Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Fuerteventura

FIND NETOP DIN REJSE

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Fuerteventura.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Fuerteventura.
Se vores hoteller her >

Oplev nogle af Europas bedste strande

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Fuerteventura.
Se oplevelser her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Tag med og få en golfoplevelse for livet

Tag med og få en golfoplevelse for livet

Om Fuerteventura

Om Fuerteventura

Fuerteventura – strande som i Caribien

På Fuerteventura ligger nogle af Europas allerbedste strande. De minder mest af alt om strandene i Caribien, men ligger kun en kort flyvetur væk – og samtidig får I den bedste hotelstandard på De Kanariske Øer.

Kridhvide sandstrande
De bedste strande på De Kanariske Øer ligger med garanti på Fuerteventura. Drømmer I om en afslappende strandferie, bør I vælge Fuerteventura. Øen har intet mindre end 152 strande og 50 % af den smukke kystlinje i syd er dækket af strande.

Spændende aktiviteter
En ferie på Fuerteventura indbyder til mange spændende aktiviteter. Det er en god idé at pakke løbe- og vandreskoene og nyde naturen. I kan også leje mountainbikes og suse afsted – uanset om I er nybegyndere eller øvede, er der udfordringer til jer. Ved stranden kan I også lave meget andet end at slappe af – øen er verdensberømt for sine gode kite- og windsurfer forhold.

Mange oplevelser
Fuerteventura har attraktioner og oplevelser for alle aldre. Besøg nogle af øens autentiske landsbyer og kom tæt på det lokale liv. I kan også tag et smut til søløve-øen, Lobos eller naboen Lanzarote. I Oasis Park er der også sjov for hele familien – en dyrepark med søløver og rovfugleshows.

Jandía, Costa Calma og Caleta de Fueste
Vi har udvalgt de bedste områder på Fuerteventura til jeres ferie. Jandía, Costa Calma og Caleta de Fueste ligger alle på øens sydkyst og er kendt for sine fine strande og gode placering i forhold til udflugtsmuligheder.

Golf på Fuerteventura
I kan let kombinere Fuerteventura med nogle gode feriedage på golfbanerne. Øen har tre rigtige gode baner med udfordringer til en hver. I Caleta de Fueste ligger to af øens baner, der er meget forskellige. Hvis I bestiller starttider hjemmefra, får I de bedste tider.

Om Fuerteventura
Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, kun overgået af Tenerife. Hovedstaden hedder Puerto del Rosario, og hele øen er ca. tre gange så stor som Bornholm.

 

FAKTA OM FUERTEVENTURA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Fuerteventura fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

-          Jandía: 1,5 time

-          Costa Calma: 1,5

-          Caleta de Fuste: 10 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Fuerteventura er kendt for sine gode strande, der mest af alt leder tankerne til Caribien. De fleste er lyse og finkornede og meget børnevenlige. De brede og kilometer lange strande findes først og fremmest på sydkysten ved Jandía og Costa Calma.

Mad og drikke
På Fuerteventura finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Transport
Det er let at komme rundt på Fuerteventura både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Fuerteventura, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Fuerteventura. Øen har de perfekte forhold til windsurfing og vandreture – men det er også muligt at spille golf, dyrke vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning og meget mere.

Shopping
På Fuerteventura kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Puerto del Rosario er der et endnu større udvalg.

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Bravo Tours’ golfafdeling samarbejder med øens tre baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem.
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder på Fuerteventura

Hoteller på Fuerteventura

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

FIND REJSE TIL FUERTEVENTURA

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Det bedste af Fuerteventura

Fuerteventura er en fantastisk ø, og har så meget at byde på – som måske ikke ses ved første øjekast. Fra syd til nord og øst til vest gemmer sig mange små, unikke perler og en unik natur som er ualmindeligt beundringsværdig! På vores ørundtur vil du føle alle dine sanser komme i brug, som vi kaster os ud i dagens spækfyldte oplevelsesprogram, hvor der vil være noget for alle.

Vi forlader Jandia halvøen og dens kyst, for at tage op i højderne på Fuerteventuras bjergede vestkyst. Her vil vi først gøre stop ved det smukkeste udsigtspunkt, hvorfra er en 360 graders panorama udsigt og vind i håret venter os. På de klareste dage kan man endda spotte Gran Canaria i horisonten! Herefter kører vi videre mod den lille lokale by Pajara, som danner ramme for et hyggeligt bytorv, med en af øens ældste bygninger, nemlig kirken Iglesia de Nuestra Senora de Regle. Der er desuden mulighed for at prøve den lokale kaffe Barraquito, som er meget populær på øen.

Turen fortsætter videre igennem bjergenes sving med smukke og unikke udsigter undervejs, til vi rammer den hyggeligste- og tidligere hovedby Betancuria. Her er der mulighed for, på egen hånd, at nyde duften af brændte mandler, se på noget smukt kanarisk arkitektur og besøge de små hyggelige souvenirshops på den lille gade. Efter vi sætter os i bussen igen, så begynder maverne ofte at rumle. Derfor kører vi videre til Valle de Santa Inés, hvor vi vil spise noget lækker kanarisk frokost og drikke noget vin i hinandens gode selskab.

Når maven er fuld, så sættes kursen atter nord på, mod Fuerteventuras ældste fiskerby Corralejo, som i dag også er særligt kendt for at være yderst turistvenlig. Her vil der være en mindre byvandring, for at vise nogle af byens bedste sider, inden man slippes fri til at udforske den store shoppegade og nyde en is ved havnen. Efter en halvanden times tid i guidernes yndlings by, kører bussen ud til de betagende sanddyner Las Dunas, hvor man kan gå – eller rulle - en tur i det bløde sand fra Saharas ørken.

Som vi bevæger os tilbage mod den sydlige del af øen, så vil jeres rejseleder diske op med god underholdning og en lille konkurrence i bussen, inden vi rammer dagens sidste stop på plantagen Finca Canarias Aloe Vera ved Gran Tarajal. Her finder vi svar på, hvor unik Aloe Vera planten er – en plante som trives perfekt i Fuerteventuras tørre klima. Planten kan bruges til alt fra bodyscrub til Aloe Vera drik, og vi vil gennemgå hele processen fra dyrkning af planten til den bliver et produkt på hylderne. Efterfølgende er der mulighed for at købe nogle Aloe Vera produkter med hjem til hotellet, som vi kører tilbage til, efter en lang og begivenheds dag.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 440
Børn kr. 225

Frokost er inkluderet. 
Heldagsudflugt fra ca. 8.15 - 18.45.


OBS: Kaffe i Pajara er ikke inkluderet i prisen. Ved frokost serveres der vand og vin til voksne og en sød drink til børnene. Turen er ikke for gangbesværede. Ørundturen køres fra Jandia og Costa Calma. 


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Sejltur på piratskibet Pedra Sartaña

Ohøj landkrabber! Hop med ombord og nyd en skøn dag på piratskibet Pedra Sartaña.

Dagen begynder med opsamling fra hotellerne, hvorefter en kort bustur langs den smukke Jandía-kyst bringer os frem til havnen i Morro Jable. Her venter Pedra Sartaña, der gennem mange år har tjent den spanske flåde.

På skibet venter der en oplevelse for hele familien ombord på den flydende historie, hvor piraten selvfølgelig også selv vil være med og lave sjov og spas med alle gæsterne. Dagen igennem afholdes flere konkurrencer med rig mulighed for at vinde små præmier.

Turen byder på muligheden for at hoppe en tur i havet. Du kan bade, snorkle, fiske eller bare solbade ombord, inden frokosten bliver serveret. Med en smule held vil vi måske kunne spotte delfiner, hvaler eller endda flyvefisk.

Turen passer godt til hele familien samt alle dem, der er vilde med en hyggelig dag på havet!

Vejledende pris: 
Voksne kr. 440
Børn kr. 225

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Oasis Park
Oasis Park - heldagsudflugt

Parken byder på intet mindre end 3.000 forskellige dyr samt 6.800 forskellige planter. I løbet af besøget kan du gå på opdagelse i parken. Tag blandt andet end tur hen til de søde søløver og oplev deres mange forskellige træk og skønne personligheder. Hvis der skal mere fart over feltet, skal du besøge de store rovfugle. Her flyver ørne, falke og ugler rundt og viser deres hurtighed, når fanger byttet. Der er også mulighed for at få indblik i krybdyrenes verden. Dyrepasserne finder forskellige krybdyr og giver de besøgende muligheden for at komme helt tæt på. Alt dette er inkluderet i entréprisen, ved indgangen kan du se, hvornår dyrepasserne er ved dyrene.

Oasis Park byder på oplevelser for hele familien! Ved køb af indgangsbillet til Oasis Park hos din rejseleder, har du mulighed for at få rabat på Restaurant Patio Majorero i parken. Du kan få mere information hos din rejseleder.

OBS: Transport med bus fra forskellige opsamlingssteder samt udvalgte fremvisninger er inkluderet i prisen. Denne oplevelse kan bookes til alle ugens dage og er uden en dansktalende rejseleder.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 295
Børn kr. 185

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Magic Select – på egen hånd

Ombord på Fuerteventuras største, sejlende katamaran Magic Select nyder vi en fantastisk dag ude på Atlanterhavet. Vi sejler ned langs den imponerende, vulkanskabte kystlinje på den sydlige del af øen. Undervejs kaster vi anker ved en idyllisk bugt, hvor der er mulighed for både at svømme, snorkle og fiske. På båden serveres der grillet kylling, salat, brød, kanariske kartofler (papas arrugadas) samt mojo-sauce. Derudover er der fri bar under sejladsen, hvor der tilbydes øl, vin, læskedrikke samt vand. Turen foregår dagligt og afgår fra havnen kl. 10.00 og er tilbage i Morro Jable kl. 14:30.

OBS: Der tilbydes transport til og fra katamaranen fra områderne Costa Calma, Esquinzo samt Jandía. Bor man i et andet område end de nævnte, er transporten til/fra katamaranen for egen regning.

Vejledende pris:
Voksne kr. 515 pr. person
Børn (2-11,99 år) kr. 290 pr. barn.