Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Bravo Tours bestseller
 • Smuk havudsigt fra alle værelser
 • Fantastisk poolområde
 • Beliggende i hyggeligt, roligt område
 • Dansk rejselederservice
Udsolgt

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

4
Her får du
 • Bravo Tours bestseller
 • Smuk havudsigt fra alle værelser
 • Fantastisk poolområde
 • Beliggende i hyggeligt, roligt område
 • Dansk rejselederservice
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb All Inclusive
 • Vandrutsjebane

Direkte ved stranden med et væld af faciliteter og stort pool-område
Vi er stolte over at kunne præsentere vores bestseller hotel i Thailand, Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa. Et stort og lækkert hotel lige ved stranden og med masser af faciliteter. Hotellet danner de perfekte rammer for ferien, uanset om man rejser alene, som par eller som familie med børn.

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa ligger placeret ved stranden, imellem de hyggelige badeferiebyer Hua Hin og Cha Am. Området omkring hotellet er roligt og perfekt til dem, der søger det autentiske Thailand med afslappet feriestemning. Hotellets store pool-område er samlingspunktet, som ligger ned mod havet og er perfekt for alle. Slap af på en af de mange liggestole rundt om poolen, nyd den direkte havudsigt eller i skyggen under en af de mange solparasoller. Den store lobby er også indbydende. Her er der sportsbar, cafe og en lille is-butik.

Dagen starter perfekt på Novotel – morgenmadsbuffeten er ganske enkelt overdådig. Her finder du alt fra asiatisk til international morgenmad. Udover den enorme morgenmads buffet, så er der flere dygtige kokke, som tilbereder forskellige retter direkte inde i restauranten.

Du kan også nyde dejlige måltider og drinks i hotellets Joe Kool’s Restaurant og Cabana Beach Bar, som begge ligger nede ved stranden. Her er hotellets Bali-senge også placeret, hvor man rigtigt kan slappe af og nyde livet. Der er virkelig mange faciliteter og restauranter på hotellet. Gå heller ikke glip af hotellets spa med massage og wellness, eller ta’ en tur om aftenen i hotellets sky bar på 24. etage, der har en smuk udsigt ud over Thailandbugten og Hua Hin.

Rejser du med børn, så er der også masser af aktiviteter og faciliteter. Først og fremmest er der en sjov vandrutsjebane i hotellets pool og fra kl. 09.00-19.00 hver dag, kan børn lege i hotellets internationale børneklub, Siam Adventure Club. Her sørger hotellets underholdningspersonale for masser af sjove aktiviteter. Børnene vil elske de mange lege, som arrangeres i børneklubben. Det er også muligt at tilkøbe aktiviteter f.eks. male T-shirts, male negle og meget mere. Her findes også mini-biograf, arkade med flere spil og Play-station.

Sådan bor du
Bravo Tours tilbyder tre forskellige værelsestyper på hotellet.

Superior værelser med havudsigt 
Fuld havudsigt og møbleret balkon. Fra alle Superior-værelser får du den flotteste havudsigt ud over Thailandbugten. Alle værelser er 34 m2, store lyse og moderne og smagfuldt indrettet. Her er smukt trægulv, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Badeværelset er stort med lyse klinker og brusekabine. Man kan vælge imellem en stor king-size dobbeltseng, eller to queen-size senge. 

Her er der plads til maksimalt tre voksne eller to voksne og to børn op til 15 år.

Familieværelser (Family Fun Junior Suite)
Værelserne har samme faciliteter som Superior-værelserne og ligeledes møbleret balkon med fuld havudsigt. Disse værelser er mellem 38-42 m2, og dermed større end superior-værelserne. 

Her er der plads til maksimalt tre voksne og to børn op til 15 år.

Suiter
Ønsker man ekstra plads og komfort, så er suiterne hotellets bedste værelser og rummer hele 56 m2. Suiterne har både soveværelse og stue som er separeret (uden dør imellem). Her har man selvfølgelig også en stor balkon med fuld havudsigt fra soveværelset. Fra stuen er der en flot udsigt til bjergene. Suiterne har alle smukt trægulv, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Velindrettet badeværelse med klinker og brusekabine. 

Her er der plads til maksimalt tre voksne eller to voksne og to børn op til 15 år.

Det er muligt at forespørge på connectingdoors.

Pension 
Dit ophold på Novotel Hua Hin Cha Am inkluderer morgenmad, som serveres hver dag i hotellets hovedrestaurant, Horizon. Her bugner morgenmaden og buffeten af lækkerier og retter - det er en hel rejse at nå igennem det hele i løbet af ferien!

Mere om Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa
Hvis du kan løsrive dig fra hotellets hyggelige rammer og vil opleve noget af bylivet, kan det anbefales at besøge centrum af Hua Hin. Her kører hotellets bus til tur/retur 5 gange om dagen. (Bussen koster 100 THB pr. person pr. vej, hvilket svarer til ca. 20 danske kroner).

Novotel Hua Hin Cha Am har et godt fitnesscenter, som frit kan benyttes hele døgnet

Strandende omkring Hua Hin og Cha Am kan have stor forskel på høj- og lavvande, hvilket kan betyde, at stranden til tider kan forsvinde.

Husk - bestil i god tid! Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. De fleste af vores oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid.

Det er også muligt at tilkøbe All Inclusive. 

 

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 243
Bar Ja
Byggeår 2008
Børnepool Ja
Elevator Ja
Havbad 0 m
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 4
Strandhåndklæder Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja

   

All Inclusive (tilkøb)

Måltider
Morgenmad serveres fra kl. 06.30-10.30 og nydes fra buffet i hotellets hovedrestaurant.
Frokost serveres fra kl. 12.00-14.00 i restauranten Joe Kool’s eller Champions Sportsbar. Her kan du vælge mellem en forret eller en hovedret samt en dessert.
Aftensmad serveres fra kl. 18.30-22.00. I kan nyde middagen i restauranten Ocean’s Italian eller Champions Sportsbar. Restauranterne serverer en tre retters menu eller buffet.

Til frokost og aftensmad kan I nyde sodavand, lokal øl og husets vin.

Drikkevarer
Der er drikkevarer inkluderet i All Inclusive fra kl. 11.00-22.00. I kan frit hente drikkevarer i følgende barer i disse tidsrum.

Joe Kool’s/Poolbar: 11.00-18.00
Gravity Skybar: 16.00-22.00
Champions Sportsbar: 12.00-22.00

All Inclusive inkluderer sodavand, lokale øl, husets vine, cocktails og spiritus fra et særligt All Inclusive-menukort.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.
Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail