Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
  • Bodrum

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Side.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Side.

Se vores hoteller her >

Om Bodrum

Bodrum – Den hvide ferieby
I det sydvestlige hjørne af Tyrkiet, ved foden af bjergene og lige ud til middelhavet, ligger Bodrum-halvøen – en af de smukkeste feriedestinationer i hele Tyrkiet. Bodrum er et sandt feriemekka for både udenlandske og indenlandske gæster, og det er ikke uden grund: Den maleriske by tryllebinder dig fra første øjekast med hvide kalkstensfacader, hyggelige bugter og et livlige havneområde.

Strandene i Bodrum
Inde i centrum af Bodrum ligger to meget velbesøgte strande. Her bugner af liv både om dagen og om aftenen. De lidt mere stille og finkornede sandstrande finder du i de mindre byer. Stranden i Bardacki ligger kun 500 meter fra centrum og er meget smuk. Der ligger flere dejlige bugter længere væk fra byen. Du kan blandt andet prøve Bagla Strand i Akyarlar, der går for at være den bedste strand i Bodrum. 

Seværdigheder i Bodrum
Hvis ikke du vil bruge hele ferien på stranden, så har Bodrum masser at byde på. Øverst på listen over attraktioner i Bodrum finder du St. Peter-slottet, som byder på spændende historie og en helt enestående udsigt. Slottet huser i dag verdens største museum for undervandsarkæologi.
Bodrum gemmer også på et af antikkens 7 vidundere: Mausoleum – et gravmæle som blev rejst for Mausolus, en græsk fyrste, i år 356 f.kr. Gravmælet blev ødelagt af et jordskælv for mange år siden, men du kan stadig se de imponerende ruiner.

Har du brug for nye sko eller måske en ny sommerkjole, så skuffer Bodrum ikke. Der er et væld af små, hyggelige butikker på halvøen, hvor købelysten kan blive stillet. På hovedvejen ligger der et stort shoppingscenter med både lokale og internationale butikker. Er du ude efter noget lidt mere lokalt, bør du slå et smut forbi Bodrum Bazar. Her kan du nemt få en hel dag til at gå med bare at nyde den livlige og autentiske atmosfære.

En times sejlads væk ligger den græske ferieø Kos, som helt sikkert også er et besøg værd. Her kan du vandre rundt på øens små, snoede stræder og nyde en græsk frokost på en af de mange restauranter. Den gamle bydel ligger i gåafstand fra havnen, hvor du kan gå på opdagelse i de brostensbelagte gader. 

Restauranter og byliv
I Bodrum finder du et hav af restauranter. Har du lyst til at prøve det tyrkiske køkken, er der rig mulighed for det. Det tyrkiske køkken regnes faktisk for at være et af verdens bedste, og flere af de populære retter er retter, som er gået i arv i mange generationer. Bodrum tilbyder selvfølgelig også et væld af restauranter, som serverer internationale retter.

Bodrum summer af liv hele dagen, men når solen går ned, betyder det ikke, at byen går i seng. Bodrum er kendt for sit livlige byliv med masser af barer og diskoteker. Byen huser blandt andet et af verdens største diskoteker med plads til 4000 mennesker, som tiltrækker kendte DJ’s fra hele verden. Er du ikke til store diskoteker med høj musik og mange mennesker, findes der også et stort udvalg af mindre barer, hvor det er muligt at nyde en kold drink i lidt mere rolige omgivelser.

Vores service
Der er begrænset rejselederservice i Bodrum, men I kan altid kontakte vores kontor i Danmark, ligesom Bravo Tours har dansktalende rejseledere i andre områder i Tyrkiet. Servicetelefonnummeret udleveres ved ankomst til rejsemålet, og du kan kontakte os 24 timer i døgnet. 

Transfer 
Det tager cirka 35 minutter at køre fra lufthavnen til første hotelstop i Bodrum. Bravo Tours lander i Milas-lufthavn Lufthavn.

En af de smukkeste feriedestinationer

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Bodrum

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14