Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Bag Balis guddommelige facader

0
Dage 14 Nætter
Pris pr. person 13.498 kr

Rejs med til det ægte Bali, som kun de indfødte kender. På denne rundrejse tager Karang – vores dansktalende, balinesiske rejseleder – os med rundt og viser sit eget hjemland frem. Et Bali, der er fyldt med hemmelige spots, skjulte skatte og vidunderlig natur, som kun de lokale ved findes! 

Glæd jer til betagende dage, hvor kommer helt tæt på det lokale liv og hele essensen af Bali. Vi besøger små landsbyer, Karangs egen familie og kommer tæt på de autentiske områder. Vi besøger et væveri, tager med på arbejde på landet og lærer at kokkerere balinesiske specialiteter af vores egen, lokale kok – nemlig Karang.

Vi oplever også øens børnehjem for skildpadder, uberørte strandområder og de smukkeste rismarker. En af dagene ser vi også nærmere på den flotte natur og de mange marker – en ubegribelig smuk oplevelse!
Hele rundrejsen slutter vi af på bedste vis med fire eller syv nætters badeferie, så der også bliver tid til at nyde Bali’s vidunderlige strande (længden af badeferie afhænger af afrejsetidspunktet).

Wayan Karang er Bravo Tours’ indfødte, dansktalende rejseleder på Bali. I mange år arbejdede han som engelsktalende rejseleder, men i 2008 lærte han dansk og har siden taget vores gæster med storm. For hvem kender Bali bedre end en lokal? Karang er elsket af vores gæster – og foruden både at tale og forstå dansk, så forstår han også dansk humor!

Rejsens højdepunkter
 • Dansktalende rejseleder
 • Tur til skildpadde-børnehjem
 • Vandretur i naturen og rismarkerne
 • Besøg hos Karang
 • Jatiluwah - UNESCO fredet rismarker
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Kurs mod Bali
Kurs mod Bali

I dag sætter vi kursen mod Bali og alle øens autentiske oplevelser. Vi flyver med Thai Airways eller Qatar Airways og kan med glæde se frem til en spændende rundrejse med Bravo Tours’ dansktalende rejseleder, Karang. 

Dag 2
Ankomst Seminyak
Ankomst Seminyak

”Selemat Datang di Bali” – eller på dansk ”Velkommen til Bali”. I lufthavnen bliver vi mødt af Karang, vores lokale, indfødte rejseleder, der taler dansk. Karang er klar til at vise os sit hjemland!

Fra lufthavnen kører vi mod Seminyak. Området er kendt for sine imponerende solnedgange langs stranden, skønne resorts og gode shoppingcentre. Når vi har checket ind på hotellet er resten af dagen til fri afbenyttelse. Tag et hvil ved stranden, nyd en kold forfriskning og gør jer klar til Karangs mange oplevelser. De næste dage står i eventyrets og det lokale Balis tegn. 

Dag 3
Skildpadde-børnehjem
Skildpadde-børnehjem

I dag starter vores spændende rundrejse. Vi nyder en god morgenmad, hvorefter Karang henter os på hotellet. Det første stop gør vi ved TCEC – et skildpadde-børnehjem, der åbnede i 2006. Formålet er at udrydde illegal skildpaddehandel på Bali. Her får alle skildpadder en ny chance og næring, inden de igen sættes ud i naturen. Karang viser både, hvordan TCEC arbejder for at beskytte dyrene, hvordan de indsamler reder fra strandene og køber æg af de lokale, så skildpadderne overlever. Et spændende indblik i dyrenes verden.

Dagen fortsætter mod øst. Vi kører langs den ubeskrivelig smukke kystlinje, og efter ca. 2 timer når vi frem til Perasi Beach. De lokale har givet stranden tilnavnet ”jomfru-stranden”, da det kun er ganske få turister, der kender den. Et uberørt strandparadis, som Karang bare må dele med os. Vi nyder lidt tid på stranden, inden vi fortsætter mod dagens sidste stop i Sideman, hvor vi overnatter. Havudsigten byttes ud, men kun med en næsten endnu smukkere udsigt – nemlig udsigten til de grønne bjerglandskaber og utallige rismarker. 

Dag 4
På besøg hos Karang
På besøg hos Karang

I dag får vi brug for de gode vandresko, når vi tager helt tæt på Balis unikke natur. Karang tager os med til endnu en smuk og skjult side af Balis østkyst. Vi starter i landsbyen Kastala, hvor vi går en lang tur på ca. 2 timer. Turen går over fine bambusbroer, floder og tager os med langs kanten langs flere rismarker. Husk kameraet – der bliver mange billedskønne oplevelser!

Vi gør et stop i en traditionel landsby, der stadig lever som i det ”gamle” Bali. Herefter besøger vi Karangs familie og venner i hans hjemby, Sibetan. Vi kommer tæt på den balinesiske dagligdag og får selv mulighed for at deltage i familiens hverdagsliv. Byens lokale børn lærer os også at danse på helt traditionel vis. Der er garanti for masser af smil.

Sidst på eftermiddagen vender vi retur til Sideman, hvor vi har resten af dagen på egen hånd. 

Dag 5
De lokales liv
De lokales liv

Byen Sideman tiltrækker ikke kun besøgende på grund af sine enestående landskaber og risterrasser, for området er også kendt for Endek – et lokalt væveri. Karang tager os med på besøg, og vi får mulighed for at prøve det helt særlige håndværk.

Rejsen fortsætter nu til Kintamani, hvor vi nyder udsigten til Mount og Lake Batur, der er kendt i hele verden. Der venter os en ubeskrivelig smuk udsigt. Vi fortsætter videre til Catur, landsbyen, der er kendt for sine mange citrustræer og kaffe. Vi går en tur mellem de mange træer, nyder udsigten og hilser på de lokale landmænd undervejs.

Vi overnatter i Plaga.

Dag 6
Ris og vinmarker
Ris og vinmarker

Plaga er om noget sted kendt for sine lokale produkter. I dag tager Karang os med, så vi kan se, hvordan de lokale dyrker disse.

Midt i betagende omgivelser ligger gårde og marker. De dyrkes alle økologisk, og vi tager del i processen. Vi ser, hvordan landmændene arbejder, og Karang fortæller om øen og områdets stolte traditioner. Vi ser også, hvordan de dyrker deres afgrøder på flere ”terrasser” oven på hinanden.

Næste stop gør vi ved den lokale vinfarm. Plaga Vine er nemlig en af Indonesiens ældste og største importører af druer, som de selv laver til vin. Vi hører mere om vinens betydning på Bali. På vejen videre nyder vi et eftermiddagsstop ved Jatiluwih, hvor vi igen kan nyde de betagende rismarker. Stedet er en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Dagens sidste stop gør vi i Canggu, hvor vi også overnatter. Canggu er en kystby på Balis sydkyst cirka 10 kilometer nord for Kuta. Her er en skøn og afslappende atmosfære samt en dejlig udsigt over rismarker og kokoslunde. Udsigterne skiftes dog lige nu ud med store byggerier, og derfor er dette det bedste tidspunkt at opleve Canggu. 

Dag 7
På egen hånd i Canggu
På egen hånd i Canggu

Nyd en afslappende dag på stranden eller oplev Canggu’s imponerende natur. Karang har mange spændende forslag til, hvordan I kan bruge jeres fridag på Bali. 

Dag 8
Mad med Karang – og videre på badeferie
Mad med Karang – og videre på badeferie

I dag skal vi lave mad med vores helt egen kok, Karang.

På hele rundrejsen har Karang vist os alle sine hemmeligheder på Bali, som kun indfødte kender. Men han har gemt den største og bedste til sidst: Sate Lilit. Det er nemlig Karangs livret!

Sate Lilit er en balinesisk specialitet, der laves af hakket kød, kokos, løg, citron og peber. Det hele kombineres med traditionelle ingredienser på Bali: bambus, sukkerør og citrongræs. I dag laver vi Karangs favoritversion, og han guider os til, hvordan vi bedst laver vores Sate Lilit!

Til sidst nyder vi maden til en god frokost, der også bliver vores afsked med Karang og alle rundrejsens oplevelser. Nu venter der en skøn badeferie langs kysten på Bali. 

Dag 9-16
Badeferie ved Sanur, Nusa Dua eller Seminyak
Badeferie ved Sanur, Nusa Dua eller Seminyak

Rundrejsen er slut, men det er Balis oplevelser ikke! I vælger selv, om I vil nyde nogle afslappende dage ved Sanur, Nusa Dua eller Seminyak. Uanset, hvad I vælger, kan I se frem til ren afslapning – eller kombinere de sidste dag med endnu flere spændende aktiviteter. Det er den perfekte måde at afslutte en rundrejse på Bali.

Dag 17
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vi har oplevet Balis autentiske og hemmelighedsfulde side. Vi har set, hvordan de lokale lever, vi har været tæt på den forunderlige natur og nydt dagene i selskab med Karang. Vi har slappet af, grinet og smilt – for Bali er ubeskrivelig skøn! I dag går turen igen hjem til Danmark, men vi rejser hjem med en lang række ferieminder, vi aldrig glemmer.  

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur København-Bali med Thai Airways
 • Alle danske lufthavnskatter og –afgifter
 • Alle måltider og drikkevare på flyet
 • Underholdningssystem på flyet
 • Syv dages Bali-rundrejse med indkvartering på gode mellemklassehoteller
 • Daglig morgenmad på rundrejsen
 • Transport, udflugter og entreer ifølge programmet
 • En overnatning i Seminyak
 • Besøg på skildpadde-børnehjem
 • To overnatninger i Sidemen
 • Vandretur i naturen og rismarkerne
 • Besøg hos Karang
 • Besøg lokale, balinesiske familier
 • Endek væveri
 • Kintamani-udsigt til Lake og Munt Batur
 • Vandretur i Catur
 • En overnatning i Plaga
 • Besøg til økologisk landbrug og vinfarm
 • Jatiluwah - Unsesco fredet rismarker
 • To overnatninger i Canggu
 • Tid til afslapning i Canggu
 • Balinesisk kokkeskole med Karang
 • Seks overnatninger på dit valgte badeferiehotel
 • Dansktalende rejseleder

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevarer og øvrige Måltider
 • Drikkepenge (ca. kr. 150)

Karang præsenterer sit guddommelige Bali

Det siger tidligere rundrejse-deltagere


Vi rejste med på rundrejsen i april 2017 – og det var simpelthen alletiders oplevelse. Karang er en fantastisk guide – vidende, omsorgsfuld, hjælpsom og havde en rigtig god humor, som passer godt til den danske mentalitet. Vi så sider af Bali, hvor der ikke kommer mange turister – det var helt vildt fantastisk! Karang skabte en særlig ro under rejsen, og vi havde god tid alle steder. Vi rejste hjem med så mange flotte og autentiske oplevelser, som vi aldrig havde fået, hvis ikke en lokal som Karang havde stået for turen. 

Finn Poulsen og Dorthe Stentoft, rundrejsedeltagere i foråret 2017


Vi var vildt imponeret over alles venlighed på rundrejsen! Vi oplevede så mange forskelligheder og unikke udflugter på de enkelte dagsture. Der er kort sagt intet, der kunne have været planlagt eller gjort bedre.

Kaj og Ingrid Tønder, rundrejsedeltagere i foråret 2017


Det mest imponerende på rundrejsen var faktisk det hele. Vi havde ikke regnet med at se så meget. At se hvem Bali egentligt er bag facaden af turister. Det var en kæmpe oplevelse. Deres kultur og særlige tilgang til livet er noget, vi aldrig glemmer.

Alice Strandgaard og Johnny Sørensen, rundrejsedeltagere i foråret 2017

PDF-program

Indonesien Se på kort

Hovedstad: Jakarta Valuta: Rupiah Tidsforskel: +6 timer(Bali +7 timer) Sprog: Bahasa Indonesia Befolkningstal: 255 mio.
Gennemsnitstemperatur
30° januar
31° februar
32° marts
33° april
33° maj
32° juni
33° juli
33° august
33° september
33° oktober
33° november
32° december

Del denne side via E-mail