Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • All Inclusive
 • Masser af faciliteter
 • Tæt på stranden

Adriana Beach Resort

4
Her får du
 • 4-stjernet hotel
 • All Inclusive
 • Masser af faciliteter
 • Tæt på stranden
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Adriana Beach Resort

 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool

Skønt All Inclusive-hotel tæt på stranden

Adriana Beach Resort er et fantastisk All Inclusive-hotel, hvor du ikke skal tænke på andet end at holde ferie og få slappet helt og aldeles af. Det smukke hotel er omgivet af store, grønne områder og er beliggende lidt udenfor Albufeira og i 3 km til Vilamoura, hvor du kan gå langs stranden.

Hotellet ligger højt oppe, og fra den skønne have kan du tage trappen ned til den fantastisk Falesia Strand. Falesia Strand er en af de smukkeste og længste strande, du overhovedet kan finde i Algarve. Her er der god mulighed for at få tanket energidepoterne op på en af de mange solsenge eller snuppe en dukkert i det turkisblå hav. 

I hotellets hovedrestaurant vil der blive serveret en lækker og alsidig buffet morgen, middag og aften. Her tilbydes en bred vifte af både internationale og lokale retter. Hotellet har også to andre restauranter (sæsonåbent), som du frit kan benytte under din ferie, bemærk dog, at der skal reserveres bord på forhånd. Derudover har hotellet to fine barer, som serverer kolde forfriskninger i løbet af dagen og et snackområde.

Skal hele ferien ikke gå med afslapning ved poolen eller ved stranden, så byder AP Adriana Beach Resort på flere spændende faciliteter. Du kan. bl.a. benytte dig af det fine fitnesscenter, spille bordtennis, minigolf, tennis og meget, meget mere. Desuden er der daglig underholdning, herunder levende musik, shows i det store teater og en international børneklub (4-11år).

Sådan bor du 
På Adriana Beach Resort kan du vælge imellem flere forskellige værelsestyper. Væreslestyperne Dobbeltværelse og Dobbeltværelse med ekstra plads er nyrenoveret i 2023. Alle værelser har har walk in shower.

Dobbeltværelse med balkon - TILBUD, er 17m2. Værelset er udstyret med eget bad/toilet med hårtørrer, aircondition, LCD-tv, telefon, safebox (mod gebyr), minikøleskab og balkon eller terrasse. Værelset er placeret på hotellets yderområde, men stadig i gåafstand til alle faciliteter. Her er plads til op til 2 voksne og 1 barn på op til 11 år.

Dobbeltværelse med balkon, er 17m2. Værelset er udstyret med eget bad/toilet med hårtørrer, aircondition, LCD-tv, telefon, safebox (mod gebyr), minikøleskab og balkon eller terrasse. Her er plads til op til 2 voksne og 1 barn på op til 11 år. 

Du kan også vælge at bo på hotellets Dobbeltværelse med balkon - ekstra plads, som er på 21m2. Denne værelsestyper er udstyret og placeret på samme måde som overstående, men har plads til enten 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn på op til 11 år. 

Det er også muligt at bo på hotellets Dobbeltværelse med balkon - superior, som er et velindrettet dobbeltværelse på 17 m2. Værelset er udstyret med eget bad/toilet med hårtørrer, aircondition, LCD-tv, telefon, safebox (mod gebyr), minikøleskab og balkon eller terrasse. Værelset er placeret nær fællesområderne, og her er plads til op til 2 voksne og 1 barn på op til 11 år.

Du kan også vælge at bo på hotellets Dobbeltværelse med balkon - superior  - ekstra plads, som er på 21m2. Denne værelsestyper er udstyret og placeret på samme måde som overstående, men har plads til enten 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn på op til 11 år.

Pension
Dit ophold på Adriana Beach Club Resort er med All Inclusive.

Mere om Adriana Beach Resort
Der er håndklædeservice på hotellet mod depositum (mod gebyr ved skift af håndklædet). Det er muligt at tage hotellets shuttlebus til Albufeira eller Vilamoura for 1€, men booking på forhånd er nødvendig.

Der er fri WIFI på alle fællesarealer, samt i Superior værelserne. Fri udendørs parkering og indendørs parkering mod gebyr.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til centrum 3 km
Afstand til den gamle bydel 11 km, Albufeira Old Town
Afstand til lufthavn 35 km
Afstand til strand 200 m
Aircondition Ja
Antal værelser 439
Bar Ja
Billiardbord Ja
Byggeår 2000
Børneklub International
Børnepool Ja
Etager 2
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Minibar Nej
Parkering Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2023
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Tennis Ja, mod gebyr
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:
Alle hovedmåltider serveres fra buffet i hotellets hovedrestaurant.

Morgenmad kl. 07.30-10.00
Frokost kl. 12.30-14.30
Aftensmad kl. 18.30-21.30

Mellemmåltider:
Snacks kl. 10.00-12.00 & 15.00-18.00
Is kl. 10.30-17.00 (Ved Sunset Bar)

Drikkevarer:
Lokale drikkevarer mellem kl. 10.30-24.00 er inkluderet i All Inclusive-konceptet.

Sunset Bar kl. 10.30-24.00
Tropical Bar kl. 10.30-24.00

Ikke inkluderet:
Importerede drikkevarer og alle drikkevarer efter kl. 24.00

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail