Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Koh Chang

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Koh Chang
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Koh Chang.
Se vores hoteller her >

Om Koh Chang

Koh Chang – Thailands uspolerede ferieparadis! 

Koh Chang – ”Elefantøen” - byder på en utrolig frodighed og skønhed i en meget afslappet stemning. Her kommer I direkte ind i det ægte Thailand, som endnu ikke er spoleret af turisme. Befolkningen er et stort smil, og overalt summer en dejlig afslappet stemning.

Koh Chang, Thailands anden største ø, er en vidunderlig regnskovs-ø med smukke eksotiske strande. Drømmer du om en hængekøje mellem to svajende palmetræer, en god bog og uspoleret strandliv omkring dig? Ja så indstil jagten og sæt dine klip-klapper i sandet – Koh Chang er svaret på dit næste eventyr.

Smukke naturoplevelser og ren afslapning
Koh Chang er en utrolig frodig og meget grøn ø. 70 % af øen er dækket af regnskov, og mange steder når regnskoven helt ned til stranden. Der er alle muligheder for trekking i regnskoven med guide og gode vandresko til smukke bjergtinder og betagende forfriskende vandfald – så husk badetøjet!

Strandene er eventyrlige, rå og uspolerede, og øen summer af eventyr. Her fjerner man ikke en væltet palme eller river sandet – her får I naturen, som den er bedst – helt naturlig. Denne utrolige atmosfære tiltrækker livsnydere fra hele verden til Koh Chang.

Ud at spise
Prisniveauet på Koh Chang er uhørt billigt, og maden tilmed helt utrolig. Fiskebådene bringer frisk skalddyr lige ind fra havet, og grundet prisniveauet er middagene en skøn kombination af fantastisk friskfanget fisk og kølig hvidvin til ingen penge. Er skalddyr på menuen, kan vi anbefale en tur til Bang Bao, en lille skøn by, hvor husene står på pæle, og hvor menuen ”Alt godt fra havet” får en hel ny og vidunderlig betydning! Pas på! Det er stærkt vanedannende, og danner et svært sammenligningsgrundlag for resten af verdens fiskerestauranter at hamle op med!

Uberørt paradis
Befolkningen er buddhister og utroligt gæstfri. Her forstår man virkelig, hvorfor Thailand bliver kaldt ”Smilets land”. I oplever en dejlig stemning og føler jer meget velkomne på ”Elefantøen”.

Koh Chang er stadig relativt uberørt, men med dens skønhed får den ikke lov til at forblive uspoleret. Så skynd jer af sted til denne smukke ø i al dens naturlige skønhed, før uskylden forsvinder. Eventyret venter på jer, og I bliver ikke skuffede på Koh Chang.

Altid mulighed for dansk service
Når I rejser med Bravo Tours til Koh Chang er det uden dansk rejselederservice på rejsemålet. I lufthavnen møder i vores engelske lokalguide, der sørger for, at I kommer med den rigtige bus til hotellet. I får også telefonummeret til vores rejseledere i Hua Hin, som I altid kan kontakte 24 timer i døgnet, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.

Transfer
Transfer til/fra hotellet er et muligt tilkøb, og er med minibus, turen tager ca. 5 timer.

Få det bedste - bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål bl.a. Finnair og Thai Airways. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. 

Fakta
Koh Chang i provinsen Trat ved den cambodjanske grænse er den mindst turistede af Bravo Tours’ destinationer i Thailand. Men trods den fantastiske, uspolerede autentiske stemning er øens infrastruktur helt på højde med resten af Thailand. Koh Chang ligger i Mu Ko Chang Marine National Park med mere end 50 andre små-øer, der tilbyder gode udflugtsmuligheder samt dykning. Øen er en tropisk nationalpark og består af 70 % uberørt regnskov. Lige fra I lander, kan I mærke den gode og utroligt venlige stemning brede sig. Smid taskerne på hotellet og begynd jeres eventyr!

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

SÅDAN FINDER DU VORES LUFTHAVNSREPRÆSENTANT I BANGKOK LUFTHAVN

Ankomst til Bangkok Lufthavn - sådan finder du rundt…

Når du ankommer til lufthavnen i Bangkok, er der skilte, der viser vej til paskontrollen (på engelsk Immigration) og til bagageudlevering (på engelsk Luggage Claim).

Når du har passeret både paskontrol (immigration) og fået din bagage, går du til EXIT B – se kortet herunder. Det er meget vigtigt, at du går til EXIT B – også selv om du eventuelt får udleveret din bagage ved en anden udgang.

Ved EXIT B skal du finde vej til Meeting Point / Gate 3, hvor du møder vores lufthavnsrepræsentant, som venter med et Bravo Tours skilt.

Du kontakter blot lufthavnsrepræsentanten, som viser dig vej til den transferbus, du skal med.

Ønsker du ikke at benytte vores transfer, beder vi dig alligevel melde din ankomst til vores lufthavnsrepræsentant. Det giver nemlig lang ventetid for vores gæster, hvis vi venter på nogle, som ikke kommer.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp i lufthavnen, kan du ringe til vores servicetelefon på +66 859186329.

Download en printvenlig PDF her


Del denne side via E-mail