Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Om Jordan

Jordan er fuld af oplevelser. En enestående historie, enestående natur og enestående kultur. Der er højdepunkter som Petra – den store ruinby, der fascinerer selv kræsne gæster – og Det Røde Hav, hvor det er umuligt ikke at slappe af. Wadi Rum ørkenen er også et must see, hvis man besøger Jordan, ligesom man selvfølgelig skal høre historien undervejs, hvor flere kapitler fra Det Nye Testamente har taget sin form.

I Jordan bor der 8,1 millioner indbyggere. Landet er en perfekt kombination er storbyer, men også øde ørkenområder med alt, hvad det indebærer. Det er forskelle og ligheder – det er oplevelser og afslapning – det er alt, hvad mange forstår ved et oplevelsesrigt rundrejseland.

Velkommen til Jordan! Vi glæder os til at vise dig det forrygende rejseland og alle dets storslåede oplevelser.

Rundrejser i Jordan

Jordans historiske vingesus
0

Nogle rejser er mere magiske end andre – en rundrejse i Jordan er én af de rejser. Det er en rundrejse fyldt med oplevelser, du med garanti aldrig glemmer. En af de uforglemmelige oplevelser møder os ved skatkammeret i Petra, når vi efter en gåtur gennem smalle stier, bliver mødt af et af de smukkeste syn i verden!

Glæd jer også til en af de flotteste ørkener – tag med på jeepsafari og se solen gå ned, mens vi går til ro i vores beduin camp – det er som 1001-nats drøm.

På hele rundrejsen tjekker vi løbende ind på femstjernede hoteller. Det fuldender dagens oplevelser, når vi sammen spiser middag i de fantastiske omgivelser.

Jordan er mangfoldighedens land – og på vores rejse ser vi både landskaber fra Indiana Jones, bjerget hvor Moses eftersigende ligger begravet og bliver vægtløse i Det Døde Hav. Vi slutter hele rundrejsen af ved Det Røde Hav, hvor vi igen bor i luksuriøse omgivelser i to nætter. Perfekt efter oplevelsesrige dage blandt Jordans største oplevelser.

Der er selvfølgelig dansktalende rejseleder med på hele rundrejsen!

7 Nætter 8.998 kr
9.998 kr
Afrejse fra
  • København (CPH)

Jordan Se på kort

Hovedstad: Amman Valuta: Jordanske Dinarer Tidsforskel: +1 time Sprog: Arabisk Befolkningstal: 5,7 mio.
Gennemsnitstemperatur
12˚ januar
13˚ februar
16˚ marts
23˚ april
28˚ maj
31˚ juni
32˚ juli
32˚ august
31˚ september
27˚ oktober
21˚ november
15˚ december

Del denne side via E-mail