Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
  • Fine værelser
  • Gåafstand til Tropea centrum
  • Shuttlebus til smuk sandstrand
Her får du
  • Fine værelser
  • Gåafstand til Tropea centrum
  • Shuttlebus til smuk sandstrand
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Aether Suites

  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Morgenmad

Dejligt hotel i gåafstand til Tropea centrum

Lidt trukket tilbage fra Tropeas hyggelige gader ligger Aether Suites, som er et dejligt hotel, der danner gode rammer for din ferie i Calabrien. Aether Suites er et elegant hotel, hvor du kan bo i dobbeltværelse eller suite, og der er en skøn havudsigt fra flere af værelserne.

Fra Aether Suites er der ca. 1,5 km til den smukke Spiaggia del Rotonda, som er en strand med hvidt sand, krystalklart vand og fascinerende klipper. Her kan du virkelig opleve, hvorfor Tropea i 2021 blev kåret til Italiens smukkeste historiske by. Hvis du ikke vil tage gåturen til stranden, så har hotellet en shuttlebus, som kører derhen.

Med en kort gåtur på ca. 600 meter kan du være i centrum af Tropea, som er spækket med smål, hyggelige gader med et stort udvalg af cafeer, restauranter og butikker.

Hotellet er omgivet af en lille grøn have, og du finder du også et lille fitnessrum og en sauna på hotellet. Lejer du bil under dit ophold for at udforske endnu mere af Calabrien, så tilbyder hotellet også parkering, som er reserevet til hotellets gæster.

Sådan bor du
Aether Suites har forskellige værelsestyper, du kan vælge imellem. De er alle sammen indrettet med privat badeværelse samt en møbleret terrasse eller en balkon. Derudover er værelserne udstyret med gratis WiFi, aicondition, TV, minibar (mod gebyr), safebox, kaffe og tefaciliteter og hårtørrer. Vælg mellem følgende værelser:

Dobbeltværelse comfort med balkon/terrasse
Dette værelse er ca. 20 m2 og udstyret med en dobbeltseng. Der er egen balkon eller terrasse, og på værelset er der plads til en til to personer.

Dobbeltværelse comfort med balkon/terrasse og havudsigt
Værelset er indrettet som det andet dobbeltværelse, her har du dog en balkon eller terrasse, hvorfra der er havudsigt. Der er plads en til to personer.

Suite med balkon/terrasse og havudsigt
Suiten er ca. 38 m2 og har alle sammen en balkon eller terrasse med havudsigt. I suiten er der to værelser. Et soveværelse med en dobbeltseng og en stue med en sovesofa, så der er plads til fire personer.

Pension
Dit ophold er med morgenmad.

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 600 m - Tropea
Afstand til lufthavn 65 km
Afstand til strand 1,5 km
Aircondition Ja
Antal værelser 15
Babyseng Ja, kræver bestilling
Børnepool Nej
Etager 2
Fitness Ja
Gratis bus Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Nej
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder På forespørgsel
Skift af sengelinned 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail