Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kombinationsrejse til Krabi og Khao Lak

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris pr. person 17.091 kr
Se alle afgange
Pris fra 14 januar 2021 17.091 kr

Rejs med til det sydlige Thailand og få ferieminder for livet. Vi har skræddersyet en rejse, der giver dig alt det bedste, som Krabi og Khao Lak byder på.

Vi har samlet de bedste oplevelser, som vores dansktalende rejseleder tager dig med på fra Krabi. Vi skal bl.a. køre i Tuk Tuk, nyde en god thaimiddag til en fantastisk solnedgang, opleve smuk natur i nationalparker og meget, meget mere. De sidste dage nyder vi ved Khao Lak, hvor vi bliver mødt af knitrende, hvide sandstrande, krystalklart vand, smuk natur og en utrolig thailandsk gæstfrihed. Her er der selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser på egen hånd.

Der er garanti for godt selskab med andre danskere, og flere måltider samt udflugter er allerede inkluderet i rejsen – det er din garanti for at vende hjem med alle de oplevelser, du bare må have med i bagagen.

Ta’ med på en ægte drømmeferie, hvor du kommer tæt på de største og bedste oplevelser på to fantastiske, thailandske rejsemål, Krabi og Khao Lak.

Afrejse fra
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • 16 dages eksotisk badeferie i Krabi og Khao Lak
 • Flere spændende oplevelser inkluderet
 • Velkomstmiddag i Krabi
 • Tuk Tuk-tur i Ao Nang
 • Besøg på de smukke Phi Phi-øer
 • Nyd livet på den berømte Railay-strand
 • Oplev Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan-søen
 • Bo på lækre 4-stjernede resorts
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Direkte til Krabi
Direkte til Krabi

I dag rejser vi direkte fra Københavns Lufthavn til Krabi med Norwegian Airlines Dreamliner fly. Lettere bliver det ikke! 

Dag 2
Ankomst til Krabi
Ankomst til Krabi

Vi ankommer til Krabi Lufthavn, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi til vores smukke hotel, Panan Krabi Resort, som ligger omkranset af de mest betagende bjergformationer, der kendetegner Krabi. Resten af formiddagen er der tid til afslapning på hotellet ved de dejlige faciliteter, inden vi om eftermiddagen sammen tager til en hyggelig restaurant ved Ao Nang-stranden. Her nyder vi en dejlig velkomstmiddag med thaimad og en i øvrigt helt fantastiske solnedgang. Så er vi rigtig godt i gang!

Vi overnatter på Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi i superiorværelser med morgenmad.

Dag 3
Tuk Tuk og den berømte Railay-strand
Tuk Tuk og den berømte Railay-strand

I dag skal vi på en herlig Tuk Tur-tur rundt for at se området omkring Krabi, hvorefter vi tager til Railay-stranden, som nok er den smukkeste strand i Krabi-området (inkluderet). Vi sejler med de karakteristiske longtailbåde og når hurtigt frem til Railay, som har hele fire fantastiske, hvide strande. Strandene er omkranset af smukke palmer og store kalkstenformationer. Vi bader og nyder livet ved stranden, inden vi spiser en dejlig thaifrokost ved Railay’s Walking Street. Det er lige præcis sådan, de fleste forestiller sig Thailand – paradisstrande, krystalklart vand og fantastiske omgivelser så langt og højt øjet rækker!

Vi overnatter på Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi i superiorværelser med morgenmad.

Dag 4
Nyd dagen i paradis
Nyd dagen i paradis

I dag er dagen op egen hånd, og du kan nyde den præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har naturligvis mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Tag fx på opdagelse i tigergrottens tempel, som udover et stort skovtempel består af smukke grotter og huse til de mange munke og nonner. Lær om thaiernes religion, buddhismen, og se hvordan en ganske almindelig dag foregår i et tempel. En interessant og anderledes oplevelse.

Vi overnatter på Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi i superiorværelser med morgenmad.

Dag 5
Besøg de smukke Phi Phi-øer
Besøg de smukke Phi Phi-øer

Nogle af de meste berømte øer i Thailand er Phi Phi-øerne. Dem besøger vi flere af i dag (inkluderet). Med speedbåd sejler vi til øerne, bl.a. Phi Phi Leh. Her ser vi udefra den smukke Maya Bay, der er verdensberømt  – det var nemlig her, de indspillede filmen The Beach. Vi besøger også en lagune, hvor der er smukkere end smukt, med klart vand og kalkstensklipper omkring. På øen Phi Phi Don nyder vi en frokost sammen, inden der er lidt tid på egen hånd. Herefter har vi stop på Bamboo Island, som har flotte, hvide sandstrande. Der er også hele to snorkelstops fra båden på vores tur. Vi vender tilbage til Krabi sidst på eftermiddagen - efter en dag fuld af store oplevelser.

Vi overnatter på Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi i superior værelser med morgenmad.

Dag 6
På opdagelse i Krabi
På opdagelse i Krabi

I dag er der tid på egen hånd, og du kan nyde den præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har naturligvis mange gode forslag til, hvad du kan lave og opleve. Det kan også være, at du bare trænger til en afslappende dag på hotellet. Her finder du et dejligt poolområde, ligesom du på fem minutter med hotellets shuttlebus kan køre til Ao Nang-stranden.

Vi overnatter på Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi i superiorværelser med morgenmad.

Dag 7
Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan-søen
Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan-søen

I dag tager vi på opdagelse i Khao Sok Nationalpark, hvor vi både besøger nationalparken og Cheow Lan-søen (inkluderet), der ofte omtales som Thailands svar på Halong Bugten i Vietnam. Søen og området forblinder virkelig med sine smukke omgivelser.

Når vi kommer frem, går vi ombord på de berømte longtailbåde og sejler ud. Turen bliver fyldt med unikke udsigtspunkter og et besøg i den berømte drypstensgrotte Pakarang Cave. Efter en god frokost bliver der tid på egen hånd – prøv fx at sejle i kajak eller nyd livet med en svømmetur i det smaragdgrønne vand. Her er så smukt, at det er svært ikke bare at lade sig betage af udsigten!

Vi overnatter på Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi i superiorværelser med morgenmad.

Dag 8
Sidste dag i Krabi
Sidste dag i Krabi

Denne dag kan du bruge, præcis som du har lyst. Vi foreslår, at du ser nærmere på det mest autentiske af Krabi. Det gør du bedst i Krabi-by, hvor de om aftenen har et hyggeligt natmarked. Her kan du nyde en billig, men fantastisk middag fra et af de mange gadekøkkener. Du kan også tage på en halvdagstur i ”junglen”. Besøg den tropiske regnskov i Kao Prak Bang National Park. Her kan du vandre i den smukke natur og bade i den smukke Emerald Pool, hvor du kan svømme i krystalklart mineralvand. Turen kan også kombineres med områdets kendte varme kilder. Valget er dit – du bestemmer selv.

Vi overnatter på Centra by Centara Phu Pano Resort Krabi i superiorværelser med morgenmad.

Dag 9
Videre til Khao Lak
Videre til Khao Lak

I dag drager vi videre på vores opdagelser i Sydthailand - vi skal til Khao Lak, som er kendt for sine dejlige strande, der er inddelt i flere afsnit, og helt afslappede stemning. Vi bor ved stranden på det lækre Mukdara Resort, som udover masser af dejlige faciliteter, også har en central placering i Khao Lak med masser af restauranter, barer og butikker. Det ligger altså perfekt – uanset om du vil opleve byen eller slappe af ved stranden.

Vi overnatter på Mukdara Resort. 

Dag 10-15
Nyd livet i Khao Lak
Nyd livet i Khao Lak

I Khao Lak har du hele ferien på egen hånd – du bestemmer altså selv, om du vil nyde nogle afslappende dage oven på de mange oplevelser på Krabi, eller du hellere vil på flere spændende oplevelser i et nyt område.

Er du mest til det sidste og dermed flere oplevelser, kan du fx vælge at tage med på udflugt til Similan-øerne, som er verdensberømte for sine smukke snorkelmuligheder – det bliver en oplevelse, du aldrig glemmer. Det er kort sagt som et paradis med krystalklart vand, farverige fisk, havskildpadder og ubeskrivelige koraller.

Du kan også tage med på kokkeskole, hvor vi køber ind på det lokale marked og lærer om ingredienserne, inden vi går i køkkenet. Lær bl.a. at lave chicken cashew nut og en karry-ret, som thaierne selv ville gøre det. Du kan også tage med til den gamle by Takuapa, hvor vi hører mere om det autentiske, thailandske liv. Vi går en tur i de hyggelige gader og ser de næsten 200 år gamle huse, besøger et marked, en lokale skole og et bageri. Det er også en sjov og anderledes oplevelse at leje en cykel og se nærmere på lokalområdet.

Valget er dit – de næste dage kan du bruge præcis, som du har lyst. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder er ikke med i Khao Lak, men du kan altid kontakte vores dansktalende rejseledere i andre områder i Thailand via en servicetelefon, hvis du har spørgsmål. Ønsker du at tilkøbe udflugter i Khao Lak-området, foregår de med engelsktalende rejseleder.

Vi overnatter på Mukdara Resort i Deluxe Royal Wing værelse.

Dag 16
Afrejse fra Thailand og ankomst til Danmark
 Afrejse fra Thailand og ankomst til Danmark

Vi kører til Krabi Lufthavn, hvorfra vi igen flyver hjem til Danmark. Vi lander i København efter 16 oplevelsesrige dage i det sydlige Thailand med bagagen fuld af spændende oplevelser. Vi har oplevet to af Thailands mest spændende rejsemål, Krabi og Khao Lak. Vi har været på spændende udflugter og slappet af på lækre strande – kan man drømme om mere? 

Dato og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse med Qatar Airways med mellemlanding i Doha
 • 7 nætter på Panan Krabi Resort.
 • 7 nætter på Mukdara Resort Khao Lak
 • Morgenmad alle dagene
 • Alle transfers til/fra lufthavn
 • Alle transfers til/fra Krabi og Khao Lak
 • Velkomstmiddag i Krabi
 • Tuk Tuk-tur i Ao Nang
 • Udflugt til Railay-stranden
 • Udflugt til Phi Phi-øerne
 • Udflugt til Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan-søen
 • Dansktalende rejseleder i Krabi
 • Engelsktalende lokalguide i Khao Lak

Dette er ikke inkluderet

 • Udflugter, der ikke er angivet under ”inkluderet”
 • Afbestillingsforsikring kr. 399.
 • Årsrejseforsikring kr. 709.

Her bor du på kombinationsrejsen

Panan Krabi Resort

Du bor på det luksuriøse 4+ resort Panan Krabi Resort. Panan Krabi Resort er placeret på den mest populære strækning i Ao Nang, kun en lille gåtur fra både stranden og det turkisfarvede vand samt Ao Nangs pulserende gader med masser af butikker, caféer og restauranter. 
Se mere om Panan Krabi Resort her >>

Mukdara Beach Villa & Spa

I Khao Lak bor du på et lækkert 4 stjernet hotel tæt på strand, restauranter og markeder i traditionel Thai-stil.
Se hotellet her >

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail