Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Sanur

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Sanur.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Sanur.

Se vores hoteller her >

Om Sanur

Sanur – en eksotisk badeferie på den grønne ø


Hyggelige og fredlige Sanur ligger i den sydøstlige ende af Bali og er helt ideel, hvis I trænger til en afslappet ferie i eksotiske omgivelser. Sanur er et familievenligt rejsemål med pragtfulde strande, roligt vand, skønne restauranter, en fin lille promenade og gode butikker. Sanur ligger 20 minutters kørsel fra Kuta Beach, som er et af de mest kendte strandområder på Bali med masser af liv. I Sanur er stemningen mere rolig, og her kan I for alvor lade op i solen. Hos Bravo Tours har vi omhyggeligt håndplukket en perlerække af dejlige hoteller, som enten ligger direkte på stranden eller meget tæt ved.

Masser af aktivitet på stranden
Sanur har en fantastisk dejlig og rolig kystlinje. Kilometervis af smukke sandstrande, blidt bølgende vand og svajende palmer. 
I kan enten dase i solen og plaske i det lune hav eller være lidt mere aktiv med nogle af de mange vandsportsaktiviteter, som stranden i Sanur byder på. For eksempel kifesurfing, windsurfing, wakeboarding, surfing eller paragliding.

Skøn morgencykeltur
Langs med stranden i Sanur løber en fint anlagt cykelsti. Her kan I leje cykler og tage den fem kilometer lange tur fra Jalan Mertasari-området i den sydlige ende af Sanur, til den største strand, Jalan Hangtuah, mod nord. Det er en dejlig naturskøn cykeltur, især i de tidlige morgentimer.

Kunst, kultur og shopping i Sanur
Sanur byder på kunst og kunsthåndværk. I begyndelsen af 1900-tallet var byen et eftertragtet sted for mange vestlige kunstnere, og det bærer byen fortsat præg af. Langs hovedgaden ligger mange fine, små kunstbutikker, hvor I blandt andet kan købe balinesisk kunsthåndværk, saronger og T-shirts. Her finder I mange gode feriesouvenirs. Sanur byder også på gode og spændende muligheder for indkøb og et dejligt restaurantliv. Kig forbi aftenmarkedet og se de smukke handelsvarer og fremmede madvarer. Smag på de lokale retter og tag for jer af de lækre eksotiske frugter, som så smukt bliver serveret med farvestrålende blomsterblade og andre fantastiske anretninger, som frembringer en gedigen følelse af forkælelse.

Tag til livlige Kuta
Vil I opleve lidt mere liv og glade dage i jeres ferie, så bør I tage en tur ind til Kuta. Her er en livlig eksotiske stemning, masser af billig shopping og pulserende rytmer. Kig efter danseopvisninger, som er en stor oplevelse, eller stop op og følg med i de lokale ofringer og ceremonier.

Transfer
Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til vores første stop i Sanur.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail