Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Gratis WiFi
 • Mulighed for All Inclusive
 • Hyggeligt poolområde

Blue Sea Jandía Luz

3
Her får du
 • Gratis WiFi
 • Mulighed for All Inclusive
 • Hyggeligt poolområde
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Blue Sea Jandía Luz

 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb All Inclusive

Gode lejligheder tæt på stranden med mulighed for All Inclusive

Blot 200 meter fra den lange sandstrand, Playa Jandía, ligger lejlighedshotellet, Blue Sea Jandía Luz. De fantastiske strande er uden tvivl en af Fuerteventuras hovedattraktioner, og Playa Jandía anses for at være blandt en af øens bedste sandstrande.

Vil du være helt fri for selv at tænke på mad og drikke under ferien, kan du med fordel vælge et ophold med All Inclusive. I restaurantens buffet finder du både internationale og lokale retter, og flere dage om ugen er der temaaftner med spanske og kanariske specialiteter. Med All Inclusive kan du forsyne dig med snacks, is og kolde drikkevarer fra baren i receptionen eller poolbaren uden at skulle have penge op af lommen.

Charmerende poolområde
Bor du på Blue Sea Jandía Luz, kan du være sikker på en ferie med maksimal afslapning. Hotellet har en god solterrasse med solsenge og parasoller samt en dejlig pool og børnepool. Poolområdet ligger som i en lille oase omringet af palmer og fantastiske træer, buske og blomster.

Oplev Fuerteventura
Hotellet har en god placering til at opleve mange af de naturoplevelser, Fuerteventura byder på. Uanset om du foretrækker vandresko, cykel eller lejebil er der smukke strande og udsigtspunkter lige om hjørnet, blandt andet naturparken Jandía, som ligger omkring 10 kilometer fra hotellet.

Uden for hotellets område finder du butikker, restauranter og barer samt en altid hyggelig atmosfære. Trænger du til at strække benene, kan du med fordel spadsere langs Jandías fire kilometerlange strandpromenade.

Golf på Fuerteventura
Du kan let kombinere ferien på Fuerteventura med nogle gode dage på golfbanerne. Øen har tre rigtige gode baner med udfordringer til enhver. I Caleta de Fueste ligger to af øens baner, der er meget forskellige. Hvis du bestiller starttider hjemmefra, får du de bedste tider.

Sådan bor du
Gode to-værelses lejligheder, der består af et opholdsrum, samt et separat soveværelse, bad/toilet og balkon/terrasse. Udstyret med køkkenniche, køleskab, brødrister, kaffemaskine, mikroovn, tv og telefon. Maks. tre voksne. Det er muligt at tilkøbe pooludsigt. 

Pension
Opholdet er med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) og All Inclusive.

Mere om Blue Sea Jandía Luz
Der betales et depositum for fjernbetjening på 10€. Der er safebox i receptionen mod betaling. Alle priser vedrørende leje og gebyr er vejledende.  

Om hotellet
Afstand til busstoppested 200 m
Afstand til centrum 2 km - Morro Jable
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til lokalt centrum 200 m
Afstand til lufthavn 80 km
Afstand til minimarked 200 m
Afstand til restauranter 200 m
Afstand til strand 100 m
Aircondition Nej
Babyseng Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1987
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Kaffe/Te faciliteter Ja, kaffemaskine
Køleskab Ja
Lejligheder 115
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring Ja
Renoveret 2003
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder Ja
Skift af sengelinned Ja
Tekøkken Ja
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

Avda. El Saladar 1-A

35625, Pajara

Fuerteventure

Spanien


Tlf.: 0034 928 167024

All Inclusive (mod tilkøb)

All Inclusive (mod tilkøb)

Hovedmåltider:

Morgenmad: 07:45 - 10.00
Frokost: 12.45 - 14.30
Aftensmad: 18.45 – 21.00

Alle måltider serveres fra både kold og varm buffet i hotellets restaurant. Temaaften et par dage om ugen, hvor der serveres spanske og kanariske retter.

Drikkevarer:

Kl. 10.00 – 24.00: Lokalt fremstillede drikkevarer (fx sodavand, juice, saftevand, alm. vand, lokal spiritus, drinks/cocktails, vin, øl, kaffe og te)

Vigtig info:
Drikkevarer og mellemmåltider der ikke fremgår af All Inclusive programmet, er mod betaling. Hotellet benytter genanvendlige plastikkrus nogle steder, og du skal betale et depositum på € 1 pr. plastikkrus. 

Bemærk at hotellets yderligere faciliteter ikke er en del af All Inclusive-programmet. Hotellet kan uden varsel ændre i udskænkningssteder, tider og udvalg. All Inclusive starter ved ankomst til hotellet og slutter på afrejsedagen kl. 12.00, når der checkes ud fra lejligheden.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail