Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Tennisrejser med instruktør

Tennisrejser med instruktør

Drømmer du også om at sætte den perfekte smash? Eller blive endnu bedre langs baglinjen? I Bravo Tours arrangerer vi årligt flere tennisrejser både for- og efterår, så du kan tyvstarte eller forlænge sæsonen på et af vores rejsemål.
Vores tennisrejser foregår i samarbejde med nogle af de dygtigste instruktører. Vi har arbejdet sammen med DGI Tennis i mere end 10 år, og vi arrangerer også ture med All In Tennis Camps, som den tidligere dansk mester og professionel tennistræner igennem 25 år Lotte Gundtoft står bag.

Bliv bedre – træn med gode instruktører

Alle vores tennisrejser er med dygtige instruktører, der er med på rejsen for at gøre dit tennisspil endnu bedre. Det er altså en træningsrejse, hvor instruktørerne holder træninger undervejs. På flere af vores rejser træner gruppen sammen om formiddagen, og så er der mulighed for individuel træning med instruktøren om eftermiddagen. Det giver et godt sammenhold, og mange vælger også at leje ekstra tid på banerne om eftermiddagen – inden der måske skal en forfriskning til ved poolen. For hyggeligt samvær er også en vigtig del af turen!
I Bravo Tours samarbejder vi bl.a. med DGI Tennis og All In Tennis Camps.

Træn med andre danskere

På vores træningsrejser spiller og træner du med andre danskere. Det er den perfekte mulighed for at forbedre spillet undervejs. Sammen kan I nemlig træne mod hinanden, udvikle spillet og samtidig have en masse sjove timer. Det er da en tennisferie, når den er bedst!

Bo og træn på gode hoteller

Vi har udvalgt en række gode hoteller til vores tennisrejser. Det har vi gjort i samarbejde med de bedste instruktører, så faciliteterne er i orden. Hotellerne har både rigtig gode baner, men også andre faciliteter. Det kan fx være et dejligt poolområde til eftermiddagene uden træning, SPA eller en skøn beliggenhed tæt på gode oplevelsesmuligheder.

Vi sørger for det hele

Hos Bravo Tours arrangerer vi det hele – både fly, hotel og leje af baner er klar inden afgang. Du skal altså kun sørge for godt humør og være klar på en masse træning, så klarer vi resten. På alle træningsture er der også en dansktalende instruktør med, så du altid har en, du kan spørge til råds. Det er den bedste træning, man kan få.


Find din næste træningsrejse

Tennisferie på La Palma - januar 2024

Afrejse 5. eller 12. januar 2024
Bestil din tennisrejse her >

Tennisrejse på Fuerteventura i februar 2024

Rejs den 26/2 eller 4/3 2024
Bestil din tennisrejse her >

DGI Tennisrejser foråret 2024 - Tyrkiet

Afrejse 23/3, 30/3, 6/4, 13/4 og 20/4 i 2024 fra Billund og Kastrup
Bestil din tennisrejse her >

Tennisrejse til Mallorca - All in

Afrejse 6. april fra Billund og København
Bestil din tennisrejse her >

Kontakt gruppeafdelingen

Kontakt gruppeafdelingen

Telefon                                 Mandag 09:00 - 16.00  
(+45) 9627 3777                                 Tirsdag 09:00 - 16.00  
                                  Onsdag 09:00 - 16.00  
Email                                 Torsdag 09:00 - 16.00  
gruppe@bravotours.dk                                 Fredag 09:00 - 15.00  
                                       

Del denne side via E-mail