Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Oplevelser

Den Gyldne Dal

Tag med på en anderledes tur, hvor vi oplever Mallorcas flotte natur på nærmeste hold.

Turen går til appelsinplantagen ”Sa Vinyassa”, som ligger i udkanten af Sollér og for foden af bjergkæden Serra de Tramuntana. Sollér by ligger indrammet i den store bjergkæde, og i udkanten af byen finder vi appelsinplantagen ’Sa Vinyassa’.

Her åbner ægteparret Juan og Sebastiana deres hjem op, så vi får lov til at komme bagom den 100% økologiske produktion af appelsiner, citroner og mange andre frugter. Det er en oplevelse for alle sanser, når vi går en tur gennem haven og ser de mange forskellige sorter, som Juan og Sebastiana byder på.

Her er en vidunderlig udsigt, himmelsk blomsterduft, et farvespil af grønne træer med farverige blomster og frugter. Vi slutter med at smage et skønt, hjemmelavet, traditionelt måltid hos værtsparret i Den Gyldne Dal.

Der bliver også mulighed for at handle i deres lille fine gårdbutik, der sælger lækre specialiteter fra appelsinplantagen og Den Gyldne Dal.


Vejledende pris:
Voksne kr. 360 pr. person.
Børn kr. 195 pr. barn.

Prisen varierer alt efter, hvilket hotel I vælger – se den nøjagtige pris ved bestilling. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Dragegrotterne

I dag starter ved med at besøge et af Mallorcas ældste markeder fra år 1306, nemlig Sineu Markedet. Vi går en tur gennem farverige boder, ser hvordan de lokale handler og hører lyden af gademusik, inden vi fortsætter mod byen Manacor.

Manacor er Mallorcas næststørste by, hvor vi finder en af Mallorcas skjulte skatte, nemlig Majorica-perlerne. De kunstige perler er fremstillet så godt, at selv eksperter kan have svært ved at skelne en kunstperle og en ægte perle fra hinanden. Fremstillingsmetoden er hemmelig, men vi får et lille indblik på de forskellige trin i processen.

I den smukke havneby Porto Cristo, bliver der mulighed for at købe lidt frokost og nyde de i hyggelige omgivelser. Vi fortsætter herefter over til de berømte drypstenshuler, nemlig Dragegrotterne, som ligger lige uden for byen. Her går vi ad smalle passager ned ad trapper, mens vi beundrer de oplyste drypstensformationer. Når vi er kommet 25 meter ned i grotten, kommer vi til Europas største underjordiske sø, Martell-søen. Her vil vi overvære en lille klassisk koncert, til synet af et meget smukt lysshow kaldet solopgang. Fortryllelsen brydes, når vi går ad de ca. 119 trappetrin op til virkeligheden igen.


Vejledende pris: 
Voksne kr. 420 pr. person
Børn kr. 265 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen

Mallorca storslåede naturscener

Kom helt tæt på nogle af øens smukkeste områder! Tag med til den nordlige del af Sierra de Tramuntana-bjergkæden, mærk den friske vind på sejlturen ved Formentor og tag feriens flotteste billeder.

Vi besøger også to produktioner, som Mallorca er kendt for. I byen Inca kan vi gøre en god handel – byen er nemlig den absolut største læderproducent på alle De Baleariske Øer. I Polleca hører vi mere om øens unikke uldproduktion. Fra Port de Pollença sejler vi op langs den nordlige gren af Mallorca kaldet Cap de Formentor – det er virkelig smukt.

En smuk dag, hvor vi kommer tæt på Mallorcas mange forskellige indtryk.

Udflugten kan bestilles når du ankommer til Mallorca. Henvend dig til vores rejseledere. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. Udflugten kan købes når du bor i Palma Nova, Santa Ponsa, Cala Mayor og Portals Nous.

Startpakke Mallorca

Er du også træt af lige at være ankommet på ferie og så skal du ud og have fyldt køleskabet op?

Vi har gjort det nemt for dig. Hvis du køber denne startpakke er den der når du tjekker ind på dit hotelværelse og ferien kan begynde i ro og mag.

Pakken kan bestilles hos en af vores rejsekonsulenter på tlf. 70 10 10 77, eller når du bestiller rejsen på vores hjemmeside.

Startpakken indeholder:

• Sandwichbrød
• Smør
• Pålægs skinke
• Serrano skinke
• Havarti ost
• Marmelade
• Nescafé
• Te breve
• 4 Spanske øl
• 4 Coca colaer
• 1 Fl. Vand
• Juice
• Spanske oliven
• 1 Fl. Rødvin

Pris for denne startpakke - kr. 300

Del denne side via E-mail