Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Den Gyldne Dal

Det er en oplevelse for alle sanser, når vi går en tur gennem plantagen ’Sa Vinyassa’ ligger i udkanten af byen Sóller. Her åbner ægteparret Juan og Sebastiana deres hjem op, så vi får lov til at komme bagom den
100% økologiske produktion af appelsiner, citroner og mange andre frugter. Udsigten er vidunderlig, blomsterduften himmelsk og farvespillet af grønne træer med blomster og frugter er bjergtagende. Efter en tur rundt på plantagen, slutter vi af med en hjemmelavet mallorcinsk måltid hos værtsparret.
Der vil også være mulighed for at kunne handle i deres lille fine gårdbutik, hvor man vil kunne købe lækre
specialiteter fra appelsinplantagen og fra Den Gyldne Dal. 

Vi begynder dagen med et besøg hos Purowool i Pollensa, hvor vi får en underholdende og inspirerende præsentation om sund søvn og kigger nærmere på de økologiske produkter. For jer, der kommer fra øens sydlige del, serveres en let morgenmad og for jer, der kommer fra nord, en let brunch med vin.

Vejledende pris:
Voksne kr. 220 pr. person
Børn kr. 220 pr. barn

Prisen varierer alt efter, hvilket hotel I vælger – se den nøjagtige pris ved bestilling. 

Som udgangspunkt kører udflugten tirsdag. 
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Dragegrotterne og Inca

Vi kører gennem lavlands-området på øens midte for at komme til byen Inca, hvor vi skal besøge et af Mallorcas største lokale markeder, Inca-markedet.

Inca er Mallorcas tredjestørste by, og byen er kendt for sin rige kulturarv og mange arkitektoniske perler, som pryder byen. Hver torsdag morgen bliver gaderne i centrum af byen vakt til live med hundredvis af boder med alt fra frugt og grønt til sjaler, sæber og blomster. Inca er især berømt for sine læderprodukter, så du kan se frem til et stort udvalg af sko, tasker og jakker.

Efter markedet, hvor du forhåbentligt har fået en masse indtryk og måske gjort en god handel, kører vi mod en autentisk og lokal restaurant. Her spiser vi en skøn mallorcinsk frokost, som afsluttes med traditionel mandelkage og mandelis. En sand smagsoplevelse.

Vi fortsætter over til Mallorcas berømte drypstenshuler, Dragegrotterne, som ligger lige uden for Porto Cristo. Her går vi ad smalle passager ned ad trapper, mens vi beundrer de oplyste drypstensformationer. Når vi er kommet 25 meter ned i grotten, kommer vi til Europas største underjordiske sø, Martell-søen. Her overværer vi en lille klassisk koncert til synet af et meget smukt lysshow, kaldet Solopgang. Fortryllelsen brydes, når vi går ad de ca. 119 trappetrin op til virkeligheden igen.

OBS: Besøg i grotterne er ikke anbefalet til gangbesværede. Fotografering med blitz i drypstenshulerne er ikke tilladt.


Vejledende pris:
Voksne kr. 610 pr. person
Børn kr 355 pr. barn

Prisen er inklusive frokost og entré til drypstenshulerne.

Som udgangspunkt kører udflugten torsdag. 
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Magiske Palma

Oplev Palma de Mallorca – i daglig tale kaldet Palma – fra de bedste sider. Vi starter dagen i den charmerende storby ved det ikoniske Bellver-slot og eftermiddagen byder på smukke udsigter i den lille bjergby, Valldemossa.

Bellver-slottet er en vigtig del af Palmas historie og kulturarv. Slottet er helt unikt og adskiller sig fra andre spanske slotte, idet det er rundt. Vi gør et stop ved slottet, hvor der er mulighed for at tage smukke billeder og nyde den storslåede udsigt ud over Palma-bugten, med havnen, katedralen og hele byen som kulisse.

I Palma skal vi rundt i de små brostensbelagte gader fyldt med smukke mallorcinske "patios" (gårdhaver) og nyder en kaffe på en af de mange små cafeer. Har du lyst til at opleve Santa Maria Katedralen (i daglig tale: La Seu), er der tid til et besøg i den 120 meter lange kirke.

Efter Palma kører vi mod Valldemossa, der er den højest beliggende by på Mallorca og samtidig en af de smukkeste. Byen ligger mellem Tramuntana-bjergene, og turen gennem den frodige dal med mandel- og citrontræer er et smukt syn.

De fleste huse i Valldemossa er restaurerede i oprindelig stil – det skønt at slentre gennem gaderne med turistbutikker, gallerier, butikker, bagerier, caféer og restauranter. Mange af husdørene er pyntet med blomster og billeder af helgeninden Catalina Tomás. Vi går en rundtur for at nyde den særlige Valldemossa-stemning.

På vejen tilbage går forbi et fotostop ved Sa Foradada-udsigtspunktet.

OBS: Prisen er eksklusiv entré til katedralen og frokost.

Vejledende pris:
Voksne kr. 330 pr. person
Børn kr. 195 pr. person

Som udgangspunkt kører udflugten mandag. 
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.


Udflugten kan bestilles når du ankommer til Mallorca. Henvend dig til vores rejseledere.

Startpakke Mallorca

Er du også træt af lige at være ankommet på ferie og så skal du ud og have fyldt køleskabet op?

Vi har gjort det nemt for dig. Hvis du køber denne startpakke er den der når du tjekker ind på dit hotelværelse og ferien kan begynde i ro og mag.

Pakken kan bestilles hos en af vores rejsekonsulenter på tlf. 70 10 10 77, eller når du bestiller rejsen på vores hjemmeside – dog senest 10 dage før afrejse.

Pris for denne startpakke - kr. 350

Startpakken indeholder:

• Sandwichbrød
• Smør
• Pålægs skinke
• Serrano skinke
• Havarti ost
• Marmelade
• Nescafé
• Te breve
• 4 Spanske øl
• 4 Coca colaer
• 1 Fl. Vand
• Juice
• Spanske oliven
• 1 Fl. Rødvin

Del denne side via E-mail