Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Om Portals Nous

Portals Nous - hyggelige ferieby tæt på Palma

Portals Nous er en hyggelig kystby kun 10 kilometer vest for – Mallorcas helt fantastiske storby, Palma. I Portals Nous finder I en perfekt placering tæt på både marina, golfbane, flere fine bugter og en lang sandstrand.

Tæt på lystbådehavnen
Portals Nous ligger sammen med naboforstaden Bendinat vest for Palma centrum. De to forstæder er begge kendte for deres eksklusive, smukke og rolige miljø. Her bor I i gåafstand til den berømte marina: Puerto Portals, der er kendt for sin populære gade, hvorfra man kan nyde udsigten til de mange yachts langs kajen. Her ligger også et varieret udvalg af restauranter og masser af udendørs caféer.

Gode strande og hyggelige bugter
Portals Nous har flere skønne bugter, som ligger mellem smukke klippeformationer. Ved marinaen Puerto Portals finder I også en lang og bred sandstrand med fint sand. Hvis I vil besøge andre fine strande, har I flere inden for rækkevidde bl.a. Illetas og Palmanova.

Oplev Mallorcas storby: Palma
Portals Nous er perfekt, hvis I også vil opleve Palma på jeres ferie. Det tager under en halv time med den lokale bus, og her vil I opleve en hyggelig spansk stemning og mange gode tapasbarer. I kan også shoppe løs i de gode butikker. Nyd en kop kaffe på en af de udendørs caféer, og besøg byens varetegn: katedralen Le Seu.

Golf på Mallorca
Vil I kombinere jeres ferie med golf, er Portals Nous et godt valg. Her bor i tæt på Bendinat-golfbanen, og indenfor en halv times kørsel har i seks andre spændende baner. I kan også bestille jeres greenfee inden afrejse, så I er sikre på, at I får de bedste tider.

Lej bil på Mallorca
Der er masser at opleve på Mallorca, og derfor kan det være en rigtig god ide at leje bil et par dage. På den måde kan I opleve mere af Mallorca, der byder på mere end blot dejlige sandstrande. Kør fx en tur til øens bjergrige vestkyst eller besøg østkysten smukke bugter.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Mallorca har det hele...

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail