Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Phi Phi

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Phi Phi
Se billeder og video her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Om Phi Phi

Forestil dig de smukkeste klippeformationer, helt kridhvide strande og krystalklart vand – så har du Phi Phi. Det er lige præcis dét stykke af Thailand, som de fleste af os danskere forestiller os, når vi lukker øjnene og drømmer os til Thailand. Her finder du et lille stykke af paradis – uanset om du er til spændende oplevelser, et ægte snorkle- og dykkereventyr eller blot ren afslapning. For Phi Phi er noget af det smukkeste og allerskønneste, som Thailand byder på!

Phi Phi er lige dét, vi drømmer om
Phi Phi øerne kender de fleste – de udgør nemlig en stor del af de smukke postkort, vi ser i Danmark. Her skyder de flotte klippevægge op ad vandet, mens de smukke long tail både stille vugger i forgrunden op mod de skønneste strande.

Du når let Phi Phi-øerne fra både Phuket og Krabi, hvis du drømmer om at besøge paradiset på din ferie. Men du kan også vælge at nyde hele eller dele af ferien netop her. Det giver en unik mulighed for at nyde den fantastiske, afslappet stemning, der hersker på øerne. Her er det svært ikke at komme helt ned i gear, og stress er pludselig et ord, der slet ikke findes. De lokale lever i hvert fald som om, de ikke ved, hvad det er – og det smitter ganske let!

Ren afslapning og mange oplevelser
Trænger du til at slappe helt af, er Phi Phi øerne det perfekte valg. Du kan slentre langs strandene, få en forfriskning på en strandbar og sejle en tur i kajak eller med long tail-båd. Det er også muligt at være lidt mere aktiv – alt efter temperament: tage dykkercertifikat, gå på diskotek eller tage på tur til den berømte strand Maya Bay, hvor filmen ”The Beach” blev optaget.

Under overfladen finder du også en verden for sig. Phi Phi er nemlig lidt af et paradis for dykkere og gæster, der gerne vil snorkle. På den fredede ø Phi Phi Le finder du nogle af de bedste områder til snorkling i hele Thailand. Her er de farvestrålende fisk og koraller en del af oplevelsen – det er fantastisk! Ta’ med derude på en spændende udflugt eller hop i havet ud fra dit hotel, der er ofte masser af fisk at kigge på.

Vejret på Phi Phi
De bedste måneder at rejse til Phi Phi er i vinterhalvåret, men du kan rejse til Phi Phi året rundt. Om vinteren opnår du tit temperaturer omkring 30 grader og det regner sjældent – derfor foretrækker mange danskere at rejse afsted fra oktober til marts. Det er samtidig perfekt at nyde en solrig ferie i Thailand, mens vinteren bider sig fast i Danmark.

Bravo Tours’ service på Phi Phi
Bravo Tours har dansktalende rejseledere, hvis du rejser med på vores kombinationsrejse til Phi Phi – ellers foregår rejsen på egen hånd. Bravo Tours’ dansktalende rejseledere bor dog i Thailand, så du kan altid få fat i dem på vores servicetelefon, som er åben 24 timer i døgnet.

Få det bedste – bestil tidligt
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Det betyder dog også, at vi ofte er nødt til at lukke vores salg over en måned før afrejse. Derfor anbefaler vi, at du bestiller din rejse i god tid.