Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
  • Placering direkte ved stranden
  • SUP, kanoer, beachvolley mm
  • Pænt og indbydende hotel
  • Gode faciliteter hvis du rejser med baby

Voi Le Muse Essentia

0
Her får du
  • Placering direkte ved stranden
  • SUP, kanoer, beachvolley mm
  • Pænt og indbydende hotel
  • Gode faciliteter hvis du rejser med baby
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Voi Le Muse Essentia

Familiehotel helt i vandkanten

Voi Le Muse Essentia er et ideelt familiehotel direkte i vandkanten på en skøn sandstrand uden for byen Zambrone. Stranden og poolområdet er perfekt til afslapning og leg, og værelserne og hotelområdet fremstår flot og moderne.

Hotellets værelser ligger fordelt i flere mindre bygninger omgivet af en grøn have, der leder direkte ned til stranden. Inden stranden finder du hotellets poolområde med separat børnepool. På både stranden og ved poolen er der solstole og parasoller til fri afbenyttelse (to solstole og en parasol pr. værelse). Derudover er der et amfiteater, hvor der er forskellig aftenunderholdning for hele familien.

Ferielivet på Voi Le Muse Essentia foregår i høj grad på stranden. Her er der mulighed for gratis at låne kanoer og SUP-boards, ligesom der er en strandvolleyballbane. Du kan frit benytte hotellets paddeltennisbane og tennisbane (leje af udstyr er dog mod betaling), ligesom er der mulighed for at deltage i pilates og yoga eller benytte de anlagte løberuter.

Hotellets yngste gæster kan møde nye venner i hotellets engelsksprogede børneklub eller til minidisko om aftenen (tilgængelig fra start juni til midt september). Rejser du med en baby, kan du bruge hotellets babyrum, hvor du finder flaskevarmer og -sterilisator, kogeplader, håndmikser, køleskab og mikroovn.

Hotellets restaurant tilbyder både indendørs og udendørs servering, og buffeten præsenterer både regionale specialiteter og retter fra middelhavskøkkenet. Har du allergier, kan hotellet i mange tilfælde imødekomme disse – det er dog vigtigt hotellet informeres herom inden ankomst.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med te- og kaffefaciliteter, hårtørrer, TV, WiFi, safebox, aircondition og minibar med vand (opfyldning er mod betaling). Der er separat bade/toilet. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelser superior med balkon/terrasse: Ca. 34 m2 med plads til to til tre personer.

Familieværelser superior med balkon/terrasse: Indrettet med et separat soveværelse og opholdsrum. 44-52 m2 med plads til tre til fem personer, dog maks. fire voksne.

Pension
Dit ophold er med halvpension. Halvpension inkluderer morgenmad og frokost ELLER aftensmad (efter eget valg) inkl. ikke alkoholiske drikkevarer. Det er muligt at tilkøbe helpension.

Mere om Voi Le Muse Essentia
Du kan låne strand- og poolhåndklæder uden beregning – skift af håndklæder er dog mod betaling.

Hotellet har flere handicaptilpassede værelser, som kan bestille mod forespørgsel. Alle hotellets faciliteter – herunder stranden – er tilgængelig uden trappetrin eller med rampe.

Det er muligt at bestille en baby-velkomstpakke ved hotellet, som inkluderer klapvogn, badekar og flaskevarmer. Kontakt Bravo Tours på 70 10 10 77 for bestilling.

Der er begrænsede muligheder for offentlig transport og taxa til nærliggende områder.

Om hotellet
Afstand til centrum 10 km, Tropea
Afstand til lokalt centrum 5 km, Zambrone
Afstand til lufthavn 50 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 70
Babyseng Ja
Bar Ja
Børneklub International
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Padel tennis Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Renoveret 2020
Restaurant Ja
Safebox Ja, gratis
Strandhåndklæder Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandsport Ja
Volleyball Ja, beachvolley
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja

Adresse

localita Praia

89868, Zambrone

Vibo Valentia

Italien


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail