Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Costa Antigua

Om Costa Antigua

Om Costa Antigua

Costa Antigua – rolig og hyggelig ferieby

Den charmerende by Costa Antigua ligger på østkysten af Fuerteventura og har den flotteste udsigt over havet. Byen er en lille, men hyggelig, ferieby, hvor mange lokale også holder til. Man kan roligt sige, at atmosfæren er en helt anden end i de større feriebyer, for selvom der ligger flere store hoteller, så er både tempoet og omgivelserne helt afslappet. Costa Antigua er perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie i rolige omgivelser.

Restauranter og barer
Udvalget af restauranter og barer er ikke stort, men byen har en hyggelig gade, hvor du kan finde både tapas-restauranter og restauranter med et internationalt menukort. På gaden finder du også små hyggelige barer, hvor du kan få skænket kolde forfriskninger både dag og aften. Det er også her, at de lokale sidder og drøfter livets gang til en kold øl og et spil backgammon.

Caleta de Fuste
Fra Costa Antigua starter en hyggelig, lille asfaltsti, som strækker sig langs med havet og fører til nabobyen Caleta de Fuste. Byen ligger kun 2.5 km væk, og her finder du et stort udvalg af både restauranter, barer og fine shoppingmuligheder. Det er også Caleta de Fuste du skal tage til, hvis du gerne vil slappe af og slikke sol på stranden. Stranden er en dejlig sandstrand med lyst og finkornet sand, og er en af de mest børnevenlige strande på hele Fuerteventura. Når sulten melder sig, kan du gå op på en af de mange strandcaféer og få en lille bid mad og en kold forfriskning.

Oplev Fuerteventura
Den kanariske ferieø Fuerteventura er meget mere end formidable sandstrande og solskinstimer. Øen er b.la. kendt for sin fantastiske natur, som bedst opleves i vandresko. Fuerteventura byder også på flere forskellige seværdigheder og mange enestående udsigter. Det kan sagtens være en god idé at leje en bil eller en cykel, så bestemmer du nemlig selv, hvilket tempo din ferie skal foregå i.

Transfer
Det tager ca. 10 minutter at komme fra lufthavnen til Costa Antigua.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail