Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Luksushotel lige ved stranden
 • Skønne omgivelser
 • Indbydende poolområder
 • Vandsportaktiviteter

Vidamar Resort Hotel Algarve

5
Her får du
 • Luksushotel lige ved stranden
 • Skønne omgivelser
 • Indbydende poolområder
 • Vandsportaktiviteter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Vidamar Resort Hotel Algarve

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant

Luksushotel lige ved stranden – og mulighed for at spise a la carte i halvpension
Hotel Vidamar Resort Hotel Algarve ligger fantastisk ved den kendte Salgados-strand. Her kan I nyde de skønne omgivelser, masser af palmetræer, fantastiske halvpension, hvor I kan spise på flere af hotellets restauranter, og mange indbydende poolområder, der passer til alle aldre.

Når I holder ferie på Hotel Vidamar Resort, nyder I halvpension på en særlig vis, nemlig ”Dine Around”. Her kan I nyde jeres middage på hotellets fire forskellige restauranter – mod reservation. I ”The Ocean Buffet” vil man opleve en imponerende buffet af forskellige lækre retter, men der findes også en orientalsk restaurant, hvor man blandet andet kan få frisk lavet sushi. Udenfor kan man besøge den hyggelige italienske restaurant ”Mamma Mia”, hvor man kan få nogen af byens bedste pizzaer, eller nyde lidt fra grillen på ”Sun Set restaurant” mens solen går ned. Foruden restauranterne er der også tre barer og en café på hotellet.

På hotellet er der masser at lave. Slap af ved en af de tre saltvandspool, der alle har en børnepool eller gå langs gangbroen til stranden og hop i en tur i bølgerne. Ved stranden finder I også flere vandsportsaktiviteter, ligesom hotellet tilbyder udlejning af cykler og greenfees til golf. Nær hotellet ligger et smukt vådområde, som indbyder til en lang gåtur på fine stier, hvor man kan nyde den smukke natur med havet i baggrunden. Området er også udpeget til et vigtigt fugleområde med bl.a. flamingoer, storke og hejre. Mange af de billeder, der hænger på hotellet, er netop fra dette område.

Rejser I med børn, er der også en international børneklub for børn mellem 4-11 år. Er I mere til afslapning, kan I nyde hotellets spa, hvor der er en indendørspool og mulighed for behandlinger. Der er også fitness. 

Sådan bor I 
Alle værelser er moderne indrettet. Dobbeltværelser er ca. 42 m2 og indrettet med TV, gratis WiFi, minibar, safeboks, aircondition og badeværelse. Familieværelserne har samme størrelse, men har en stor sovesofa, hvor der kan sove to børn.

Dobbeltværelserne fås med udsigt til landskabet, poolen eller havet.

Pension
Opholdet er med halvpension, som inkluderer morgen- og aftensmad (ej drikkevarer). I kan nyde en middag i hver a la carte restaurant mod bestilling i receptionen (forudbestemt menu eller rabat på regningen, hvis man ønsker andet fra menukortet – hør mere ved ankomst). Restauranterne er åbne alt efter sæson. I kan ikke bytte aftensmad med frokost.

Mere om 
Det er muligt at låne poolhåndklæder mod et depositum på 25 euro pr. håndklæde. 
Fitness og wellness er under renovering. Der tilbydes gratis transport til et nabohotel, hvor det er muligt at benytte disse faciliteter. Transporten er gratis, men faciliteterne er mod betaling.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 10 km Albufeira
Afstand til strand 300 m
Aircondition Ja
Antal værelser 260
Bar Ja
Børnepool Ja
Fitness Ja
Have ja
Indendørs pool Ja, mod gebyr
Jacuzzi I spaafdeling
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Mange
Safebox Ja
Sauna I spaafdeling
Skift af håndklæder, pr. uge 2
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail