Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Om Capo Vaticano/Tropea

Om Capo Vaticano/Tropea

Italiens smukkeste historiske by

Cirka 50 kilometer syd for Pizzo ligger Capo Vaticano, som er en fantastisk kyststrækning, der særligt er kendt for sine lange strande og ikke mindst hovedbyen Tropea. Tropea er indbegrebet af det autentiske Italien og blev i 2021 kåret som Italiens smukkeste historiske by og med god grund. Med sit krystalklare vand, flotte klipper og smukke hvide sandstrande er Tropea en af de absolut smukkeste byer i Calabrien. Her finder du mange, små, hyggelige gader og stræder med et stort udvalg af restauranter, caféer og butikker.

Tropea er det oplagte valg for dig, som ønsker en afslappet ferie i fantastiske og rolige omgivelser.

Læs mere om Tropea her.

Hoteller i Capo Vaticano/Tropea

Oplevelser

Oplev Tropea

Calabriens ferieperle er uden sammenligning byen Tropea. Her finder du den perfekte kombination af hyggelige gader og italienske specialiteter bl.a. den berømte is. Vi besøger et udsigtspunkt med en storslået udsigt over Capo Vaticano – her kan du opleve de stejle klipper over det turkise hav, smukke bugter og en hvirvelvind af lys og farver. Det er en af de mest romantiske udsigter over Calabrien samt en fantastisk udsigt over de Æoliske øer og Sicilien. Vi smager også nogle af områdets delikatesser.

Vejledende pris:
Voksne kr. 195 pr. person
Børn kr. 95 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Sejltur til de Æoliske øer

Glæd jer til en dag på havet, hvor vi sejler ud til de kendte Æoliske øer. Vi tager forbi Lipari, som er den største af de Æoliske øer. Her ser vi den livlige, farverige havn, der ligger ved foden af en høj klippe, hvor det gamle bycenter blev opført. Sejlturen fortsætter til Vulcano, der med sine svovldampe giver en unik oplevelse. Sidste stop er Stromboli, som er den fjerneste og nordligste ø, der er dannet af Europas mest aktive vulkan.

Alt i alt byder denne sejltur på flotte og spændende omgivelser og skaber den ideelle ramme for en fantastisk oplevelse.

Vi tager forbehold for i hvilken rækkefølge vi besøger øerne. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 485 pr. person
Børn kr. 315 pr. barn

Ekskl. frokost.
Ekskl. UNESCO gebyr på 2,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Vulkanen Stromboli

På denne udflugt skal vi besøge hele to øer. Vi starter med en sejltur til skønne Panarea, der er beliggende nordøst for Sicilien. Den mindste af De Æoliske Øer men absolut en af de smukkeste. Her valfarter rige italiener til om sommeren og i havnen kan de mange luksus yachts beskues. Vi slentrer en tur i hovedbyen San Pietro, som summer af liv om sommeren. Der vil også være tid på egen hånd. 

Herefter sejler vi videre til øen Stromboli, den nordligste af De Æoliske Øer. Stromboli er dannet af Europas mest aktive vulkan. Vulkanen har konstante udbrud og gasdampende omkranser øen. 
Her har vi tid til at gå en tur byen og få noget at spise. 

Ved aftenstid når solen begynder at gå ned sejler vi mod vores næste og sidste stop - Sciara del Fuoco. Fra havet kan vi se det fantastiske syn af lava der sprutter fra vulkanen og dampene der stiger. Vulkanen er særlig beundringsværdig fra havet og helt unik – den har nemlig hyppige udbrud (cirka hvert 15. minut).

Vejledende pris:
Voksne kr. 485 pr. person
Børn kr. 315 pr. barn

Ekskl. middag.
Ekskl. Unesco gebyr på 1,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Taormina/Sicilien

Tag med på dagstur til Sicilien, der både byder på smuk natur, kultur, historie.
Vi begiver os afsted langs Costa Viola, krydser Messinastrædet og når vores mål Taormina. En middelalderby, der fortryller med smukke udsigter, hyggelige caféer, små butikker og en helt særlig atmosfære. Her kan vi også nyde synet af det berømte teater med den velkendte vulkan Etna i baggrunden.

Vejledende pris:
Voksne kr. 420 pr. person
Børn kr. 210 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Hvor ligger Tropea?

Tropea er en charmerende kystby beliggende i Calabrien i det sydlige Italien. Byen ligger ved det Tyrrhenske hav og er særligt kendt for sin smukke kystlinje, vidunderlige strande og imponerende klipper.

Rejs med Bravo Tours til Tropea i Syditalien

Hos Bravo Tours har vi et stort udvalg af hoteller i forskellige prisklasser. Vi har alt fra 3-stjernede hoteller til 4-stjernede hoteller, samt hoteller med unik beliggenhed tæt på stranden. Du kan rejse til Tropea fra Billund Lufthavn.

Hvis du har brug for hjælp til at finde det hotel, som passer bedst til dig, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig med gode råd. Så kontakt os endeligt, så hjælper vi dig med at finde dit hotel i Tropea.

Spændende oplevelser i Tropea

Tropea er en by med en behagelig og afslappet stemning og selvom byen ikke byder på store og berømte seværdigheder, byder byen alligevel på fantastiske oplevelser.

Labyrintiske gader med gode restauranter, hyggelige caféer og barer

Når du rejser til Tropea må du ikke snyde dig selv for en tur gennem de gamle, labyrintiske gader, hvor du kan nyde de smukke huse, eller slå dig ned på en af byens gode restauranter, barer eller caféer.

I byen finder du også gaden, Piazza Ercole, som med sine brostensbelagte gader byder på hyggelige butikker, hvor du kan købe souvenirs med hjem til minde om en god ferie.

Besøg vulkanøen Stromboli

Fra havnen i Tropea kan du tage en dagstur til den vulkansk ø, Stromboli, som er et naturskønt sted. Her kan du gå på opdagelse, svømme ved de sorte sandstrande eller lade dig betage af lava fontænerne i Scria del Fuoco. Øen er cirka 12 km2 stor og der bor omkring 500 indbyggere, som primært lever af fiskeri og turisme.

Navnet Stromboli har nærmest en magisk klang i sig. Ifølge de gamle grækere hed øen Strongyle, der betyder den pukkelryggede. Vulkanøen ligner nemlig en pukkel, der ligger i havet midt imellem Napoli og Sicilien.

Stromboli er med sine cirka 3.000 meter fra havbunden en af de syv Eoliske Øer, der er særligt kendte for deres stormfulde og blæsende vejr. Stromboli er desuden Europas mest aktive vulkan.

Med korte mellemrum slynges glødende lavablokke op i luften. Om dagen ligner det røde røgskyer – om natten et ildrødt festfyrværkeri. Udbruddene er forholdsvist svage og ufarlige, men de er helt igennem spektakulære. Du må bestemt ikke gå glip af denne oplevelse, når du besøger området.

Oplev Sicilien som byder smukke oplevelser

Når du rejser til Tropea bør du også besøge den guddommelige, smukke ø, Sicilien, som er den største ø i Middelhavet og på størrelse med Jylland. Tag på en dagsudflugt hertil og bliv fortryllet af byens charmerende gader og ikke mindst udsigten over den 3.000 meter høje vulkan Etna.

Sejlturen på Messina-strædet, mellem San Giovanni i Calabrien og Messina, tager blot en halv times tid. Herefter kan du eksempelvis leje en bil og køre på eventyr på denne smukke vulkanø.

Vandretur på Etna

Er du i humør til en vandretur, så er vulkanen Etna det oplagte valg. Området er med dets kratere en utrolig oplevelse på nært hold. Det kan være en god ide at booke en guidet tur, så du får de største oplevelser med dig hjem.

Vulkanen er både en oplevelse for børn og voksne. Etna er Europas største aktive vulkan og er én af verdens mest aktive af sin slags. Gennem tiden har den også haft både milde og voldsomme udbrud, der kan huskes af de lokale såvel som af udenlandske borgere.   

Øen byder desuden på lækre sandstrande, god mad og flere tusinde års historie præget af grækerne, romerne og araberne samt de smukke Peloritani-bjerge, der udgør byens bagland.

Øen er utroligt mangfoldighed, så sørg derfor for at have rigeligt med tid, når du besøger den.

Enestående strandende i Tropea

Når du trænger til ren afslapning, så skal du helt sikkert besøge en af de vidunderlige strande i Tropea. De er kendt for at have krystalblåt vand og gyldent, blødt sand. Her kan du nemt få mange timer til at gå med alt fra solbadning til slentreture langs vandkanten.

Mad og specialiteter i Tropea

Tropea byder på kulinariske italienske oplevelser, som vil forkæle dine smagssanser. Nyd et måltid på en af de gode restauranter i byen, og glem endeligt ikke vinen.

En af de helt særlige ting Tropea, og området omkring, er kendt for er deres rødløg. De hænger over det hele og du kan få den i mange forskellige former. Prøv eksempelvis en italiensk is med rødløg som hovedingrediens.

Tag med Bravo Tours på oplevelsesrige udflugter

Hos Bravo Tours kan du også tage med på en af vores spændende udflugter. Du kan tage med rundt i Tropea by, hvor vi smager på forskellige specialiteter og besøger et udsigtspunkt med storslået udsigt over Capo Vaticano. Der er også mulighed for at tage med til Stromboli eller til Sicilien, hvor der venter spændende oplevelser.

Vejret i Tropea

Vejret i Tropea er helt fantastisk om sommeren med varme temperaturer. Tropea er oplagt at rejse til i sommerperioden, hvis du ønsker en dejlig afslappende badeferie. Du kan også besøge byen uden for sommerperioden, hvor der også er rigtig dejligt.

Del denne side via E-mail