• Thailand - Kombinationsrejser

Oplev mere på én ferie

Nogle gange kan det være svært at vælge. Derfor giver vi dig muligheden for at få det hele. Hos os kan du kombinere to rejsemål på én ferie eller tage med på en af vores oplevelsesrejser med udflugter inkluderet. Det er meget mere Thailand for pengene!

Flere rejsemål – flere oplevelser

Når man rejser til Thailand, har mange af os en drøm om at opleve det hele – lige fra ø-paradiset med palmer og uendelige strande, fred og ro til livlige storbyer med mange butikker, anderledes markeder og spændende oplevelser. Lige præcis sådan, synes vi også, at en rejse skal være – man skal have det bedste af begge verdner!
Derfor har vi sammensat en række forskellige kombinationsrejser i Østen. Det giver dig mulighed for at rejse hjem med flere oplevelser og større ferieminder i bagagen, end hvis du havde tilbragt ferien ét sted. Det synes vi, giver den bedste ferie i Thailand.

Koh Yao Noi – et lille stykke af paradis

En af vores favoritkombinationer er kombinationsrejsen, hvor du kombinerer ferien i Phuket eller Krabi/Ao Nang med øen Koh Yao Noi. Øen er ganske simpelt barfodsluksus, når det er allerbedst! Med speedbåd sejler man til øen, og ud af det blå dukker øen op. Her er neonskilte og gadesælgere ikke noget, man kender til. Her hersker ganske enkelt fred og ro fra første sekund. Når først man lægger til, forstår man, at et af øens hoteller hedder Paradise Koh Yao – for det er som at træde ind i et lille stykke af paradis. Bugten har kun to hoteller – det andet hedder ThreeHouse Villas – men man behøver heller ikke mere. For her er man for at nyde hinanden, udsigterne til de smukke klippeformationer og livet på allerfineste vis.

Storbyoplevelser i Bangkok og ren afslapning

Thailand er meget mere end lækre badestrande. Landet har også verdens mest besøgte storby, nemlig Bangkok. Hos Bravo Tours er vi ikke i tvivl: Det er en stor oplevelse at nyde nogle dage i Bangkok før eller efter badeferielivet i Hua Hin. På den måde får man det bedste af både storby og ren afslapning. I Bangkok er der både mulighed for at krydse store oplevelser af på bucketlisten fx Grand Palace eller en drink på 63. etage på skybar. Besøg også de imponerende shoppingscentre eller Wat Pho-templet, inden du drager til skønne hoteller, livsnyderi og flotte strande længere mod syd. Det er den perfekte feriekombination for mange af vores gæster.

Kombinationsrejser med oplevelser inkluderet

En kombinationsrejse er en oplevelse i sig selv, men på flere kombinationsrejser har vi også inkluderet oplevelser undervejs. På den måde er du sikker på, at du får de bedste oplevelser med dig hjem. Kombinér fx Krabi og Khao Lak, hvor vi både skal køre med tuk-tuk, på opdagelse til de berømte Phi-Phi Øer og besøge nationalparken Khao Sok, der af mange anses som Thailands svar på Vietnams Halong-bugten. Har man besøgt de to steder, forstår man let, hvordan sammenligningen er blevet til, for her er virkelig smukt. Det bliver kort sagt ikke meget større eller mere eksotisk, når det kommer til det sydlige Thailands imponerende oplevelser.

Transfer er altid inkluderet

Når du køber en kombinationsrejse hos os, skal du ikke tænke på de praktiske detaljer. Vi søger for, at hotellet er booket de rigtige dage, og vi sørger selvfølgelig også for, at du kommer frem og tilbage mellem hotellerne. På den måde skal du bare koncentrere dig om at nyde de forskellige rejsemål og få de oplevelser fra hvert sted, som du ønsker dig og drømmer om. De praktiske detaljer sørger vi for – og så er der selvfølgelig altid mulighed for at komme i kontakt med en dansktalende rejseleder, så du kan få de bedste tips til din ferie.

Kontakt os nu og få et godt tilbud
Vores eksperter sidder klar ved telefonen og på mail, så kontakt os nu på 70 10 10 77 eller bravo@bravoturs.dk. Vi hjælper dig gerne med at finde lige præcis den kombination og de hoteller på begge rejsemål, der passer til dine ønsker. På den måde er du sikker på at få den bedste ferie i Thailand.

Bangkok, Chiang Mai og Hua Hin – Kombinationsrejse

På kombinationsrejsen oplever du kort sagt det allerbedste, som Smilets land har at smile af. Metropolstemning i den moderne millionby Bangkok. Fortryllende kultur og underskøn natur. Og eksotisk badeferie, når det er bedst!

Rejsen er fuldt tilrettelagt, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi har inkluderet alt – lige fra fly og transfer til hoteller. Du skal blot bruge ferien på at nyde dagene, lige som du drømmer om!

Afrejse hver søndag fra maj til oktober - 14 nætter / 17 dage fra kr. 9.998

Se kombinationsrejsen her >

Luksus-kombinationsrejse til Bangkok og Hua Hin

Rejsen begynder i den thailandske hovedstad, Bangkok. Her bor du 2 nætter i din helt egen suite med inkluderet lounge og fri bar. Efter storbyens favntag tager vi videre til den royale riviera, Hua Hin, hvor du forkæles med en badeferie lige ud til det bløde strandsand. 

Rejs fra København fx 21/11-2019 - 10 nætter / 12 dage fra kr. 10.498

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse til Hua Hin og Koh Samui

Rejs til Hua Hin og Koh Samui, hvor sol og strand venter året rundt. Start ferien i den kongelige ferieby, Hua Hin og slut på Koh Samui, hvor der er uberørte strande, smukt vand og fantastiske tropeomgivelser.

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse til Koh Lanta og Krabi

Rejs med på denne luksuriøse kombinationsrejse til det sydlige Thailand, hvor du både oplever tropeøen Koh Lanta og naturskønne Krabi på én og samme rejse.

Rejs fra København fx 2/11-2019 - 16 dage fra kr. 16.398

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse Koh Yao Noi og Krabi

Nyd det rolige liv på strand og øen Koh Yao Noi, hvor udsigter forblinder, og stress og jag synes meget langt borte. Hold så resten af ferien tæt på endnu flere spændende oplevelser på Krabi/Ao Nang.

Rejs fra København fx 2/11-2019 - 16 dage fra kr. 14.398

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse til Krabi og Khao Lak

Rejs med til det sydlige Thailand og få ferieminder for livet. Vi har samlet de bedste oplevelser, og strikket det hele sammen, så du får den mest fantastiske rejse.

Rejs fra København fx 2/11-2019 - 16 dage fra kr. 12.398

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse til Hua Hin og Bangkok

Den perfekte kombination af afslapning og storbyoplevelser på første klasse. Rejsen starter med badeferie i Hua Hin, der er kendt som Thailands royale riviera. Og slutter af med to nætter i verdens mest besøgte storby, Bangkok - Her venter et væld af oplevelser.

Rejs fra København fx 28/9 -2019 - 14 dage fra kr. 9.898

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse til Koh Yao Noi & Phuket/Khao Lak

Vi starter ferien i paradis, når vi sejler fra Phuket til Koh Yao Noi. På den nordlige del af øen finder du en fantastisk bugt med et resort, der skaber ferieminder for livet, Paradise Koh Yao.

Rejs fra København fx 1/12-2019 - 13 dage fra kr. 11.498

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse Bangkoks seværdigheder og ferieliv i Hua Hin

Ta’ med på en ægte drømmeferie. Vi har skræddersyet en rejse, der giver dig de bedste oplevelser i både storbyen Bangkok og i feriebyen Hua Hin.

Rejs fra København fx 8/11-2019 - 14 dage fra kr. 10.998

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse til Phi Phi og Krabi

Drømmer du om at opleve de allerbedste paradislignende omgivelser på din ferie? Så rejs med på en fantastisk kombinationsrejse til Phi Phi-øerne og Krabi. 

Rejs fra København fx 2/11-2019 - 16 dage fra kr. 18.498

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse Ø-hop, Khao Sok Nationalpark og paradisstrande i Thailand

Ta’ med på en eventyrlig rejse til flere fantastiske områder i Thailand, der byder på den perfekte kombination af store oplevelser og ren afslapning.

Rejs fra København fx 8/11-2019 - 14 dage fra kr. 12.498

Se kombinationsrejsen her >

Bangkok

Spændende og kontrastfyldt storby
Find din rejse her >

Hua Hin

THAILAND
Kongefamiliens foretrukne rejsemål.
Find din rejse her >

Khao Lak

THAILAND
Ro, autenticitet og lækre strande.
Find din rejse her >

Koh Lanta

Fantastiske hvide sandstrande.
Find din rejse her >

Koh Yao Noi

THAILAND
Ubeskrivelig paradis-ø
Find din rejse her >

Krabi/Ao Nang

THAILAND
Spektakulære klippeformationer.
Find din rejse her >

Phi Phi

THAILAND
Kridhvide strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

Phuket

THAILAND
Skønne strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

Måske kunne dette også være interessant

Bravo Tours' thailanske favoritter
0

Glæd jer til en rundrejse i et af de mest forunderlige, oplevelsesrige og kontrastfulde rejselande i verden, Thailand. Rundrejsen tager jer med til højdepunkterne i metropolen Bangkok, templerne og hemmelighederne ude på landet. Det synes vi, er jeres garanti for, at I får de allerbedste ferieminder med jer hjem!

Oplev Bangkoks højdepunkter, når vi sejler langs byens livsnerve, floden Chao Phraya. Her går livet sin stille gang, mens det pulserende storbyliv venter om det næste gadehjørne. Kom tæt på den danske historie i ØK’s gamle pakhus og bliv imponeret ved kongepaladset Grand Palace, som I uden tvivl vil huske for livet.

Se det gamle kongedømme Ayutthaya og forstå, hvorfor dette eventyrlige sted absolut indtager en plads blandt UNESCOs verdensarv. Vi skal også sejle rundt på et flydende marked, hvor vi oplever, hvordan de lokale handler. På landet går livet sin stille gang, og i Thailands største nationalpark kommer vi bag facaden, når vi ser, hvordan de frivillige hjælper Thailands vilde dyr, hovedsageligt elefanter, inden vi sætter kursen mod feriebyen Hua Hin

Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder og masser af oplevelser inkluderet. Hver dag er der morgenmad inkluderet i programmet, men der bliver også mulighed for spise frokost og aftensmad sammen, når vores dansktalende rejseleder tager os med på opdagelse blandt thailandske, kulinariske herligheder. Her bliver der mulighed for at spise på alverdens forskellige restauranter, lige fra de små og lokale gadekøkkener til de finere restauranter ned til floden i Bangkok.

Vi garanterer masser af spændende oplevelser fra start til slut til en helt vanvittig pris! Rejs med – det bliver et eventyr fyldt med højdepunkter og hemmeligheder.

14 Nætter 10.998 kr
Siams store oplevelser og badeferie i Hua Hin
0

Tag med på en eventyrlig rundrejse til Thailand!

”Siams store oplevelser” er Bravo Tours bedst sælgende rundrejse gennem tiden, og nu er den tilbage med masser af oplevelser på programmet.

Mød indbegrebet af venlighed, tolerance og skønhed hos thailænderne. Mærk de kendte, oprigtige og varme, thailandske smil, når vi bevæger os ud i landet og væk fra de nationale monumenter og templer. Berig dig selv med fabelagtige naturoplevelser på floder, og når vi besøger bjergstammerne i deres hjemby langt væk fra alfavej.

Hele rundrejsen er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

14 Nætter 15.998 kr
Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail