Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Koh Chang

Om Koh Chang

Koh Chang – Thailands uspolerede ferieparadis! 

Koh Chang – ”Elefantøen” - byder på en utrolig frodighed og skønhed i en meget afslappet stemning. Her kommer I direkte ind i det ægte Thailand, som endnu ikke er spoleret af turisme. Befolkningen er et stort smil, og overalt summer en dejlig afslappet stemning.

Koh Chang, Thailands anden største ø, er en vidunderlig regnskovs-ø med smukke eksotiske strande. Drømmer du om en hængekøje mellem to svajende palmetræer, en god bog og uspoleret strandliv omkring dig? Ja så indstil jagten og sæt dine klip-klapper i sandet – Koh Chang er svaret på dit næste eventyr.

Fra vinteren 2017/2018 flyver Bravo Tours’ med Thai Airways til Koh Chang. Fra Bangkok fortsætter transferen med fly til Trat, hvorfra der kun er en kort køre- og færgetur til Koh Chang.

Smukke naturoplevelser og ren afslapning
Koh Chang er en utrolig frodig og meget grøn ø. 70 % af øen er dækket af regnskov, og mange steder når regnskoven helt ned til stranden. Der er alle muligheder for trekking i regnskoven med guide og gode vandresko til smukke bjergtinder og betagende forfriskende vandfald – så husk badetøjet! Koh Chang betyder ”Elefantøen”, og fra de skønne elefantlejre har I mulighed for uforglemmelige elefantture ind i regnskoven, hvor I i flere dage kan leve sammen med elefanterne og lære de kæmpestore godmodige dyr rigtig godt at kende.


Strandene er eventyrlige, rå og uspolerede, og øen summer af eventyr. Her fjerner man ikke en væltet palme eller river sandet – her får I naturen, som den er bedst – helt naturlig. Denne utrolige atmosfære tiltrækker livsnydere fra hele verden til Koh Chang.

Ud at spise
Prisniveauet på Koh Chang er uhørt billigt, og maden tilmed helt utrolig. Fiskebådene bringer frisk skalddyr lige ind fra havet, og grundet prisniveauet er middagene en skøn kombination af fantastisk friskfanget fisk og kølig hvidvin til ingen penge. Er skalddyr på menuen, kan vi anbefale en tur til Bang Bao, en lille skøn by, hvor husene står på pæle, og hvor menuen ”Alt godt fra havet” får en hel ny og vidunderlig betydning! Pas på! Det er stærkt vanedannende, og danner et svært sammenligningsgrundlag for resten af verdens fiskerestauranter at hamle op med!

Uberørt paradis
Befolkningen er buddhister og utroligt gæstfri. Her forstår man virkelig, hvorfor Thailand bliver kaldt ”Smilets land”. I oplever en dejlig stemning og føler jer meget velkomne på ”Elefantøen”.

Koh Chang er stadig relativt uberørt, men med dens skønhed får den ikke lov til at forblive uspoleret. Så skynd jer af sted til denne smukke ø i al dens naturlige skønhed, før uskylden forsvinder. Eventyret venter på jer, og I bliver ikke skuffede på Koh Chang.

Dansktalende rejselederservice og transfer inkluderet
En rejse med Bravo Tours til Koh Chang er altid med dansktalende rejselederservice. Prisen inkluderer også altid transfer til og fra lufthavnen. Jeres dansktalende rejseleder møder jer på hotellet, og I har også mulighed for at deltage i spændende udflugter på dansk.    

Få det bedste - bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Qatar og Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. 

Fakta
Koh Chang i provinsen Trat ved den cambodjanske grænse er den mindst turistede af Bravo Tours’ destinationer i Thailand. Men trods den fantastiske, uspolerede autentiske stemning er øens infrastruktur helt på højde med resten af Thailand. Koh Chang ligger i Mu Ko Chang Marine National Park med mere end 50 andre små-øer, der tilbyder gode udflugtsmuligheder samt dykning. Øen er en tropisk nationalpark og består af 70 % uberørt regnskov. Lige fra I lander, kan I mærke den gode og utroligt venlige stemning brede sig. Smid taskerne på hotellet og begynd jeres eventyr!

Oplevelser

Jungletrekking

Følg nogle af de spændende trekkingstier i junglen, der dækker hele 80 % af øen. Kom langt væk fra veje og hoteller og lyt til junglens lyde fra dyr og fugle. Hvis vi er heldige, kommer vi til at se vilde aber, vildsvin og eksotiske fugle i selskab med vores erfarne jungleguide. Vi når også frem til det fantastiske Klong Plu-vandfald, hvor vi spiser frokost og tager en forfriskende dukkert.

Du vælger selv, om du vil med på den 3 kilometer eller 5 kilometer lange rute. Sværhedsgraden er højere på den lange tur.

En dag fyldt med mange jungleindtryk – langt væk fra hoteller og turistområder.

Vejledende pris:
Pris ca. kr. 270 pr. person
Udflugten gennemføres ved minimum seks deltagere.

Koh Changs lokale liv

Oplev det lokale liv på Koh Chang. Vi besøger bl.a. en skole, hvor vi også lærer lidt thailandsk, ser en gummiplantage og det lokale kinesiske tempel. Vi hører om dagligdagen på øen, og hvordan de lokale lever.

Vi fortsætter mod syd, hvor vi nyder mangroveskovens stilhed. I en gondol sejler vi af sted på eventyr og forbi en lille fiskerlandsby. Efter frokost ser vi et buddhistisk tempel, som er smukt dekoreret med tegninger af Buddhas liv.

Vejledende pris:
Pris ca. kr. 400 pr. person
Udflugten gennemføres ved minimum seks deltagere.

Ø-hop

Med speedbåd sejler vi afsted og besøger nogle af de omkringliggende, eksotiske bountyøer. De smukke øer er helt fantastiske. Vi udforsker også det imponerende undervandsliv, hvor vi hilser på de fine klovnfisk, oversergentfisk, læbefisk og kirurgfisk. Fiskene svømmer side om side med de flotte koraller.

På en af øerne nyder vi en god frokost, hvor den hvide sandstrand og det turkisblå vand skaber de perfekte rammer for ren afslapning. Inden turen igen går hjem til hotellerne, fortsætter vi mod nye snorkelstop.

Vejledende pris:
Pris ca. kr. 250 pr. person
Udflugten gennemføres ved minimum seks deltagere.

Kort

Del denne side via E-mail