Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Kombinationsrejse til Koh Lanta og Krabi

0

Rejs med på denne luksuriøse kombinationsrejse til det sydlige Thailand, hvor du både oplever tropeøen Koh Lanta og naturskønne Krabi på én og samme rejse. Du tjekker ind på virkelig lækre hoteller undervejs i de bedste omgivelser – bedre bliver det ikke!

Koh Lanta er kendt for sin charmerende autenticitet, lækre strande og smukke rammer – perfekt til ro og idyl. Du tjekker ind på det luksuriøse Pimalai, et eksklusivt hotel lige ved den smukke og rolige Kantiang strand. Hotellet er udvalgt som et af Thailands absolut bedste, så du kan godt glæde dig til et hotel ud over det sædvanlige. Nyd dagene som du har lyst, men gå ikke glip af en tur i den prisvindende spa eller sejlturen til den smukke Koh Ngai ø med snorkling ved koralrevene – begge dele er naturligvis inkluderet i ferien.

I naturskønne Krabi får du fornøjelsen at bo i feriebyen, Ao Nang. Her kan du kan glæde dig til endnu flere paradisstrande, samt et stort udvalg af restauranter og barer. I Krabi bor du igen luksuriøst og med en helt sublim beliggenhed på det nye Centara Ao Nang Resort. Her bor du på hotellets Deluxe Pool Access-værelser med egen terrasse og direkte adgang til swimmingpoolen. Hotellet ligger centralt i hjertet af Ao Nang og direkte på stranden, der er kendt for sit lækre sand og klare vand.

I Krabi tager Bravo Tours’ danske rejseleder dig også med til en helt unik oplevelse, når vi tager til Khao Sok Nationalpark, som er en af verdens ældste, tropiske regnskove. Området er kendt som et virkelig smukt sted med store kalkstensbjerge, som skyder lige op i luften, dybe dale, betagende smaragdgrønne søer og et rigt plante- og dyreliv.

Glæd dig til en rejse, der tager dig med til både Koh Lanta og Krabi – to af Thailands fantastiske rejsemål.

Rejsens højdepunkter
 • En times massagebehandling for to på Pimalai Resort
 • Sejltur, snorkling og Barbeque ved Koh Ngai
 • Heldagsudflugt til Khao Sok og Cheow Lan Søen
 • Dansktalende rejseleder i Krabi
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Direkte til Krabi
Direkte til Krabi

Rejsen går direkte fra Københavns Lufthavn til Krabi med Norwegian Airlines Dreamliner fly. Det bliver hverken lettere eller mere bekvemt.

Dag 2
Videre til Koh Lanta
Videre til Koh Lanta

Du ankommer til Krabi Lufthavn, hvor du møder Bravo Tours’ dansktalende rejseleder, der sørger for, at du kommer godt videre til Koh Lanta. Du tager bussen til kajen, hvorefter du sejler til Koh Lanta med Pimalai Resort & Spas egen speedbåd. Efter en kort sejltur fra fastlandet byder en 900 meter hvid, privat strand dig velkommen på Koh Lantas sydlige spids. Her tjekker du ind på et af hotellets dejlige deluxe-værelser med egen balkon. Værelserne er placeret meget tæt på stranden med udsigt til de smukke, grønne omgivelser.

Filosofien bag Pimalai Resort and Spa er enkel – lever du i fred med naturen, giver det også fred til resortet. Og her lever man virkelige i både fred, harmoni og ét med naturen. Hotellet er opført i mange naturmaterialer og i respekt for naturen, der også har haft en afgørende betydning for placeringen af resortet. Midt på resortet står et imponerende og meget stort ”Banyan Tree”, og fra alle steder vil du have glæde af den tropiske natur. Et fantastisk hotel, hvor alt fungerer, og servicen er i helt top.

Det høje serviceniveau mærker du fra første sekund, når du ”tjekker ind” i hotellets prisvindende SPA. Her har du en times massage inkluderet i ferien, og du vælger selv, om du vil nyde den i junglelignende omgivelser eller indendørs i hotellets SPA-område. Det er da den perfekte start på en ferie i fantastiske omgivelser.

Dag 3-8
Nyd omgivelserne på Koh Lanta
Nyd omgivelserne på Koh Lanta

Dagene er til fri rådighed. På Koh Lanta foregår alt i et afslappet tempo, så det er let at komme helt ned i gear. Øens atmosfære er ganske unik, og det er uden tvivl et af de få steder i Thailand, der fortsat er uspoleret. Udover de fantastiske oplevelser ved de smukke strande, er der masser af oplevelser i den tropiske natur, og de små, hyggelige landsbyer rundt omkring på øen. Oplev Koh Lanta Old Town eller Sri Raya, som er en charmerende, lille badeby på øens østkyst. Her bor sø-sigøjnerne i små huse, som er bygget på pæle. Her finder du også flere rigtig gode spisesteder til små penge. Du kan også vælge at besøge en af de mange andre nærliggende øer. Phi Phi-øerne ligger kun 30 minutters sejlads fra Koh Lanta. Ønsker du at opleve øerne på bedste vis, så er en tur med de karakteristiske longtailbåde et godt valg.

En af dagene arrangerer hotellet også en helt særlig sejltur til Koh Ngai (inkluderet), som er indbegrebet af en paradis-ø. Her er virkelig idyllisk, og der bliver både mulighed for at snorkle og svømme ved koralrevene, som omkranser den smukke ø. Der serveres en lækker barbecue på stranden med øl og vand inkluderet – det er da livet!

Dag 9
Videre til Krabi
Videre til Krabi

Efter otte dejlige dage på Koh Lanta tager vi afsked med resortet Pimalai, og drager mod Krabi, hvor flere skønne oplevelser venter. I Krabi tjekker vi ind på det nye Centara Ao Nang Resort, som ligger direkte på stranden i Ao Nang. Centara Ao Nang har en af Krabis bedste placeringer, og der ikke langt til byens mange restauranter, barer og butikker. Herfra kan du også nemt køre eller sejle ud til flere fantastiske paradisstrande.

Dag 10-15
Livet i Krabi og Khao Sok Nationalpark
Livet i Krabi og Khao Sok Nationalpark

I Krabi har du tid på egen hånd, og du kan nyde den præcis, som du har lyst. Tag fx på opdagelse i tigergrottens tempel, som udover et stort skovtempel består af smukke grotter og huse til de mange munke og nonner. Lær om thaiernes religion, buddhismen, og se hvordan en ganske almindelig dag foregår i et tempel. En interessant og anderledes oplevelse. Vi foreslår også, at du ser nærmere på det mest autentiske af Krabi. Det gør du bedst i Krabi-by, hvor de om aftenen har et hyggeligt natmarked. Her kan du nyde en billig, men fantastisk middag fra et af de mange gadekøkkener. Du kan også tage på en halvdagstur i ”junglen”. Besøg fx den tropiske regnskov i Kao Prak Bang National Park, hvor du kan vandre i den smukke natur og bade i den smukke Emerald Pool, hvor du kan svømme i krystalklart mineralvand. Turen kan også kombineres med områdets kendte varme kilder.

I løbet af ferien i Krabi tager Bravo Tours’ dansktalende rejseleder dig også med på opdagelse i Krabis bagland, hvor vi besøger Khao Sok Nationalpark og Cheow Lan søen (inkluderet). Det er en sø, der virkelig forblinder med sine smukke omgivelser. Når vi kommer frem, går vi ombord på de berømte longtailbåde og sejler ud. Turen bliver fyldt med unikke udsigtspunkter. Vi besøger også den berømte drypstensgrotte Pakarang Cave, ligesom vi sejler på en tømmerflåde af bambus. Efter en god frokost bliver der tid på egen hånd – prøv fx at sejle i kajak eller nyd livet med en svømmetur i det smaragdgrønne vand. Her er så smukt, at det er svært ikke bare at lade sig betage af udsigten!

Dag 16
Afrejse fra Thailand og ankomst i Danmark
Afrejse fra Thailand og ankomst i Danmark

Om morgenen kører vi mod Krabi Lufthavn og flyver hjemad mod Danmark. Vi lander i Kastrup Lufthavn efter en spændende rejse fuld af nydelse og store oplevelser i Sydthailand.

Dato og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Direkte fly t/r med Norwegian Airlines
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • Alle transfers i programmet
 • Speedbåd t/r til Koh Lanta
 • Dansktalende rejseleder i Krabi
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • 7 overnatninger på Hotel Pimalai Resort & Spa , kat. 5. Deluxe-værelse
 • 7 overnatninger på Hotel Centara Ao Nang Resort kat. 4 Deluxe-Pool Access værelse
 • En times massagebehandling for to på Pimalai Resort
 • Sejltur, snorkling og Barbeque ved Koh Ngai
 • Heldagsudflugt til Khao Sok og Cheow Lan Søen
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Eventuelt indenrigsfly i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevare og øvrige måltider

Her bor du på kombinationsrejsen

Hotel Pimalai Resort & Spa

Placeret på stranden, smukt og elegant blendet ind i den tropiske natur opad den bagvedliggende bjergside, finder du det fantastiske Pimalai Resort And Spa.
Se hotellet her >

Billede kommer snart

Hotel Centara Ao Nang Resort

Ligger direkte på stranden i Ao Nang. Centara Ao Nang har en af Krabis bedste placeringer, og der ikke langt til byens mange restauranter, barer og butikker.

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Måske kunne dette også være interessant

Kombinationsrejse til Krabi og Khao Lak
0

Rejs med til det sydlige Thailand og få ferieminder for livet. Vi har skræddersyet en rejse, der giver dig alt det bedste, som Krabi og Khao Lak byder på.

Vi har samlet de bedste oplevelser, som vores dansktalende rejseleder tager dig med på fra Krabi. Vi skal bl.a. køre i Tuk Tuk, nyde en god thaimiddag til en fantastisk solnedgang, opleve smuk natur i nationalparker og meget, meget mere. De sidste dage nyder vi ved Khao Lak, hvor vi bliver mødt af knitrende, hvide sandstrande, krystalklart vand, smuk natur og en utrolig thailandsk gæstfrihed. Her er der selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser på egen hånd.

Der er garanti for godt selskab med andre danskere, og flere måltider samt udflugter er allerede inkluderet i rejsen – det er din garanti for at vende hjem med alle de oplevelser, du bare må have med i bagagen.

Ta’ med på en ægte drømmeferie, hvor du kommer tæt på de største og bedste oplevelser på to fantastiske, thailandske rejsemål, Krabi og Khao Lak.

14 Nætter 13.498 kr
15.098 kr
Afrejse fra
 • København (CPH)
Kombinationsrejse med Koh Yao Noi
0

En times sejlads i speedbåd fra Phuket ligger et paradis, nemlig Koh Yao Noi. På den nordlige del af øen finder I en fantastisk bugt med et resort, der skaber ferieminder for livet – Paradise Koh Yao.

Tag med på en fantastisk kombinationsrejse, hvor I oplever det rolige ø-liv i fire nætter, hvorefter I tager ind til Phuket eller Khao Lak. Her nyder I resten af ferien på et vores skønne hoteller.

Hvis vi selv skal sige det, er det den perfekte kombination! Nyd det rolige liv på stranden og øen, hvor udsigterne forblinder, og stress og jag synes meget langt borte. Og hold så resten af ferien tæt på mere liv og endnu flere spændende oplevelser.

11 Nætter 12.698 kr

Del denne side via E-mail