Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Bravo Tours fortryllende Thailand

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris pr. person 17.298 kr

Jubilæumsrejse – 10.000 på rundrejse i Thailand
Bravo Tours’ fortryllende Thailand

Tag med på unik rundrejse i Thailand. 2017 blev året, hvor vi rundede det magiske tal – 10.000 gæster på rundrejse i Thailand! Det fejrer vi med en helt særlig jubilæumsrundrejse: Bravo Tours’ fortryllende Thailand. Her har vi fundet de bedste, smukkeste og mest autentiske områder i den nordlige del af landet frem til jer. I kan godt begynde at glæde jer – det bliver en rundrejse ud over det sædvanlige.

Det nordlige Thailand – et område, der skiller sig helt ud fra resten af landet. Landsdelen har sin helt egen unikke kultur og natur. Vi drejer fra alfarvej og det kendte Thailand. I stedet besøger vi små landsbyer, hvor de lokale lever deres stille liv. Har du rejst før i Thailand, vil du blive overrasket over denne hemmelige – og for mange smukkeste – del. Naturen er fortryllende og gribende.

Vi kommer tæt på det lokale liv, templer og et lille stykke Kina. Thailand har et utal af facetter. Glæd dig også til at besøge natmarkedet, spis på et af de lokale gadekøkkener og mærk det ægte Thailand på allertætteste hold. Rejsen tager os med på de smukkeste bjergveje med nogle af de mest betagende udsigter, som Thailand har at byde på.

Oplevelserne står i kø, og efter rundrejsen kan I slutte af med en dejlig, afslappende badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin. Eller I kan vælge at forlænge med endnu en fantastisk rundrejseoplevelse i Vietnam - eller kombinere rejsen med oplevelser i Cambodja.

Og husk, bestil din rundrejse til Thailand i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse til Thailand senest 2,5 måned inden afrejse.

Der kan maksimalt deltage 24 personer på vores rundrejse i Thailand.

Rejsens højdepunkter
 • Dansk rejseleder på rundrejsen
 • Dansk rejselederservice i Hua Hin
 • Chiang Rai Natmarked
 • Overnatning på Angkhan Natur Resort
 • Doi Angkhans royale projekt
 • Phra That Lampang Luang Templet
 • Bytur i hestevogn i Lampang
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Fra Danmark til Thailand
Fra Danmark til Thailand

Fra Danmark sætter vi kurs østover. Under flyturen serveres der flere måltider og drikkevarer. Der vises flere film, og mange musikkanaler er til rådighed. Der vil være flyskifte i Bangkok på vejen til Chiang Rai.

Dag 2
Nordthailands kunst og kultur
Nordthailands kunst og kultur

Vi lander i Chiang Rai. Her møder vi vores danske rundrejseleder, der følger med os på hele det store eventyr. Nordthailand er fyldt med anderledes og lokale oplevelser. Området er helt unikt og adskiller sig fra resten af landet. De holder stædigt fast i deres egen særlige kultur og deres farverige dragter, som de stadig bruger hver dag. På dagens udflugt kommer vi helt tæt på det lokale traditionsrige liv. Det føles lidt, som om tiden er gået i stå her – familierne bor stadig side om side i små bambushytter.

Om eftermiddagen fortsætter vi til Baan Dam – det sorte hus – hvor der møder os et mix af traditionel thailandsk kultur og moderne design. Af samme grund omtales det sorte hus som ”arkitekturens himmel og helvede”. Nogle ting er smukke som en drøm, mens andre minder dig mere om et mareridt. Vi gør et stop ved et kaffehus med udsigt over Kok River – det perfekte sted til at tale om dagens mange oplevelser og slappe lidt af, inden vi om aftenen besøger Chiang Rai’s natmarked. Her kan du købe alt mellem himmel og jord og besøge et af de mange spændende gadekøkkener.

Dag 3
Videre til Fangs skønne oplevelser og Doi Angkhan
Videre til Fangs skønne oplevelser og Doi Angkhan

Efter en god morgenmad på hotellet fortsætter vi til Fang. Byen ligger tæt på grænsen til Myanmar og er kendt for sine flotte træhuse. Selv om byen i dag er blevet meget mere moderne, findes der stadig nogle af de originale bygninger tilbage. Engang var byen en afgørende brik i Lanna-kongedømmet, og det er sjovt at gå en tur i byen og blot se, hvordan den har udviklet sig. Vi kører derefter til Doi Angkhan, som ligger i et meget smukt og bjergrigt område. Resortet, vi overnatter på, ligger dejligt gemt i de flotte Angkhang-bjerge. På eftermiddagen bliver der også tid på egen hånd, inden vi nyder en god middag sammen om aftenen.

Dag 4
En kongelig start og hippie-landsbyen Pai
En kongelig start og hippie-landsbyen Pai

I dag starter vi på kongelig vis ved det royale projekt i Doi Angkhang. Området var for mange år tilbage kendt for at dyrke opium, men det har projektet nu udskiftet med andre produkter, der kan dyrkes i bjergene – især frugter og blomster. Det har givet bjergstammerne i området et helt nyt og lovligt overlevelsesgrundlag.

Vi fortsætter videre til Pai, og turen er en oplevelse i sig selv! De grønne bjerge følger os hele vejen, skråningerne forbløffer, og vejen er smukkere end smuk! Engang var Pai en stille landsby med en forunderlig smuk udsigt – sådan er udsigten stadig, men der er liv og glade dage i byen. Her er en helt unik stemning, hvor vestlige hippier tilsyneladende lever livet kombineret med det bedste fra den thailandske kultur. Derfor er byen også bedre kendt som ”hippiebyen”. Glæd dig til at opleve et miks af traditioner og den afslappende atmosfære.

Vi gør et stop ved et smukt udsigtspunkt, og er vi heldige, kan vi også nyde en smuk solnedgang herfra. Om aftenen er der tid til afslapning – vi foreslår dog, at I besøger det lokale natmarked, der er en oplevelse i sig selv!

Dag 5
Drypstenshule og ”Lille Kina” i Ban Rak
Drypstenshule og ”Lille Kina” i Ban Rak

Igen i dag beriger det thailandske landskab os med en smuk køretur på vej til Mae Hong Son City. Vi besøger Lod Cave – en gammel stenalderhule. De store farverige drypsten lyser i mørket, og man kan tydeligt se de små mindre huler, der ligger inden i den store hule. Find din indre ”hulemand” frem og forestil dig, hvordan livet blev levet tilbage i stenalderen. Vi gør også et stop ved Ban Rak, der populært kaldes den ”thailandsk-elskende” landsby. Byen blev dannet af tidligere kinesiske nationalister, der flygtede til Thailand, efter at kommunismen havde sit indtog i Kina. Derfor er mange skilte også på kinesisk, ligesom især de ældre kun taler kinesisk. Vi nyder en kinesisk frokost ved søen.

Ved ankomsten til Mae Hong Song taber vi næsten pusten. De smukke bjerge og den hyggelige stemning skaber en fantastisk atmosfære. Ved aftenstid rykker de lokale håndværkere små boder ud til Chom Kham-søen, og så er der loppemarked. Gå endelig ud og kig på specielt de flotte stoffer og tekstiler, tasker og punge, der er lavet af Lisu-kvinderne fra den særlige bjergstamme.

Dag 6
Det autentiske Thailand
Det autentiske Thailand

I dag skal vi op – helt op til Thailands højeste bjerg! På vejen bliver vi mødt af flotte vandfald og små boder, der sælger både lokale varer og mad. Vi nyder udsigten over landsbyerne, der ligger som små perler på en snor. Over middag ankommer vi til Mae Sariang, hvor det er blevet tid til frokost mellem rismarkerne. Området er et af de mest autentiske i Thailand med den ægte og rå natur og uendelige rismarker. Teaktræshusene og templerne skaber en original stemning – som ikke findes lige. Byen er fyldt med hemmeligheder. Når du bliver sulten, er der både mulighed for at besøge finere restauranter eller prøve det spændende thailandske gadekøkken. I kan nyde eftermiddagen og aften, som I har lyst.
Vi overnatter i Mae Sariang-området.

Dag 7
Tilbage i tiden
Tilbage i tiden

Dagen i dag er endnu en tur på bjergvejene gennem det smukke Thailand. Turen går til Lampang, men kort inden vi når vores mål, besøger vi det spændende Lampang elefant-hospital. Vi ser, hvordan de arbejder med elefanterne, så de igen får et godt liv. I Lampang kan vi også fortsat se de lokale tage en hestevogn rundt i byen, som deres foretrukne transportmiddel. I Lampang oplever man noget af det gamle Thailand, hvor mange af bygningerne er lavet af teaktræ. Vi i byen gør endnu et stop ved Phra That Lampang Luang-templet – et af de smukkeste templer opført i træ i hele Thailand. Tæt på templet ligger også tre muséer, der fortæller mere om buddhismen og Thailands kultur. Aftenen er til fri disposition i Lampang med masser af muligheder for spisemuligheder. 

Dag 8
Thailandske traditioner i Lampang
Thailandske traditioner i Lampang

Tidligt om morgen starter vi med en thailandsk tradition i templet. Vi ofrer og beder til guderne, som thaierne gør det. De har gjort det hele deres liv, lige fra de var helt små, og i dag er det blot en del af dagligdagen. Det sikrer dem glæde, et fredeligt liv og andre gode ting. Vi skal naturligvis også køre en tur med en af Lampangs mange hestevogne, hvor vi ser byens seværdigheder og den gamle kendte hovedstad med de flotbevarede træhuse. På turen gennem byen opdager vi hurtigt, at vi befinder os i en gammel by. Bygningerne er et mix af vestlig, burmesisk, thailandsk og kinesisk arkitektur. Nogle af husene er smagfuldt bygget om til små butikker, caféer eller hoteller. Byens mest berømte område er den gamle markedsvej, hvor de har handlet med varer i århundreder.

Om eftermiddagen kan I nyde alle byens mange seværdigheder, inden vi nyder en god afskedsmiddag om aftenen. Her bliver der rig mulighed for at snakke rundrejsens mange oplevelser igennem.

Dag 9
Badeferie i Hua Hin eller videre på flere eventyr
Badeferie i Hua Hin eller videre på flere eventyr

Vi flyver fra Lampang til Bangkok, og herfra starter et nyt, spændende eventyr. I kan enten vælge at tage til Hua Hin, og nyde syv eller 14 dages badeferie i skønne omgivelser (syv dage er inkluderet). Det lyder fristende, men der er også en tredje – og måske endnu bedre – mulighed: byt jeres badeferie i Hua Hin ud med endnu flere oplevelser. I kan nemlig kombinere jeres Thailand-eventyr med Bravo Tours’ spændende rundrejser i Vietnam eller Cambodja – læs mere under ”kombiner to rundrejser og få endnu flere oplevelser”.

Valget er dit, men uanset hvad, rejser du videre med mange uforglemmelige oplevelser fra det nordlige Thailand.

Dag 10-16
Nyd livet i Hua Hin
Nyd livet i Hua Hin

Syv dages badeferie er inkluderet i Hua Hin – med mindre du fortsætter med endnu en spændende rejse.

Dagene er til fri disposition i den kongelige ferieby Hua Hin. Strandene eller hotellets swimmingpool lokker nu, efter de mange spændende oplevelser rundt i Thailand. Besøg også den kongelige togstation, oplev haven ved Sofitel-hotellet med de mange buske, som er klippet ud som dyr i naturlig størrelse eller spil golf på de mange skønne baner. Tag gerne til tempelbyen syd for Hua Hin, hvor man kan slentre rundt i den charmerende gamle bydel, tag en ridetur på hesteryg på stranden eller oplev det hyggelige natmarked. Der arrangeres flere udflugter under opholdet, bl.a. også den til den legendariske River Kwai.

Dag 17
Hjem til Danmark eller endnu mere badeferie
Hjem til Danmark eller endnu mere badeferie

Lige efter midnat er der afrejse tilbage til Danmark. Vi kan alle se tilbage på en række skønne, spændende og lærerige rejseoplevelser rundt i Thailand.
Der er selvfølgelig også mulighed for at tilkøbe endnu en uges badeferie i Hua Hin. Kontakt din rejsekonsulent for mere information.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur med Thai Airways
 • Flere måltider om bord på flyet
 • Gratis drikkevarer om bord på flyet
 • Fly fra Bangkok til Chiang Rai
 • Transport i egen bus fra dag 2-8
 • Fly fra Lampang til Bangkok
 • Transfer med Bravo Tours’ egen bus fra Bangkok lufthavn til Hua Hin t/r – hvis I vælger badeferie
 • 7 nætters rundrejse i Thailand med indkvartering på gode mellemklasse-hoteller
 • 7 nætters badeferie på Primera Club-hotel ”Novotel Hua Hin Cha Am” – mulighed for at tilkøbe andet hotel eller yderligere 7 dages badeferie (badeferie er inkluderet, hvis du vælger én rundrejse).
 • Dansk rejseleder på rundrejsen
 • Dansk rejselederservice i Hua Hin
 • Alle udflugter og entreer ifølge programmet
 • Alle fly- og bustransporter mellem destinationerne
 • Daglig morgenmad på hele rundrejsen og badeferien
 • Daglig frokost på rundrejsen fra 2. dag til 8. dag.
 • 4 middage på rundrejsen
 • Besøg til det sorte hus
 • Kaffestop ved Kok-floden
 • Chiang Rai Natmarked
 • Besøg til provinsbyen Fang
 • Overnatning på Angkhan Natur Resort
 • Doi Angkhans royale projekt
 • Hippiebyen i Pai
 • Doi Inthanon – Thailands højeste bjerg
 • Udsigtpunkt og solnedgang i Pai
 • Lod Cave-grotten
 • Besøg til Ban Rak Thai
 • Loppemarked i Mae Hong Son
 • Mae Sariang
 • Phra That Lampang Luang Templet
 • Bytur i hestevogn i Lampang

Dette er ikke inkluderet

 • 7 ekstra dages badeferie – så du i alt holder 14 dages badeferie i Hua Hin
 • Efterfølgende rundrejse i Vietnam – se separat program
 • Drikkepenge - beregn ca. 200 kr. pr. person
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Kombiner to rundrejser

- og få mange flere oplevelser!
I kan kombinere jeres rundrejse i Thailand med én af Bravo Tours’ to spændende rundrejser:
”Storslåede og naturskønne Vietnam” eller ”Cambodjas glemte skatte”.
Ønsker I at kombinere Thailand og Vietnam, rejser I først til Thailand, mens Cambodja-rundrejsen er en forlængelse af jeres rundrejse i Thailand.

Vælger I at kombinere to rundrejser, er badeferie i Hua Hin ikke inkluderet eller muligt.

Ring for yderligere information på 70 10 10 77.

PDF-program

Se en pdf-fil af rundrejsen ved at klikke på nedenstående link

Se programmet som PDF


Rejseleder

Vi oplyser gerne, hvem der kører vores rundrejse, hvis muligt. Det er dog med forbehold for uforudsete ændringer, der gør, at han eller hende alligevel ikke kan køre rundrejsen. Her finder vi selvfølgelig en anden, dygtig rundrejseleder.

 

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail