Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Om Calas de Mallorca

Calas de Mallorca - hyggelig destination for familier

Calas de Mallorca er et hyggeligt område for særligt familier pga. den rolige atmosfære og de gode hoteller, hvor der er rig mulighed for at slappe af. Byen er bygget op omkring de tre flotte og populære strande, som ligger i området. Hver især har Cala Domingos Gran, Cala Domingos Petits og Cala Antena forskellige ting at byde på, men fælles for dem er, at de alle har det fineste hvide sand og klart blåt vand. På alle strandene er det muligt at leje solsenge og parasoller, men I kan også besøge en af de hyggelige strandbarer, der hører til strandene. Cala Domingos Gran har EU’s blå badeflag, men de to andre strande er også anbefalelsesværdige. Bevæger I jer op i Calas de Mallorca, er der en rolig stemning blandt de hvidkalkede huse, hvor der ligger små restauranter, barer og butikker, som sælger dét I kunne komme til at mangle på jeres ferie.

Oplevelser
Ønsker I at tage på nogle heldagsudflugter, så er Calas de Mallorca et godt udgangspunkt. Ønsker I et indblik i Mallorcas historie og arkitektur, så skal I helt sikkert besøge La Seu Katedralen og det royale Almudaina-palads, som ligger lige ved siden af hinanden. Byggeriet af katedralen blev påbegyndt i 1229 og den stod først færdig i 1601 – næsten 400 år efter. Den bærer derfor et smukt præg af forskellige tidsaldre og I vil kunne se, at Gaudi bl.a. har varetaget noget af restaureringen. Paladset ved siden af ejes af den spanske kongefamilie og fungerer stadig som residens for de royale. Selvom paladset er omtrent lige så gammel som katedralen, så står det rigtig flot og velholdt, da den spanske kongefamilie sommetider bor her. Ønsker I at se endnu et spektakulært slot, så er Bellver Slot en oplagt attraktion – det er nemlig et af de få runde slotte indenfor europæisk historie. Det blev oprindeligt bygget i 1400-tallet, men blev i sine senere år brugt som militært fængsel og fungerer nu som et historisk museum.

Hvis I er mere til naturoplevelser, så skal I tage en tur forbi La Reserva Nature Park, der befinder sig i Tramuntanabjergene. Her kan I opleve en fantastisk udsigt fra bjergene, eller I kan bade i pølen for foden af vandfaldet, mens de smukke fugle cirkulerer i luften over jer. Der er også et dyrereservat i parken. Her tager de sig af bl.a. grizzlybjørne, emuer, rådyr, geder, påfugle og mange andre dyrearter.

I kan også tage en tur med det hyggelige trætog ’Soller train’. Der er påstigning i byen Palma, hvorefter I kører med toget gennem to lokale byer – på turen skal I krydse adskillige broer, en viadukt og gennem hele 13 tunneler. Til sidst stopper toget i byen Stoller, hvor I kan slentre gennem de hyggelige gader, før I tager sporvognen ned til den idylliske havnefront, der er formet som en hestesko og omgivet af de smukke bjerge.

Særlige begivenheder
Hver søndag morgen kan I opleve det hyggelige marked i nabobyen Felanitx. Her kan I prutte om prisen og gøre nogle gode fund, I kan tage med hjem som souvenirs. Markedet byder bl.a. på frisk frugt og grøntsager, men også en masse smukt kunsthåndværk som f.eks. lertøj.

Transfer
Det tager ca. 1 time at køre fra lufthavnen til hotellerne i Calas de Mallorca.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke rejseledere i Calas de Mallorca. Det er muligt at ringe til vores servicetelefon på Mallorca, såfremt der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail