Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Hoteller på Fuerteventura

    Hoteller på Fuerteventura

Masser af sol og lækre hoteller

Masser af sol og lækre hoteller

Siden 1960’erne har turister valfartet til Fuerteventura, og i dag er øen mere populær end nogensinde. Det er nemt at forstå, når man tænker på, at øen får mere end 3000 timers solskin hvert år. Selvom øen er en eftertragtet turistdestination, kan man stadig finde afsondret og smuk natur. Der er mange skønne vandreruter på øen, og strandene byder på det fineste sand. I havet omkring Fuerteventura ses ofte hvaler, delfiner og skildpadder, hvilket gør stedet ideelt for scubadykkere og naturelskere. De livlige bølger og det behagelige klima gør også Fuerteventura til et paradis for surfere. Øens mange smukke sandstrande garanterer en afslappende ferie for solfolket.

Aktiviteter for hele familien

På Fuerteventura er det muligt både at slappe totalt af ved et af de mange hotellers hyggelige poolområder eller tage på udflugt på øen. Der venter oplevelser til alle uanset alder og interesser. De charmerende landsbyer og smukke natur får hurtigt timerne til at flyve afsted. En tur til søløve-øen Lobos eller et besøg i dyreparken Oasis Park kan fange interesssen hos hele familien. I kan også leje mountainbikes eller øve jer i kite- eller windsurfing.

Hoteller for enhver smag

Nyd det hyggelige landsbymiljø på lejlighedshotellet Broncemar Beach, hvor I udover et dejligt poolområde også finder frodige haver og små torve. Her er også et lille supermarked, et cafeteria, en buffetrestaurant samt en stemningsfyldt irsk pub. Skal der spilles golf i ferien, er Hotel Elba Carlota en oplagt mulighed. Hotellet ligger umiddelbart over for to golfbaner, men der er også mulighed for at slikke sol ved hotellet poolområde eller på stranden. Børnefamilien vil elske Occidental Jandía Mar, hvor der er børnepool, miniklub og legeplads i en separat afdeling for de små. Den romantiske ferie kan tilbringes på Jandia Princess, hvor en del af hotellet er forbeholdt voksne. Der er f.eks. poolbar, loungepool med levende musik samt sports- og fitnessfaciliteter udelukkende forbeholdt voksne gæster.

Når det skal være ekstra godt

SBH Monica Beach Resort hører til en af de allerbedste hoteller. Det lækre resort ligger i hyggelige Costa Calma og er det perfekte sted at slappe helt af. Hotellet har to poolområder med poolbar, børnepool og to vandrutsjebaner. Hvis I vil have lidt aktivitet, kan I også benytte hotellets tennisbaner og fitnesscenter eller besøge spaområdet (mod betaling) på nabohotellerne. Hvis I derimod vil underholdes, er der både aftenunderholdning og sjove aktiviteter om dagen. SBH Monica Beach Resort er stedet, hvor I kan koble helt af fra den stressede hverdag og genoplade batterierne.

Hoteller på Fuerteventura

Find din rejse til Fuerteventura

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14