Bangkoks seværdigheder og ferieliv i Hua Hin

0
Rejselængde 12 Nætter
Pris pr. person 10.998 kr

Rejs med til Thailand og få ferieminder for livet. Vi har skræddersyet en rejse, der giver dig de bedste oplevelser i både storbyen Bangkok og i feriebyen Hua Hin.

Det er ikke uden grund, at Bangkok er den mest besøgte by i verden. Hovedstaden i Thailand byder på at hav af unikke oplevelser med sine mageløse templer, mægtige floder, lokale markeder og imponerende udsigter fra tagterrasser og skybarer rundt om i byen.

I Hua Hin har du en herlig blanding af alt det bedste, Thailand byder på. Du finder en hyggelige by, dejlig strand, smuk natur, utrolig gæstfrihed og ikke mindst et væld af store oplevelser. Vi er ikke i tvivl – det er en unik kombination.

På denne rejse har vi sammensat de bedste oplevelser til dig og inkluderet dem i ferien, så du får de bedste oplevelser med dig hjem. Vi skal bl.a. køre i Tuk Tuk i Bangkok og nyde en udsøgt thaimiddag med udsigt til templerne. Vi oplever også de vilde elefanter, der bor tæt på Hua Hin, og vi tager selvfølgelig også på en smuk snorkeltur med de mange farverige fisk og koraler, samt meget, meget mere.

Rejsen er ideel til alle aldre, og danner de perfekte rammer for den bedste ferie, uanset om man rejser alene, som par eller som familie. Alt det praktiske er selvfølgelig arrangeret og inkluderet lige fra hoteller, transfers og dansktalende rejseleder. Der er desuden garanti for godt selskab med andre danskere fra Bravo Tours, ligesom der er flere måltider og udflugter inkluderet på rejsen.

Ta’ med på en ægte drømmeferie, hvor du oplever det allerbedste, som Bangkok og Hua Hin byder på!

Rejsens højdepunkter
 • Bangkoks højdepunkter
 • Tuk Tuk-tur i storbyen
 • Ren afslapning i Hua Hin
 • Spændende oplevelser bl.a. snorkeltur
 • Perfekt til alle aldre
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse mod Bangkok
Afrejse mod Bangkok

Vi sætter kursen mod Thailand med et af verdens bedste flyselskaber, Finnair. Vi flyver fra Billund via Helsinki.
På flyrejsen bliver der både serveret mad og drikke. Der er også underholdning hele vejen.

Dag 2
Velkommen til Bangkok
Velkommen til Bangkok

Vi ankommer til Bangkoks Lufthavn, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi til vores hyggelige hotel i centrum af byen, Hotel Bossotel. Hotellet har den ideelle placering tæt på alle Bangkoks seværdigheder.
Vi slapper lidt af på hotellet, inden vi om eftermiddagen tager på en herlig Tuk Tur-tur (inkluderet) rundt i hovedstaden. Vi ser bl.a. Golden Mount-bjerget, hvor der er en uforglemmelig udsigt ved solnedgang. Videre på vores tur besøger vi også China Town, Khao San Road og Wat Pho, som om aftenen er helt fortryllende.

Vi stopper ved Riva Arun restauranten ved Chao Phraya-floden, hvor vi nyder en udsøgt velkomstmiddag (inkluderet). Maden er selvfølgelig thailandsk, så vi starter ferien på rette vis. Det smager himmelsk, og den fantastiske udsigt til de fortryllende, belyste templer og spir gør kun vores første aften i Bangkok endnu bedre.

Vi overnatter på Bossotel eller tilsvarende hotel i Bangkok. 

Dag 3
På opdagelse i hovedstaden
På opdagelse i hovedstaden

I dag er der mulighed for at nyde dagen, som du har lyst. Gå på opdagelse på egen hånd i Bangkok og kryds lige præcis de oplevelser af på din liste, som du drømmer om at se. Der er fx masser af store shoppingscentre og markeder, hvor du kan gøre en god handel. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder viser gerne flere af byens største seværdigheder frem, og der vil være mulighed for at tage med på udflugt til fx Grand Palace.

Grand Palace er uden tvivl et af Bangkoks største højdepunkter. Et tempelområde på 218.000 m2 omgivet af en næsten to km lang mur, der har huset både kongen og den thailandske regering. Arkitekturen er fortryllende smuk, og den særlige atmosfære fortæller en unik historie. Området har også den verdensberømte Smaragdbuddha, som er den mest betydningsfulde statue af en buddha i hele Thailand. Et imponerende syn!

Om aftenen arrangerer din rejseleder en tur op til Lebua Skybar, som ligger under åben himmel på 64. etage med hele byen under sig. Det må bare opleves! Skybaren ligger blot 200 meter fra vores hotel i Bangkok og viser byen frem fra sin smukkeste og mest storslåede side.

Vi overnatter på Bossotel eller tilsvarende hotel i Bangkok. 

Dag 4
Videre til den kongelige ferieby, Hua Hin
Videre til den kongelige ferieby, Hua Hin

Ved middagstid tager vi afsked med Bangkok og drager sydover mod nye spændende oplevelser i den kongelige ferieby, Hua Hin. Her tjekker vi ind på vores hotel og nyder dagen i feriebyen Hua Hin. Tag fx på opdagelse i det lokale liv, slap af i de fredelige omgivelser, eller besøg en af de hyggelige restauranter langs stranden.

Om aftenen er der informationsmøde, hvor din dansktalende rejseleder fortæller mere om de kommende dages mange, spændende oplevelser og muligheder i Hua Hin.

Du overnatter på valgfrit hotel i Hua Hin.

Dag 5
Ren afslapning
Ren afslapning

Dagene i Hua Hin er til ren nydelse og oplevelser – og i dag kan du gøre præcis, som du har lyst. Du kan vælge at blive på hotellet, hvor du kan slappe helt af, gå en tur i fitness eller prøve spaområdet (mod betaling). Du kan også vælge at tage en tur ind til Hua Hin, hvor du fx kan besøge den kongelige togstation eller opleve haven ved Sofitel-hotellet med de mange dyreformede buske i naturlig størrelse. Du kan også bruge dagen syd for Hua Hin i tempelbyen, hvor man kan slentre rundt i den charmerende, gamle bydel eller opleve det hyggelige natmarked.

Dagen er din, brug den som du har lyst. Din rejseleder har mange gode forslag og også flere udflugtsmuligheder, som du kan deltage på, hvis du har lyst (ikke inkluderet).

Dag 6
Vilde elefanter
Vilde elefanter

I dag kører vi til den subtropiske regnskov i Kui Buri Nationalpark (inkluderet). Her lever nogle af de sidste vilde elefanter i Thailand.

Kui Buri er kendt for at være det bedste sted i Thailand at se vilde elefanter. Med jeep tager vi på opdagelse i parken, hvor der bor ca. 300 elefanter. De lever vildt og helt naturligt, og derfor kan vi ikke garantere, at vi møder dem, men sandsynligheden er stor. Kui Buri har nemlig store åbne arealer og mange vandhuller, hvilket gør betingelserne rigtig gode. Vi ved dog med sikkerhed, at vi kommer tæt på den flotte natur, flora og fauna. I området bor også gaur, vildsvin, og næsehornsfugle, som vi måske møder på vores vej.

Efter en smuk tur i Kui Buri kører vi igen mod vores hotel. På hjemvejen møder vi helt sikkert de søde, små langur-aber, som vi kommer helt tæt på. De er noget af det sødeste og ikke til at stå for!

Dag 7
På egen hånd i Hua Hin
På egen hånd i Hua Hin

Dagen i dag er på egen hånd, og du nyder den præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har naturligvis mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Tag fx på opdagelse til Broen over Floden Kwai. Den legendariske og velomtalte bro blev bygget af krigsfanger under 2.verdenskrig, da Japan byggede en jernbane gennem Thailand og Burma for at komme til Indien. Det kostede desværre rigtig mange menneskeliv, og derfor er jernbanen også bedre kendt som ”Dødens jernbane”. Udflugten kan tilkøbes på ferien.

Dag 8
Snorkeltur til øen Koh Talu
Snorkeltur til øen Koh Talu

I dag tager vi på en herlig snorkeltur til øen Koh Talu (inkluderet), som ligger 2-3 timers kørsel fra Hua Hin. Her venter der en vanvittig smuk oplevelse under havets overflade.

Koh Talu er uden sammenligning det bedste sted at snorkle i nærheden af Hua Hin. Området er berømt for sit klare vand og flotte koralrev med masser af farverige og spændende fisk. Med speedbåd tager vi på opdagelse og snorkeltur i det dejlige vand. Vi gør et stop ved en smuk hvid sandstrand, hvor der bliver mulighed for at slappe af og nyde den inkluderede frokost. På stranden er der også mulighed for at se de mange havskildpadder.

En smuk og anderledes dag, hvor vi kommer tæt på Neptuns rige.

Dag 9-13
Nyd ferielivet i Hua Hin
Nyd ferielivet i Hua Hin

De sidste dage kan du bruge, som du har lyst. Måske har du lyst til flere udflugter til fx et flydende marked, eller måske er du mere til ren afslapning. Det bestemmer du selv.
Den sidste dag tager vi sammen på en hyggelig cykeltur i området, hvor vi suger de sidste oplevelser til os. Vi slutter af med en god afskedsmiddag ved stranden. Bedre slutning på en oplevelsesrig ferie findes ikke!

Dag 14
Afrejse til Danmark eller en ekstra uges badeferie
Afrejse til Danmark eller en ekstra uges badeferie

I dag kører vi til Bangkok Lufthavn, hvorfra vi igen flyver hjem til Danmark med FinnAir. Vi har bagagen fuld af spændende oplevelser.

Ønsker du endnu mere badeferie, kan du også vælge at tilkøbe en ekstra uges badeferie i Hua Hin. Det giver dig flere dage til at nyde de lækre omgivelser i Hua Hin. Vælger du det, holder du badeferie frem til dag 21.

Dag 14
Hjemme igen

Med mindre du vælger at forlænge rejsen med en ekstra uges badeferie, er du nu hjemme i Danmark igen. Vi lander i Københavns Lufthavn. Herfra kan du flyve videre til Aalborg (tilkøb).

Rejser du fra Billund, lander du på dag 15.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse med FinnAir
 • 2 nætters indkvartering på Bossotel Inn Bangkok
 • 10 eller 17 nætter på valgfrit hotel i Hua Hin.
 • Morgenmad alle dage
 • Transfer til/fra lufthavnen samt mellem Bangkok og Hua Hin
 • Tuk Tuk-tur rundt i Bangkok
 • Velkomstmiddag i Bangkok på Riva Arun el. lign.
 • Udflugt i Hua Hin til Kui Buri og de vilde elefanter
 • Udflugt i Hua Hin, snorkeltur til Koh Talu
 • Afskedsmiddag i Hua Hin
 • Dansktalende rejseledere på hele rejsen

Dette er ikke inkluderet

 • Udflugter, der ikke er angivet under ”inkluderet”
 • Afbestillingsforsikring kr. 399.
 • Årsrejseforsikring kr. 709.
 • Ekstra uges badeferie i Hua Hin

PDF-program

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail