Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Om Zambrone

Oplev Syditaliens smukke vestkyst, der forblinder med sine fantastiske strande – de ligger blot et stenkast fra den charmerende ferieby Zambrone.

Er du til fred og ro, er Zambrone det perfekte valg. Her finder du et dejligt ferieområde med rig mulighed for at nyde ferielivet, god mad og dejlig vin. Læn dig tilbage i naturskønne omgivelser, hvor også det turkisblå hav og de gode strande får dig helt ned i gear. Savner du pludselig liv og glade dage, så kan du let tage toget ind til Tropea, hvor du finder mange spændende aktiviteter.

Hoteller direkte ved stranden
Zambrone er en lille, hyggelig og malerisk by, der ligger på Italiens vestkyst. Her ligger størstedelen af hotellerne direkte ud til stranden og havet, men uanset hvor du bor, har du adgang til en. Vælger du fx at bo på Hotel Residence Albatros, kan du nyde livet på hotellets private strandafsnit, der kun er for hotellets gæster. Du kan selvfølgelig også besøge en af områdets mange andre strande – og uanset, hvor du tager hen, bliver du forblindet af de mange smukke udsigter!

Perfekt til ren afslapning
Du skal vælge en ferie til Zambrone, hvis du gerne vil sole, bade, slappe af og lade batterierne helt op. I byen finder du et hyggeligt, lille centrum med små, snoede gader. Her finder du det mest nødvendige til din ferie – lige fra et postkontor og apotek samt enkelte restauranter og caféer. De fleste spisesteder finder du dog nede ved stranden tæt på hotellerne, hvor der også ligger et supermarked.

Tropea – kun en kort togtur væk
Vil du opleve mere på ferien, så foreslår vi, at du besøger Tropea. Det er vestkystens juvel og kystens ”hovedstad”. Her er stemningen fantastisk, og den italienske hygge er i højsædet. Du når let byen, for der går et tog fra Zambrone. Du stiger blot om bord på togstationen i Briatico, hvorfra der går tog direkte til Tropea.

Lej en bil og tag på opdagelse
Italien er perfekt til masser af oplevelser, og der findes et væld af muligheder. Lejer du en bil, kan du let komme rundt, og du kan opleve området i dit eget tempo. Samtidig er den offentlige trafik begrænset, og derfor synes vi, det er et perfekt område at leje bil i. Kør til Tropea eller en tur til havnen og tag en båd til nogle af de mange småøer, der ligger ud for kysten. Du kan også bare køre ud i det blå og gøre stop i nogle af de små, charmerende landsbyer, der helt sikkert både byder på lækre is eller et glas køligt, italiensk vin. Har du mod på en lidt længere tur, bør du ikke snyde dig selv for en tur til Sicilien. Her venter der mange spændende udflugtsmuligheder!

Oplevelser

Oplev Tropea

Calabriens ferieperle er uden sammenligning byen Tropea. Her finder du den perfekte kombination af hyggelige gader og italienske specialiteter bl.a. den berømte is. Vi besøger et udsigtspunkt med en storslået udsigt over Capo Vaticano – her kan du opleve de stejle klipper over det turkise hav, smukke bugter og en hvirvelvind af lys og farver. Det er en af de mest romantiske udsigter over Calabrien samt en fantastisk udsigt over de Æoliske øer og Sicilien. Vi smager også nogle af områdets delikatesser.

Vejledende pris:
Voksne kr. 195 pr. person
Børn kr. 95 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Sejltur til de Æoliske øer

Glæd jer til en dag på havet, hvor vi sejler ud til de kendte Æoliske øer. Vi tager forbi Lipari, som er den største af de Æoliske øer. Her ser vi den livlige, farverige havn, der ligger ved foden af en høj klippe, hvor det gamle bycenter blev opført. Sejlturen fortsætter til Vulcano, der med sine svovldampe giver en unik oplevelse. Sidste stop er Stromboli, som er den fjerneste og nordligste ø, der er dannet af Europas mest aktive vulkan.

Alt i alt byder denne sejltur på flotte og spændende omgivelser og skaber den ideelle ramme for en fantastisk oplevelse.

Vi tager forbehold for i hvilken rækkefølge vi besøger øerne. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 485 pr. person
Børn kr. 315 pr. barn

Ekskl. frokost.
Ekskl. UNESCO gebyr på 2,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Vulkanen Stromboli

På denne udflugt skal vi besøge hele to øer. Vi starter med en sejltur til skønne Panarea, der er beliggende nordøst for Sicilien. Den mindste af De Æoliske Øer men absolut en af de smukkeste. Her valfarter rige italiener til om sommeren og i havnen kan de mange luksus yachts beskues. Vi slentrer en tur i hovedbyen San Pietro, som summer af liv om sommeren. Der vil også være tid på egen hånd. 

Herefter sejler vi videre til øen Stromboli, den nordligste af De Æoliske Øer. Stromboli er dannet af Europas mest aktive vulkan. Vulkanen har konstante udbrud og gasdampende omkranser øen. 
Her har vi tid til at gå en tur byen og få noget at spise. 

Ved aftenstid når solen begynder at gå ned sejler vi mod vores næste og sidste stop - Sciara del Fuoco. Fra havet kan vi se det fantastiske syn af lava der sprutter fra vulkanen og dampene der stiger. Vulkanen er særlig beundringsværdig fra havet og helt unik – den har nemlig hyppige udbrud (cirka hvert 15. minut).

Vejledende pris:
Voksne kr. 485 pr. person
Børn kr. 315 pr. barn

Ekskl. middag.
Ekskl. Unesco gebyr på 1,5 euro pr. person som betales på udflugtsdagen.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Taormina/Sicilien

Tag med på dagstur til Sicilien, der både byder på smuk natur, kultur, historie.
Vi begiver os afsted langs Costa Viola, krydser Messinastrædet og når vores mål Taormina. En middelalderby, der fortryller med smukke udsigter, hyggelige caféer, små butikker og en helt særlig atmosfære. Her kan vi også nyde synet af det berømte teater med den velkendte vulkan Etna i baggrunden.

Vejledende pris:
Voksne kr. 420 pr. person
Børn kr. 210 pr. barn

Ekskl. frokost.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail