Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet, lækkert hotel
 • Egen restaurant
 • Beliggenhed midt i botanisk have
 • 30 graders varme ”Ungdommens Kilde
 • Et Bravo Unik-hotel

Hotel Terra Nostra Garden

4
Her får du
 • 4-stjernet, lækkert hotel
 • Egen restaurant
 • Beliggenhed midt i botanisk have
 • 30 graders varme ”Ungdommens Kilde
 • Et Bravo Unik-hotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Terra Nostra Garden

 • Pool
 • Restaurant
 • Gratis WiFi

Bo med stil midt i fantastisk botanisk have

Hotel Terra Nostra har en ganske vidunderlig og unik beliggenhed ved den eventyrligt smukke og verdensberømte botaniske have, Terra Nostra. Hotellet har status som et Bravo Unik-hotel på grund af de fantastiske omgivelser og den helt særlige atmosfære. Den botaniske have er intet mindre end 12,5 hektarer stor og blev grundlagt helt tilbage i 1775. Du bor midt i det hele – omgivet af træer, vulkankratere, termiske bade og søer. Smukkere bliver det ikke!

Den ældre hovedfløj er renoveret i 2012 og fremstår flot. Hotellet har en skøn restaurant og en hyggelig bar med en fantastisk parkudsigt.

På hotellet finder du en stor indendørs swimmingpool og et dejligt afslapningsområde samt en ny lækker wellnessafdeling (mod gebyr). Som gæst på Terra Nostra må du også benytte den 30 grader varme ”Ungdommens Kilde” i den botaniske have.

Hotellet har sin egen restaurant, der serverer alt fra lokale til internationale retter. Husets specialitet er naturligvis ”Cozido”, der tilberedes i jordens naturlige varme. Det er Azorernes nationalret.

Vil du opleve mere af området og øen, anbefaler vi, at du lejer en bil. Du bor kun en kort køretur fra øens strande og to golfbaner. Lejer du bil, kan du også let køre til hovedbyen Ponta Delgada. Du kan parkere gratis på hotellet på forespørgsel.

Som gæst på Hotel Terra Nostra har du naturligvis fri adgang til den smukke botaniske have, der indbyder til mange besøg, oplevelser og vandreture.

Sådan bor du
På hotel Terra Nostra bor du i renoverede og stilfulde dobbeltværelser, der både fås med og uden balkon. Alle værelser er indrettet med WiFi, safebox, aircondition, telefon, TV, minibar og badeværelse med hårtørrer. Vælg mellem følgende værelser:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til haven
Værelset er ca. 19m2 og har en privat balkon eller terrasse og udsigt til hotellets smukke botaniske have. Der er plads til en til to personer

Dobbeltværelse - Cosy, Art Deco
Dette værelse er ca. 15m2 og er udstyret med balkon eller terrasse og udsigt til gaden. Der er plads til en til to personer.

Dobbeltværelse Superior med balkon
Værelset er ca. 23m2, og her har du en balkon, hvorfra du har udsigt til hotellets smukke botaniske have. Der er plads til en til tre personer

Pension
Dit ophold på Terra Nostra er med morgenmad, men halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) kan tilkøbes.

Mere om Hotel Terra Nostra
Hotellet ligger lige midt på São Miguel og i naturlig forlængelse af den botaniske have Terra Nostra i Furnas’ flotte natur.

Deltager du på udflugter skal du møde op ved Turismo i Ponta Delgada. Transport til og fra mødested er for egen regning. På nogle af udflugterne vil det være muligt at blive hentet eller sat af på Hotel Terra Nostra Garden.

Sauna og tyrkisk bad er i øjeblikket lukket. 

Om hotellet
Afstand til centrum 45 km, Ponta Delgada
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 9 km
Antal værelser 86
Bar Ja
Byggeår 1933-35
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 3
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2012
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Rua Padre José Jacinto Botelho • PT - 9675-061 Furnas • Portugal
Tlf. 00 351 296 549 090

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail