Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Capo Vaticano/Tropea

Om Capo Vaticano/Tropea

Italiens smukkeste historiske by

Cirka 50 kilometer syd for Pizzo ligger Capo Vaticano, som er en fantastisk kyststrækning, der særligt er kendt for sine lange strande og ikke mindst hovedbyen Tropea. Tropea er indbegrebet af det autentiske Italien og blev i 2021 kåret som Italiens smukkeste historiske by og med god grund. Med sit krystalklare vand, flotte klipper og smukke hvide sandstrande er Tropea en af de absolut smukkeste byer i Calabrien. Her finder du mange, små, hyggelige gader og stræder med et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker.

Tropea er det oplagte valg for dig, som ønsker en afslappet ferie i fantastiske og rolige omgivelser.

Læs mere om Tropea her.

Hoteller i Capo Vaticano/Tropea

Oplevelser

Reggio Calabria-provinsens herligheder

Med dansktalende rejseleder
Oplev ”Italiens tå” på denne tur, som går til Reggio Calabria-provinsen, hvor vi også besøger den fortryllende landsby Scilla. Vi starter med at køre til byen Reggio de Calabria, som ligger helt ude på ”tåspidsen” af Italien. Herfra er der en skøn udsigt over Messinastrædet. Du har tid på egen hånd, hvor du kan gå en tur langs den charmerende promenade og udforske byen, som er fuld af kultur og historie. Du kan fx besøge nationalmuseet eller gå en tur på den elegante gade ”Corso Garibaldi”, som er fuld af butikker, restauranter og barer.

Vi kører videre til den charmerende lille fiskerby Scilla. Her kan du indånde den skønne stemning ved den billedskønne strandpromenade, inden vi spiser middagsmad. Middagsmaden består af sværdfisk, som man spiser i disse egne. Herefter får vi en guidet gåtur gennem det lille fiskedistrikt ”Chianalea”. Vi kører tilbage mod hotellet, men på vejen stopper vi ved en oliemølle, hvor vi lærer om produktionen af olivenolie og smager på de lækre sager.

Vejledende pris
Voksne kr. 650 pr. person
Børn kr. 325 pr. barn

Som udgangspunkt kører udflugten lørdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Smag på Pizzo

Med dansktalende rejseleder
Denne udflugt tager dig til den charmerende kystby Pizzo, hvor du oplever byens højdepunkter og smager på den deliciøse tartufo is og lækker vin. Vi starter dagen med at køre til Pizzo, hvor første stop er kirken Piedigrotta. Piedigrotta er en imponerende kirke, som er hugget ind i en klippevæg lige ved kysten. Kirken er altså inde i en grotte, hvor der er mange interessante skulpturer. Vi kører videre til byen Pizzo, hvor de smalle gader og trapper fører os til det historiske centrum, hvor essensen af det sydlige Italien blomstrer op. Her kan du opleve butikkerne, og du må ikke gå glip af tartufo is. Om eftermiddagen går turen til en vingård, hvor vi bliver forkælet med en vinsmagning bestående af tre forskellige vine og appetizers. Herefter går turen tilbage til hotellet.

Vejledende pris
Voksne kr. 620 pr. person
Børn kr. 310 pr. barn

Som udgangspunkt kører udflugten torsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Middelalderbyen Taormina

Med dansktalende rejseleder
I dag drager vi syd på, når turen går til øen Sicilien, hvor vi skal besøge den ikoniske by Taormina, som er en rejse gennem tiden. Efter afhentning på hotellet kører vi den sceniske vej langs kysten til Villa San Giovanni. Herfra krydser vi Messinastrædet med færge over til Sicilien og kører videre langs kysten og ankommer til Taormina. I middelalderbyen Taormina er der tid på egen hånd, hvor du kan opleve den sicilianske charme. En tur til det imponerende græsk-romerske teater er virkelig anbefalelsesværdigt. Fra det antikke teater er der en udsøgt udsigt til Calabriens kyst, og du kan også se den majestætiske vulkan, Etna. Tag også en gåtur i byens hyggelige, smalle gader og se de elegante pladser i byen. Her oplever du virkelig ”La Dolce Vita”.

Vi kører tilbage til Messina, hvor vi skal med færgen tilbage til fastlandet. Herefter kører vi tilbage til hotellet.

Vejledende pris
Voksne kr. 450 pr. person
Børn kr. 225 pr. barn

OBS: Entre til det græsk-romerske teater i Taormina er ikke inkluderet i prisen.

Som udgangspunkt kører udflugten onsdag.
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Hvor ligger Tropea?

Tropea er en charmerende kystby beliggende i Calabrien i det sydlige Italien. Byen ligger ved det Tyrrhenske hav og er særligt kendt for sin smukke kystlinje, vidunderlige strande og imponerende klipper.

Rejs med Bravo Tours til Tropea i Syditalien

Hos Bravo Tours har vi et stort udvalg af hoteller i forskellige prisklasser. Vi har alt fra 3-stjernede hoteller til 4-stjernede hoteller, samt hoteller med unik beliggenhed tæt på stranden. Du kan rejse til Tropea fra Billund Lufthavn.

Hvis du har brug for hjælp til at finde det hotel, som passer bedst til dig, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig med gode råd. Så kontakt os endeligt, så hjælper vi dig med at finde dit hotel i Tropea.

Spændende oplevelser i Tropea

Tropea er en by med en behagelig og afslappet stemning og selvom byen ikke byder på store og berømte seværdigheder, byder byen alligevel på fantastiske oplevelser.

Labyrintiske gader med gode restauranter, hyggelige caféer og barer

Når du rejser til Tropea må du ikke snyde dig selv for en tur gennem de gamle, labyrintiske gader, hvor du kan nyde de smukke huse, eller slå dig ned på en af byens gode restauranter, barer eller caféer.

I byen finder du også gaden, Piazza Ercole, som med sine brostensbelagte gader byder på hyggelige butikker, hvor du kan købe souvenirs med hjem til minde om en god ferie.

Besøg vulkanøen Stromboli

Fra havnen i Tropea kan du tage en dagstur til den vulkansk ø, Stromboli, som er et naturskønt sted. Her kan du gå på opdagelse, svømme ved de sorte sandstrande eller lade dig betage af lava fontænerne i Scria del Fuoco. Øen er cirka 12 km2 stor og der bor omkring 500 indbyggere, som primært lever af fiskeri og turisme.

Navnet Stromboli har nærmest en magisk klang i sig. Ifølge de gamle grækere hed øen Strongyle, der betyder den pukkelryggede. Vulkanøen ligner nemlig en pukkel, der ligger i havet midt imellem Napoli og Sicilien.

Stromboli er med sine cirka 3.000 meter fra havbunden en af de syv Eoliske Øer, der er særligt kendte for deres stormfulde og blæsende vejr. Stromboli er desuden Europas mest aktive vulkan.

Med korte mellemrum slynges glødende lavablokke op i luften. Om dagen ligner det røde røgskyer – om natten et ildrødt festfyrværkeri. Udbruddene er forholdsvist svage og ufarlige, men de er helt igennem spektakulære. Du må bestemt ikke gå glip af denne oplevelse, når du besøger området.

Oplev Sicilien som byder smukke oplevelser

Når du rejser til Tropea bør du også besøge den guddommelige, smukke ø, Sicilien, som er den største ø i Middelhavet og på størrelse med Jylland. Tag på en dagsudflugt hertil og bliv fortryllet af byens charmerende gader og ikke mindst udsigten over den 3.000 meter høje vulkan Etna.

Sejlturen på Messina-strædet, mellem San Giovanni i Calabrien og Messina, tager blot en halv times tid. Herefter kan du eksempelvis leje en bil og køre på eventyr på denne smukke vulkanø.

Vandretur på Etna

Er du i humør til en vandretur, så er vulkanen Etna det oplagte valg. Området er med dets kratere en utrolig oplevelse på nært hold. Det kan være en god ide at booke en guidet tur, så du får de største oplevelser med dig hjem.

Vulkanen er både en oplevelse for børn og voksne. Etna er Europas største aktive vulkan og er én af verdens mest aktive af sin slags. Gennem tiden har den også haft både milde og voldsomme udbrud, der kan huskes af de lokale såvel som af udenlandske borgere.   

Øen byder desuden på lækre sandstrande, god mad og flere tusinde års historie præget af grækerne, romerne og araberne samt de smukke Peloritani-bjerge, der udgør byens bagland.

Øen er utroligt mangfoldighed, så sørg derfor for at have rigeligt med tid, når du besøger den.

Enestående strandende i Tropea

Når du trænger til ren afslapning, så skal du helt sikkert besøge en af de vidunderlige strande i Tropea. De er kendt for at have krystalblåt vand og gyldent, blødt sand. Her kan du nemt få mange timer til at gå med alt fra solbadning til slentreture langs vandkanten.

Mad og specialiteter i Tropea

Tropea byder på kulinariske italienske oplevelser, som vil forkæle dine smagssanser. Nyd et måltid på en af de gode restauranter i byen, og glem endeligt ikke vinen.

En af de helt særlige ting Tropea, og området omkring, er kendt for er deres rødløg. De hænger over det hele og du kan få den i mange forskellige former. Prøv eksempelvis en italiensk is med rødløg som hovedingrediens.

Tag med Bravo Tours på oplevelsesrige udflugter

Hos Bravo Tours kan du også tage med på en af vores spændende udflugter. Du kan tage med rundt i Tropea by, hvor vi smager på forskellige specialiteter og besøger et udsigtspunkt med storslået udsigt over Capo Vaticano. Der er også mulighed for at tage med til Stromboli eller til Sicilien, hvor der venter spændende oplevelser.

Vejret i Tropea

Vejret i Tropea er helt fantastisk om sommeren med varme temperaturer. Tropea er oplagt at rejse til i sommerperioden, hvis du ønsker en dejlig afslappende badeferie. Du kan også besøge byen uden for sommerperioden, hvor der også er rigtig dejligt.

Del denne side via E-mail