Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
  • Jordan

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Jordan.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Jordan.

Se vores hoteller her >

Om Jordan

Fra april 2019 flyver vi desværre ikke længere på badeferier til Jordan. Vi har dog fortsat spændende rundrejser i landet – se mere her https://www.bravotours.dk/rundrejser/asien/jordan/jordans-historiske-vingesus-vinter-1920/

Jordan er kort sagt enestående og fuld af spændende oplevelser! Her finder I en unik kombination af kultur og langstrakte sandstrande. Ved kysten ved Aqaba ligger lækre hoteller, mens landet gemmer på højdepunkter som Petra, Wadi Rum Ørkenen og Det Røde Hav. Med Bravo Tours kan I opleve det hele, for I kan både rejse med på en spændende rundrejse eller på badeferie i Aqaba.

Ren afslapning – badeferie i Aqaba
Bravo Tours tilbyder sol- og badeferie i Aqaba, der ligger ud til Det Røde Hav. Her er helt fantastisk – nyd livet på hotellerne, de dejlige strande eller dyk under havets overflade. Uanset om I er til badeferie eller dykning, har I fundet det helt rette sted. I kan også bo på hoteller i Tala Bay, der er kendt som det lidt mere eksklusive ferieområde.

Kombinér med spændende oplevelser
Men selvom Aqaba er kendt for sin skønne omgivelser til ren afslapning, så er det stadig et godt udgangspunkt for masser af oplevelser. Herfra kan I let tage en tur til Det Døde Hav, på snorkeltur eller på tur i den kendte Wadi Rum Ørken. Flere oplevelser er absolut must sees, når man holder ferie i Jordan.

På rundrejse i Jordan
Vil I have den fulde oplevelse af Jordan, så bør I rejse med på vores spændende rundrejse. Her har vi pakket alle de bedste oplevelser sammen på bare én rejse, så I er sikre på, at I rejser hjem med de største oplevelser. Der er selvfølgelig dansktalende rejseleder med på hele rejsen.

Mere om Jordan
Jordan er kendt som kombinationernes land. Her finder I både spændende storbyer, øde ørkenområder og oplevelser, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Det er forskelle og ligheder, oplevelser og afslapning og alt, hvad man drømmer om. Der bor ca. 8,1 millioner indbyggere i Jordan.

Områder i Jordan

Perfekt kombination mellem afslapning og oplevelser

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Jordan

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Det Døde Hav

Ta’ med til Det Døde Hav og oplev følelsen af vægtløshed.
I dag kører vi fra Aqaba og sætter kursen mod nord til Det Døde Hav. Søen ligger 415 meter under havets overflade, og det saltholdige vand gør det svært at svømme, men meget let at flyde.
Vi nyder ca. tre timer ved Det Døde Hav. Her bliver der tid til en ren afslapning.

Inklusive transport til og fra Det Døde Hav (ca. 2,5 time pr. vej), indgang samt frokost.
Udflugten kan købes på rejsemålet eller som en del af en udflugtspakke inden afrejse.

 

Snorkling

Det Røde Hav er kendt for mange ting – men særligt for sine gode snorkelforhold. Her venter en fantastisk verden under havets overflade, der både byder på koraller og smukke fisk. Nyd en fantastisk snorkeltur i Aqaba Marine Reserved Park efterfulgt af en lækker BBQ-frokost.

Inklusive frokost med drikkevare, lån af snorkeludstyr og adgang til stranden.
Udflugten kan købes på rejsemålet eller som en del af en udflugtspakke inden afrejse.

Wadi Rum

Om eftermiddagen forlader vi bylivet og kører mod den kendte Wadi Rum Ørken. På vejen hører vi mere om Jordans historie. Vi ankommer til besøgscenteret, hvor vi skifter til jeeps, så vi kan komme rundt på bedste vis. Vi kører i to timer og gør flere stops bl.a. ved en beduinlejr. Til slut nyder vi en fantastisk solnedgang, inden vi spiser en god middag med traditionel underholdning.

Inklusive adgang til Wadi Rum, to timers jeeptur og middag. 

Udflugten kan købes på rejsemålet eller som en del af en udflugtspakke inden afrejse.

Udflugtspakke - 3 udflugter

Køb vores tre spændende udflugt inden afrejse og spar penge.

Udflugtspakken inkluderer:

  • Udflugt til Det Døde Hav
  • Udflugt til Wadi Rum
  • Snorkeltur

Læs mere om udflugterne under ”oplevelser" eller her