Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Ring til os

Tennisferie på La Palma uge 43

0

Tennisferie på La Palma uge 43

Forestil dig, at du starter hver morgen med tennis omgivet af palmer og bølgernes brus.

Glæd dig til en tennisferie på La Palma, hvor du fylder din ferie op med masser af tennis, træning, kampe, afslapning og samvær med andre tennisspillere. Kombiner en aktiv tennisferie, med skønne omgivelse, oplevelser og afslapning.

"Min intention med tennisrejsen er at gøre dig bedre til tennis, du får nye bekendtskaber, oplever et spændende ferie sted og får slappet af"

Tennisferiens program og rytme
Tennisinstruktionen på denne tur er niveau-inddelt, der er ikke mere end 4 spillere pr. bane og max. 6 spillere pr. træner. Trænerne er erfarne og har fokus på at løfte alle spillere videre til næste niveau i deres udvikling.

Du kan vælge (den almindelige tennispakke) et træningspas af 2 timer, hver dag i 5 dage og kombinere det med selvspil. Eller (den store tennispakke) vælge 2 træningspas af 2 timer pr. dag i 5 dage og kombinere det med selvspil.

Hvert træningspas har et tema og har et nøje tilrettelagt indhold, som møder spillerne, hvor de er i deres udvikling og kunnen. Vi arbejder med det fysiske, det tekniske, det taktiske og det mentale, så vi bliver bedre til at spille kamp.

Der vil være 1 tennis-fridag, hvor du har mulighed for at tage på en lidt længere udflugt. På rejsemålet fortæller Bravo Tours’ dansktalende rejseleder gerne mere om dine muligheder.

Tennisrejsen er for alle over 21 år. Du bør dog have spillet tennis i mindst en sæson. Vores udgangspunkt er der, hvor du er i din tennisudvikling lige nu. Undervisningen bliver altid tilpasset deltagerne, da Lotte Gundtoft og hendes team dagligt underviser tennisspillere på alle niveauer.

Cheftræneren
Lotte Gundtoft er certificeret diplom tennistræner og idrætslærer. Lotte har arbejdet som professionel tennistræner i mere end 20 år. Lottes undervisningsform bærer præg af stor erfaring og individuel tilgang, hvor hun løfter dig videre i din tennisudvikling.

Lotte har et team af dygtige og erfarne trænere ved sin side. Læs mere på www.allintenniscamps.dk

OM HOTEL OG STED:

Afrejse d. 17.10.19 – 24.10.19 fra Billund og Kastrup til La Palma

Hotel La Palma Princess/sport – kategori 4+ med All Inklusive

7.498 kr. pr. person i delt værelse uden tennispakke
8.498 kr. pr. person i delt værelse med almindelig tennispakke
8.998 kr. pr. person i delt værelse med stor tennispakke
1.200 kr. pr. person i tillæg ved dobbeltværelse til enebrug uanset tennispakke

Tilkøbsmuligheder:
• Opgradering til værelse med havudsigt: 250 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Ved eneværelse er prisen 500 kr. pr. person
• Afbestillingsforsikring: 249 kr. pr. person
• Rejseforsikring: 261 kr. pr. person

Obs! Tennisbanerne er placeret ved hotellet. Underlaget er KUNSTGRÆS.

Der er max. 16 pladser, til den almindelig tennispakke og max. 16 pladser, til den store tennispakke. Og der er rift om pladserne, så vent ikke for længe, hvis du ønsker at være med.

Der er mulighed for selvspil ved siden af træningspakkerne. Tiderne bookes og betales direkte på hotellet i receptionen.

Tilmelding:
Til Bravo Tours gruppeafdeling (Katrine Foldager) på tlf. 96273777 eller på nedenstående formular.

       

Tilmelding

Tennisferie på La Palma uge 43 - 2019
___________________________________________
Deltager 1
Deltager 2
 
 

Del denne side via E-mail