• Thailand - Kombinationsrejser

Oplev mere på én ferie

Nogle gange kan det være svært at vælge. Derfor giver vi dig muligheden for at få det hele. Hos os kan du kombinere to rejsemål på én ferie eller tage med på en af vores oplevelsesrejser med udflugter inkluderet. Det er meget mere Thailand for pengene!

Flere rejsemål – flere oplevelser

Når man rejser til Thailand, har mange af os en drøm om at opleve det hele – lige fra ø-paradiset med palmer og uendelige strande, fred og ro til livlige storbyer med mange butikker, anderledes markeder og spændende oplevelser. Lige præcis sådan, synes vi også, at en rejse skal være – man skal have det bedste af begge verdner!
Derfor har vi sammensat en række forskellige kombinationsrejser i Østen. Det giver dig mulighed for at rejse hjem med flere oplevelser og større ferieminder i bagagen, end hvis du havde tilbragt ferien ét sted. Det synes vi, giver den bedste ferie i Thailand.

Koh Yao Noi – et lille stykke af paradis

En af vores favoritkombinationer er kombinationsrejsen, hvor du kombinerer ferien i Phuket eller Krabi/Ao Nang med øen Koh Yao Noi. Øen er ganske simpelt barfodsluksus, når det er allerbedst! Med speedbåd sejler man til øen, og ud af det blå dukker øen op. Her er neonskilte og gadesælgere ikke noget, man kender til. Her hersker ganske enkelt fred og ro fra første sekund. Når først man lægger til, forstår man, at et af øens hoteller hedder Paradise Koh Yao – for det er som at træde ind i et lille stykke af paradis. Bugten har kun to hoteller – det andet hedder ThreeHouse Villas – men man behøver heller ikke mere. For her er man for at nyde hinanden, udsigterne til de smukke klippeformationer og livet på allerfineste vis.

Storbyoplevelser i Bangkok og ren afslapning

Thailand er meget mere end lækre badestrande. Landet har også verdens mest besøgte storby, nemlig Bangkok. Hos Bravo Tours er vi ikke i tvivl: Det er en stor oplevelse at nyde nogle dage i Bangkok før eller efter badeferielivet i Hua Hin. På den måde får man det bedste af både storby og ren afslapning. I Bangkok er der både mulighed for at krydse store oplevelser af på bucketlisten fx Grand Palace eller en drink på 63. etage på skybar. Besøg også de imponerende shoppingscentre eller Wat Pho-templet, inden du drager til skønne hoteller, livsnyderi og flotte strande længere mod syd. Det er den perfekte feriekombination for mange af vores gæster.

Kombinationsrejser med oplevelser inkluderet

En kombinationsrejse er en oplevelse i sig selv, men på flere kombinationsrejser har vi også inkluderet oplevelser undervejs. På den måde er du sikker på, at du får de bedste oplevelser med dig hjem. Kombinér fx Krabi og Khao Lak, hvor vi både skal køre med tuk-tuk, på opdagelse til de berømte Phi-Phi Øer og besøge nationalparken Khao Sok, der af mange anses som Thailands svar på Vietnams Halong-bugten. Har man besøgt de to steder, forstår man let, hvordan sammenligningen er blevet til, for her er virkelig smukt. Det bliver kort sagt ikke meget større eller mere eksotisk, når det kommer til det sydlige Thailands imponerende oplevelser.

Transfer er altid inkluderet

Når du køber en kombinationsrejse hos os, skal du ikke tænke på de praktiske detaljer. Vi søger for, at hotellet er booket de rigtige dage, og vi sørger selvfølgelig også for, at du kommer frem og tilbage mellem hotellerne. På den måde skal du bare koncentrere dig om at nyde de forskellige rejsemål og få de oplevelser fra hvert sted, som du ønsker dig og drømmer om. De praktiske detaljer sørger vi for – og så er der selvfølgelig altid mulighed for at komme i kontakt med en dansktalende rejseleder, så du kan få de bedste tips til din ferie.

Kontakt os nu og få et godt tilbud
Vores eksperter sidder klar ved telefonen og på mail, så kontakt os nu på 70 10 10 77 eller bravo@bravoturs.dk. Vi hjælper dig gerne med at finde lige præcis den kombination og de hoteller på begge rejsemål, der passer til dine ønsker. På den måde er du sikker på at få den bedste ferie i Thailand.

Kombinationsrejse til Bangkok og Hua Hin

Nyd kombinationen af to af Thailands mest fascinerende og populære byer! Her får du en smagsprøve på to spændende og forskellige verdener: Pragtfulde storbyoplevelser i hovedstaden Bangkok og fantastisk afslapning i den royale ferieby Hua Hin. Ophold på Anantara Riverside Bangkok.
Afrejse hver søndag fra maj til oktober - 14 nætter / 17 dage fra kr. 9.598


Se kombinationsrejsen her >

Bangkok, Chiang Mai og Hua Hin – Kombinationsrejse

På kombinationsrejsen oplever du kort sagt det allerbedste, som Smilets land har at smile af. Metropolstemning i den moderne millionby Bangkok. Fortryllende kultur og underskøn natur. Og eksotisk badeferie, når det er bedst! Alt inkluderet – lige fra fly og transfer til hoteller. 

Afrejse hver søndag fra maj til oktober - 14 nætter / 17 dage fra kr. 9.998

Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse til Hua Hin og Koh Samui

Rejs til Hua Hin og Koh Samui, hvor sol og strand venter året rundt. Start ferien i den kongelige ferieby, Hua Hin og slut på Koh Samui, hvor der er uberørte strande, smukt vand og fantastiske tropeomgivelser.

Afrejse hver søndag fra maj til oktober - 14 nætter / 17 dage fra kr. 9.998


Se kombinationsrejsen her >

Kombinationsrejse Bangkok, floden Kwai og Hua Hin

Ta’ med på en eventyrlig rejse til flere fantastiske områder i Thailand. Vi tager dig med til intet mindre en tre storslåede områder på samme rejse. Bangkok, floden Kwai og Hua Hin. 

Rejs fra København fx 31/5 -2020 - 17 dage fra kr. 11.999

Se kombinationsrejsen her >

Bangkok

Spændende og kontrastfyldt storby
Find din rejse her >

Hua Hin

THAILAND
Kongefamiliens foretrukne rejsemål.
Find din rejse her >

Khao Lak

THAILAND
Ro, autenticitet og lækre strande.
Find din rejse her >

Koh Lanta

Fantastiske hvide sandstrande.
Find din rejse her >

Koh Yao Noi

THAILAND
Ubeskrivelig paradis-ø
Find din rejse her >

Krabi/Ao Nang

THAILAND
Spektakulære klippeformationer.
Find din rejse her >

Phi Phi

THAILAND
Kridhvide strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

Phuket

THAILAND
Skønne strande og krystalklart vand.
Find din rejse her >

Måske kunne dette også være interessant

Thailand Familierejse
0

Et ægte familieeventyr til Bangkok, Khao Sok, Koh Samui og Hua Hin 

Vi har strikket den ultimative rejse til Thailand sammen for dig, som rejser med børn og familie.
Et eventyr, hvor I sammen kommer på tur rundt i Thailand, igennem de største, eksotiske natur- og kulturoplevelser. Rejsen byder på en stor, kontrastfuld og fantastisk blanding af pulserende storby, smukke strande, henrivende paradis-øer, naturoplevelser i junglen og overnatning på et flydende hotel på en smaragdgrøn sø. Rejsen kan gennemføres året rundt.

Eventyret starter i Bangkok, hvor en af verdens mest spændende og farverige storbyer venter. Her venter et overflødighedshorn af oplevelser med et utal af smukke paladser, funklende højhuse, livlige markeder og smagfulde gadekøkkener. Vi kommer på opdagelse med longtail-båd, og de smukkeste templer besøges. Vi skal også med tuk-tuk rundt i Bangkoks gader, hvor vi smager streetfood. Flere eventyr venter med tog til det sydlige Thailand og med besøg i den frodige regnskov Khao Sok. Her møder vi smukke vandfald, smaragdgrønne søer, en elefant og et flydende hotel. Rejsen fortsætter som en herlig paradis-ferie på smukke Koh Samui, hvor der rigtig bliver tid til at nyde stranden og havet. Hele rejsen slutter med skøn badeferie i den kongelige ferieby, Hua Hin, hvor der er masser af tid til afslapning eller flere oplevelser.

Denne familierejse er fuldt tilrettelagt, så I ikke skal bekymre jer om noget. Vi har inkluderet alt lige fra fly, tog og hoteller til transfer og hurtigbåd til og fra Koh Samui. I Bangkok og Khao Sok har vi følgeskab af vores venlige og imødekommende engelsktalende lokalguider. I Hua Hin har vi fornøjelsen af Bravo Tours’ dansktalende rejseleder.

Saml familien og vennerne og ta’ på denne enestående 17 dages eventyrrejse rundt i Thailand. Det er den perfekte familieferie – ideelt sammensat, så alle aldre får en fantastisk oplevelse.

14 Nætter 12.999 kr
Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail