Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Armação de Pêra

Armação de Pêra, Algarve

Armação de Pêra, Algarve

Armação de Pêra – eventyrlige strande


Midt på Algarvekysten, ca. 15 km vest for Albufeira, ligger Armação de Pêra. En perle langs kysten, der har eventyrlige strande med gyldent sand.

Hyggelig by
Engang var gamle Pêra en lille landsby, og Armação de Pêra var havnen. I dag er de to dele smeltet sammen i en charmerende blanding af brostensbelagte gader, en havnefront med moderne, lækre spisesteder, blandt andet førsteklasses fiskerestauranter, og et livligt natteliv. I de smalle gader i den gamle bydel – lige overfor det gamle fort fra det 17. århundrede – ligger et fint lille udvalg af butikker, caféer, barer og restauranter.

Portugals længste strande
Stranden i Armação de Pêra er fuldstændig eventyrlig. Den er én af de længste strande i Portugal, og med forrevne klipper, gyldent sand og det klare blå hav lægger den op til dagevis af sommersjov med forskellige slags vandsport, bådture og hyggelige strandbarer.

Lej en bil og kør på opdagelse
Portugal er fyldt med spændende seværdigheder, og lejer I en bil, kan I selv bestemme tempoet. Oplev hovedstaden Lissabon, der har et væld af attraktioner. Langs kysten finder I både smukke udsigter, historiske middelalderborge og selvfølgelig fascinerende klippeformationer. Rundt i landet finder I også flere vingårde, der gerne viser, hvordan de dyrker de fine dråber.

Transfer
Det tager ca. 45 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Armação de Pêra

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Meget mere ferie for pengene!

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet i Algarve.
Se oplevelser her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail