. 12 km og 22 km. Vandregruppen 12 km er baseret på hygge og vandretur, her kan alle være med. Flere dage er vi hjemme til frokost, herefter er der god tid til at nyde området.
Vandregruppen 22 km får også tid til hygge og vandretur, men vi går lidt mere frisk til derude. Også her er vi hjemme til frokost flere dage (turen laves som to sløjfer med frokoststop ”hjemme”). Eftermiddagen, ja den står på hygge for alle.

Sådan bor du
Hotel Globales Pionero Santa Ponsa Park bor du i pæne og rummelige dobbeltværelser med balkon, bad/toilet med bruser og hårtørrer, aircondition, tv, WiFi (mod gebyr) og safebox (mod gebyr). Derudover er der en mindre køleboks med plads til et par vandflasker. Dobbeltværelse til enebrug mod tillæg. Værelserne er til maksimalt 3 personer. Alle dobbeltværelser er ca. 17 m2.

Ønsker du at bo alene er dette muligt mod et tillæg på kr. 2.700. 

Læs mere om hotellet

AFREJSE:
21. september 2024
Pris pr. person
i delt dobbeltværelse med All Inclusive: kr. 7.995
Eneværelses tillæg: Kr. 2.700.

Alt det her får du med

• Direkte fly fra Billund/København tur/retur
• Transport lufthavn-hotel tur/retur
• 1 stk bagage + 1 stk håndbagage
• 7 nætter på valgt hotel
• All Inclusive på hotellet 
• Dansktalende rejselederservice

Bestilling er kun mulig online herunder

For yderligere informationer:
henvendelse til Vandreteam v/Uffe Vindum Bjerre på tlf. 2972 2988 (send sms) eller e-mail: info@vandreteam.dk.
Tilmelding

Vandretur på Mallorca september 2024
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail