Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret på Mallorca

    Vejret på Mallorca

    Mallorca vejr er meget stabilt og du er derfor sikker på, at vejret som regel er med dig, når du holder ferie på den fantastiske ø i Spanien.

Mallorca vejr er meget stabilt og du er derfor sikker på, at vejret som regel er med dig, når du holder ferie på den fantastiske ø i Spanien.

Vejret på Mallorca indbyder til badeferie

Vejret på Mallorca indbyder til badeferie

Gennemsnitstemperatur på Mallorca

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

14 15 17 19 22 25 29 29 26 23 18 15
6 6 7 9 12 16 19 20 18 14 10 8
15 14 14 15 17 21 24 25 24 22 19 16

 DAG     NAT     HAV

Vejret på Mallorca er mildt og solrigt

Vejret på Mallorca er mildt og solrigt

Vejret på Mallorca er klassisk middelhavsvejr af højeste kvalitet. Her er der sommerlige temperaturer fra starten af maj til slutningen af oktober og mulighed for at planlægge jeres ferie efter præcis de temperaturer, I holder af.

På Mallorca er vejret nemlig mildt, solrigt og regnfattigt i hele rejsesæsonen, mens temperaturerne er en smule forskellige fra måned til måned. Når I planlægger jeres ferie, er det derfor en god idé at tjekke, at vejret på Mallorca i den pågældende rejsemåned passer til den ferieform, I ønsker.


Aktivitetsegnet vejr i foråret og efteråret

I starten af sæsonen, hvor varmen endnu ikke har fået alvorligt fat, er vejret på Mallorca fantastisk til det væld af aktiviteter øen byder på: Vandreture, cykelture, shopping og meget mere. I maj ligger temperaturen omkring 22 grader og sniger sig gerne op på 25 grader. Det betyder, at klimaet her er yderst behageligt, selvom I skulle få en smule sved på panden, når I bevæger jer rundt.

Det samme gælder for slutningen af september og oktober, hvorimod der i højsæsonen ofte er for varmt til at være aktiv dagen lang. Rejser I til Mallorca i juni, juli og august kan I dog sagtens få andre oplevelser end pool og strand – her er især morgen og formiddag gode til at være aktive i, fordi der på disse tidspunkter af dagen er en smule køligere.


Vejret på Mallorca indbyder til badeferie

I juni starter temperaturerne med at snige sig opad på termometeret og helt frem til september er der varme i både luften og havet. Gennemsnitstemperaturen i sommermånederne er omkring 28 grader, men mange dage viser termometeret et godt stykke over. Især i juli og august er vejret på Mallorca varmt med temperaturer, der nemt kravler over 30 grader.

Sommermånederne er derfor ideelle til badeferier. Også på grund af badevandstemperaturerne som ligger på dejlige 25 grader, eller par grader over, afhængig af de øvrige vejrforhold.

 

Del denne side via E-mail