• Koh Chang

Om Koh Chang

Om Koh Chang

En eksotisk ferieperle med vidunderlige strande og svajende palmer.

Koh Chang er en del af Chang National Park og er Thailands tredjestørste ø. Koh Chang ligger cirka 340 kilometer syd for Bangkok og byder på en ufatteligt smuk og uberørt natur. Størstedelen af øen består stadig af regnskov, hvor der gennem junglen løber flotte vandfald og er et rigt dyreliv. Du kan fx være heldig at se de søde frække aber, de store majestætiske elefanter eller de farverige sommerfugle.

Øens navn Koh Chang har en helt særlig betydning. Koh betyder ø og Chang betyder elefant. Derfor er øen også kendt under navnet elefantøen. På øen har du mulighed for at høre mere om dens spændende historie og kultur.

Læs mere om Koh Chang her.

 

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Koh Chang
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Koh Chang.
Se vores hoteller her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Turen til Koh Chang

Koh Chang ligger godt 340 kilometer syd for Bangkok. Når du lander i Bangkok, bliver du hentet af en komfortabel minibus og skal køre i cirka seks timer – perfekt til at komme helt ned i gear, så du er klar til den fantastiske ferie, der venter forude. Undervejs på turen vil der være stops til lige at strække benene, eller købe lidt at drikke.

Når du ankommer til kajen Ao Thammachat, på fastlandet ud for Koh Chang, kører bussen ombord på en lille færge. Her kan du sidde på dækket og nyde den smukke udsigt, eller drikke en dejlig kop kaffe, øl eller vand. Færgeturen tager små 35 minutter.

Vel fremme på øen bliver du kørt direkte til dit hotel. Det tager cirka 10 minutter til KC Grande og 20 minutter til Sylvan, Centara Tropicana og Santhyia Tree.

Koh Chang byder på uspoleret og smuk natur

Synet der møder dig på øen er fuldstændig vidunderlig. Du vil blive mødt af uberørt natur, frodige regnskove og en afslappet atmosfære. Øen er ideel for naturelskere, eventyrere og strandentusiaster. Koh Chang er særligt kendt for deres fantastiske strande med blødt, hvidt sand og klart blåt vand.

Koh Chang er også hjemsted for flere imponerende vandfald, hvor du kan vandre gennem skovene og nyde en forfriskende dukkert i det klare, kølige vand. Begiv dig ud på guidede junglevandringer for at spore dyreliv og se betagende panoramaer, som Klong Plu Vandfaldet, Than Mayom vandfaldet, Klong Nonsi vandfaldet eller Salak Phet udsigtspunkt.

Tag på tur i mangroveskovene i båd eller på gangbroer af træ og oplev ildfluerne blinke i mørket, eller besøg de autentiske fiskerlandsbyer som Bang Bao. Bang Bao er kendt for sine stolpehuse og travle kaj fyldt med restauranter, butikker og vandbaserede aktiviteter.

Slap af på kysten, svøm i havet, solbad på stranden, udforsk de smukke vandfald eller gå på opdagelse i de fascinerende omgivelser. En ting er sikkert – du kan se frem til et utroligt smukt syn, nærmest uanset hvor du befinder dig på øen.

Et hav af muligheder på Koh Chang

På Koh Chang er det kun fantasien der sætter grænser. Foryng dig selv i øens spaer, som tilbyder traditionelle thailandske massager, velværebehandlinger eller yogaklasser. Skal der mere fart over feltet kan du prøve nogle af de lidt vildere aktiviteter som fx Zipline, ATV-kørsel eller klatring.

Øen er også særlig kendt for dens imponerende dykkespots. Omkring øen findes der mange gemte steder, som er oplagt at udforske for den eventyrlystne dykker. Oplev det farverige undervandsliv og koraller, eller deltag i vandaktiviteter som kajakroning, paddleboarding eller sejlture.

Du kan også gå på opdagelse i øens mange charmerende bugter og strande. Der er både de mere afsonede strande, hvor tosomheden kan nydes i ro og fred, eller de lidt mere livlige strande, hvor du kan finde forskellige vandsportsaktiviteter og strandbarer.

Ønsker du at opleve noget mere kulturelt, så kan du med fordel besøge de lokale templer som fx Wat Salak Phet eller Wat Bang Bao. Her kan du høre mere om øens kultur og spændende historie.

Til natteravnene findes der på øen også et livligt natteliv. Særligt i områderne White Sand Beach og Lonely Beach er der liv i gaden med både livemusik, strandbarer og thailandsk underholdning.

Del denne side via E-mail