Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Ribeira Grande

Om Ribeira Grande

Ribeira Grande
Ta’ med til Ribeira Grande - São Miguels næststørste by, der på trods af sin størrelse stadig formår at bibeholde sin charme og sit traditionelle touch. Hvis du er på jagt efter lune temperaturer og masser af solskin, så er det helt sikkert Ribeira Grande du skal tage til, det er nemlig den by på São Miguel, som har flest solskinstimer.

Strandene i Ribeira Grande
I Ribeira Grande finder du nogle af øens allerbedste strande. Én der især er et besøg værd er Praia de Santa Bárbara. Her sandet helt sort, men stadig fint og behageligt at gå rundt i med bare tæer. Her kan du tage en dejlig og afkølende dukkert i det flotte hav, slappe af på stranden eller snuppe en bid mad på caféen. Her er også masser af parkeringspladser, hvis du ankommer i bil.

Lagoa do Fogo
Ikke langt fra Ribeira Grande ligger en af øens største naturattraktioner søen Lagoa do Fogo, som også bliver kaldt Lake Of Fire. Søen er ca. 3 km lang og 2.5 km bred, hvilket gør den til en af de største søer på Azorerne. Naturen omkring søen er helt enestående, og du kan sagtens få mange timer til at gå med bare at udforske området og de varme svovlholdige kilder, som vidner om Azorernes vulkanske natur. Søen har også en lille badestrand, hvor du kan få en dukkert i det flotte, blå vand.

Ponta Delgada
São Miguels hovedby, Ponta Delgada, ligger kun 20 minutter væk fra Ribeira Grande, og der kører dagligt busser fra Ribeira Grande til storbyen. Her finder du en hyggelig marina, som er fyldt med små lystbåde, der giver byen en hyggelig atmosfære. I Ponta Delgada får du også en lille smagsprøve på resten af øens fantastiske natur med byens frodige og grønne parker.

Leje af bil
Der er masser at opleve på øen São Miguel, og derfor er det ideelt at leje en bil, mens du er her. Det er en let måde at komme rundt og se øens perler på, og så bestemmer du samtidig selv tempoet.

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at komme fra lufthavnen til det første hotel i Ribeira Grande.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail