Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Unik placering i tidligere appelsinlund
 • Tagterrasse med DJs
 • Mulighed for halvpension på a la carte restaurant
 • Mulighed for at bo i private romantiske hytter
 • Et Bravo Unik-hotel

Senhora da Rosa

4
Her får du
 • Unik placering i tidligere appelsinlund
 • Tagterrasse med DJs
 • Mulighed for halvpension på a la carte restaurant
 • Mulighed for at bo i private romantiske hytter
 • Et Bravo Unik-hotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Senhora da Rosa

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension

Unikt poolområde og tagterrasse
Senhora da Rosa ligger lige udenfor Ponta Delgada by. Hotellet består af 35 værelser og er bygget på fundamentet af en gammel gård i en tidligere appelsinlund mellem de grønne, frodige bjerge. Den gamle gård er totalrenoveret, men historien er velbevaret i hotellet og komplementeres af en placering helt tæt på naturen og en unik elegance. Hotellet har status som et Bravo Unik-hotel på grund af de fantastiske omgivelser og den helt særlige atmosfære.

Hotellet har en udendørs pool, som minder mere om et naturbad end en klassisk turkis swimmingpool. Poolen er omgivet af grønne træer, og der er selvfølgelig solstole med bløde madrasser, som du kan slænge dig på. I det gamle drivhus, hvor man tidligere dyrkede ananas, er der et opvarmet bassin. Her kan du komme helt ned i gear.

Om aftenen samles mange af hotellets gæster på tagterrassen. Her er der festlig stemning med loungemusik og flotte cocktails, som du kan nyde, mens solen går ned i horisonten.

Hotellet har også en indendørs bar, hvor der ofte er live musik, ild i pejsen og du kan bestille gode vine og lette snacks.

Mulighed for halvpension
Dit ophold er med morgenmad, men bestiller du halvpension, kan du nyde middagen i hotellets a la carte restaurant, Magma. Restauranten fokuserer på lokale råvarer, hvoraf flere af frugterne og grønsagerne dyrkes på hotellet. Menuen er moderne mad inspireret af lokale traditioner. Vinmenuen er især præget af vine fra Portugal.

Paddlebaner og massage
Hotellet har to udendørs paddelbaner, hvor du kan slå dig løs. Trænger du mere til selvforkælelse, er det også muligt at bestille et væld af massagebehandlinger (mod betaling).

Til hotellets mindste gæster er der et legerum med bolde-bassin og legesager.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med rustikke naturmaterialer elegant kombineret med grønlige farver og bløde møbler. Alle badeværelser er indrettet med bruseniche.

Dobbeltværelse – economy med balkon/terrasse
Indrettet med minibar, aircondition, hårtørrer, fjernsyn og USB-forbindelse. Plads til maks. to personer. Det er muligt at bo alene mod et tillæg.

Dobbeltværelse – standard med balkon/terrasse
Er en anelse større end economy-værelset. Indrettet med minibar, aircondition, hårtørrer, fjernsyn og USB-forbindelse. Plads til maks. to personer.

Dobbeltværelse – deluxe med balkon/terrasse
Større end economy- og standard-værelset med siddearrangement både indendørs og udendørs. Badeværelset er væsentligt større og mere moderne indrettet. Værelset er udstyret med minibar, aircondition, hårtørrer, fjernsyn og USB-forbindelse. Plads til maks. to personer.

Junior Suite med balkon/terrasse
Indrettet med et separat soveværelse. I opholdsrummet er der sofaarrangement samt bord med spisestole. På badeværelset er der både bruseniche og badekar. Værelset er udstyret med minibar, aircondition, hårtørrer, fjernsyn, USB-forbindelse, kaffemaskine og elkedel. Plads til maks. to voksne og to børn.
Spørg din rejsekonsulent for bestilling af værelset. 

Familiesuite
Indrettet med to separate soveværelser. I opholdsrummet er der sofaarrangement samt bord med spisestole. På badeværelset er der både bruseniche og badekar. Værelset er udstyret med minibar, aircondition, hårtørrer, fjernsyn, USB-forbindelse, kaffemaskine og elkedel. Plads til maks. to voksne og fire børn.
Spørg din rejsekonsulent for bestilling af værelset. 

Tranquility hytte med egen veranda
Privat træhytte med stor privat veranda med siddearrangement og en daybed. En ekstra ordinære oplevelse i en traditionel, privat træhytte mellem frugttræerne. Hytten er indrettet med kombineret sove- og opholdsrum samt badeværelse og et badekar under åben himmel. Værelset er udstyret med minibar, loftvifte, hårtørrer, fjernsyn, USB-forbindelse, kaffemaskine og elkedel. Plads til maks. to voksne.
Spørg din rejsekonsulent for bestilling af værelset. 

Pension
Dit ophold er med kontinental morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension. Halvpension består af morgenmad og aftensmad. Aftensmaden er a la carte, hvor du kan vælge aftensmad for en værdi på 30 € pr. prs. Vælger du noget der er dyrere end 30 € er det mod mer-betaling. Drikkevarer er ikke inkluderet i de 30 €.

Mere om Senhora da Rosa
Der er gratis WiFi på alle hotellets værelser.

Der er gratis parkering på hotellet.

Deltager du på udflugter skal du møde op ved Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødested er for egen regning. På nogle af udflugterne vil det være muligt at blive hentet eller sat af på Hotel Senhora da Rosa.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til hæveautomat 4,7 km
Afstand til lokalt centrum 3,3 km, Ponta Delgada
Afstand til lufthavn 9 km
Afstand til minimarked 2,9 km
Afstand til restauranter 1 km
Afstand til strand 2,8 km
Aircondition Ja
Antal værelser 35
Bar Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Padel tennis Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 2
TV på værelset Ja
Varme på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Rua Senhora da Rosa 3

9500-450, Ponta Delgada, Azorerne

Portugal


Senhora da Rosa - En del af Bravo Unik

Senhora da Rosa - En del af Bravo Unik

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail