Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Privat sandstrand
 • Underskøn udsigt
 • Kun 2 km fra Tropea
 • Halvpension

Villaggio Marco Polo

3
Her får du
 • Privat sandstrand
 • Underskøn udsigt
 • Kun 2 km fra Tropea
 • Halvpension
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Villaggio Marco Polo

 • Gratis WiFi
 • Halvpension
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand

Charmerende og pænt hotel med smuk udsigt over havet
Hotel Villaggio Marco Polo er smukt beliggende på en bakke og tilbyder en fantastisk udsigt over det klare, glitrende hav. Her kan du nyde afslappende feriedage og kun forlade liggestolen og stranden for at nyde dine inkluderede måltider, dét er afslapning. Hotellets placering på en bakke gør, at du fra poolområdet kan nyde de varme solstråler, mens du indtager den fantastiske havudsigt. Når solen bliver for varm, kan du svale dig under en parasol eller tage en kølig dukkert i hotellets dejlige pool. Der er også en børnepool til hotellets yngste gæster. Hvis du foretrækker at svømme i havet og føle sandet under fodsålerne, ligger hotellets egen private sandstrand kun 300 meter fra hotellet.

Hotellet har en smukt beliggende restaurant nede ved stranden. Her kan du nyde feriens inkluderede måltider. Du vælger nemlig frit mellem enten halvpension eller helpension på din rejse.

På Villaggio Marco Polo kan du også kaste dig over enten fodbold eller tennis, så du kan nyde et aktivt indslag på ferien ud over de mange svømmeture i hav og pool. Hotellet står desuden klar med både underholdning og aktiviteter i løbet af ferien (der er underholdning fra juni til september, og den foregår på italiensk). 

Du kan også tage på eventyr i den charmerende middelalderby Tropea kun to kilometer fra hotellet. Her kan du slentre rundt i byens pittoreske gader, krydre feriens måltider med lokale smagsoplevelser eller nyde en god middag, mens solen går ned i horisonten. Vil du besøge de omkringliggende naboøer i det charmerende Syditalien, kan du tage toget fra Tropea eller bestille en shuttlebus i receptionen mod gebyr.

Sådan bor du
Hos Villaggio Marco Polo bor du i et dobbeltværelse med badeværelse. Dobbeltværelserne er udstyret med tv, hårtørrer, minikøleskab, telefon, safebox og aircondition. Nogle af dobbeltværelserne har balkon eller terrasse, mens andre er uden. Balkon og terrasse kan ikke garanteres. Der kan maks. bo fire voksne i værelset. Dobbeltværelse til enebrug er muligt mod gebyr.

Pension
Opholdet på Villaggio Marco Polo er med halvpension. Bestiller du ferien med halvpension, har du morgenmad og aftensmad inkluderet. 

Mere om Villaggio Marco Polo
Elevatoren ned til stranden og hotellets restaurant koster 20 cent. Mønter til elevatoren veksles i receptionen. Den tredje og fjerde seng i dobbeltværelserne består af en køjeseng, selvom fire voksne bor i et dobbeltværelse. Det er muligt at leje babyseng mod forespørgsel og betaling (5 euro pr. dag). 
Tjek ind er muligt fra kl. 16.00, tjek ud skal ske senest kl. 10.00. Det er obligatorisk at bære badehætte i poolen. 

Om hotellet
Afstand til centrum 2 km, Tropea
Afstand til lufthavn 60 km
Afstand til restauranter 1 km
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 44
Babyseng Ja, kræver bestilling
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Ja
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Reception Ja
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail