Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Udsolgt

Hotel Xanadu Island

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Xanadu Island

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Strand

Luksuriøst All Inclusive-hotel
Blandt oliventræer og smukke klipper finder du det luksuriøse Hotel Xanadu Island - tæt på den idylliske landsby Akyarlar. Med base på sin egen halvø og omringet af det dybe blå hav bliver beliggenheden ikke meget bedre. Det elegante feriested er en del af Xanadu-kæden, som er kendt for at vægte kvalitet og service meget højt.

Xanadu Island har 2 lækre poolområder. Ved den største af de to pools kan du enten slænge dig i en af solsengene, mens du nyder den stemningsfulde musik, eller du kan hoppe i hotellets infinity pool og beundre udsigten over havet. På den anden side af halvøen ligger den lidt mindre pool, hvor du kan nyde stilheden med en god bog eller et dyp i poolen. Bliver solen for meget, kan du også snuppe en dukkert i hotellets indendørs pool. Rundt omkring på hotellet finder du flere badebroer – her kan du enten nyde solens stråler i en af solsengene eller hoppe en tur i det friske havvand.

Xanadu Island har en hovedrestaurant, hvor der bliver serveret buffet morgen, middag og aften. En gang i ugen er der ”Tyrkisk aften”, hvor du kan smage på de berømte tyrkiske specialiteter. Hotellet har desuden 2 a la carte restauranter, som du kan benytte under dit ophold.
Det eksklusive hotel har 7 forskellige barer at vælge imellem, hvis du skal have slukket tørsten. Her kan du nyde både lokale og importerede drikkevarer. Har du brug for at holde dig lidt i gang i løbet af dit ophold på

Xanadu Island har fitnesscenteret åbent fra kl. 07.00-20.00. Der er også mulighed for at begive sig ud i andre aktiviteter såsom tennis eller basket. Står ferien på ren selvforkælelse, kan du benytte hotellets skønne spaområde.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 26 km Bodrum
Afstand til lokalt centrum 6 km Turgutreis
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 222
Byggeår 2010
Elevator Ja
Etager 3
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Legeplads Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
Tennis Ja
Vandsport Ja
WiFi Ja

Sådan bor du:
På Xanadu Island kan du vælge imellem flere typer suiter:

Coutyard suite med havudsigt: Suite med 1 soveværelse med kingsize seng eller to enkelsenge, opholdsstue med sovesofa og møbleret balkon.

Sunset suite med havudsigt: Suite med 1 soveværelse med kingsize seng, entré, værelse med dobbelt sovesofa adskilt af franske dobbeltdøre og møbleret balkon.

Manor house suite med havudsigt: Suite med 1 soveværelse med kingsize seng, entré, opholdsstue med sovesofa, påklædningsværelse og møbleret balkon.

Alle suiterne har egen balkon og er smagfuldt indrettet med fokus på kvalitet. Suiterne er desuden indrettet med safebox, minibar (bliver fyldt op dagligt), TV, hårtørrer og WIFI. Alle suiterne har plads til op til 2 voksne og 2 børn eller 3 voksne.

Pension:
Dit ophold på Xanadu Island er med High Class All Inclusive.

All Inclusive

Måltider:
Morgenmad kl. 07.00-11.00
Sen aftensmad kl. 11.00-12.00
Frokost kl. 12.30-15.00
Aftensmad kl. 19.00-22.00
Derudover har hotellet 2 A la carte restauranter, som har åbent fra 19.00-22.00. Disse er inkluderet i All Inclusive. Bemærk dog, at det kan være nødvendigt at reservere bord.

Mellemmåltider:
Snack barerne: 12.00-17.00

Drikkevarer:
Alle drikkevarer er inkluderet – både lokale og importerede.

Ikke inkluderet
Roomservice, privat tennisundervisning, privat fitnesstræner, vandsport på stranden, spa-faciliteter, privat børnepasning.

Andre faciliteter:
Diskotek: 23.00-02.00
Miniklub: 10.00-18.00

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail