Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
 • Algarve

Om Algarve

Om Algarve

Algarvekysten – Europas bedste strande!

Med mere end 3.000 solskinstimer om året er Algarve mere solrigt end Californien – og dermed perfekt til din næste ferie. Algarvekysten har mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter, og det gør Algarve noget nær perfekt!

På Algarvekysten kan du også få fantastiske oplevelser med smuk natur og smagfulde madoplevelser. Og så finder man også Verdens bedste strand 2023 ifølge TripAdvisors brugere, Praia de Falesia.

Læs mere om Algarve her.

Find netop din rejse

FIND DIN FERIE PÅ 3 UGER på Algarve HER

FIND DIN FERIE PÅ 3 UGER på Algarve HER

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Algarve.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Algarve.
Se vores hoteller her >

Meget mere ferie for pengene!

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet i Algarve.
Se oplevelser her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Områder i Algarve

Hoteller i Algarve

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Algarve

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 4
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 11
 • 13

Oplevelser

Verdens Ende

Med dansktalende rejseleder
Vi sætter kursen mod vest, og gør stop i den tidligere hovedstad, Lagos. Her vil du opleve historien om Portugals gyldne århundrede, da Henrik Søfaren var guvernør i Algarve. Lagos byder på hyggelige gågader, den store historiske havn og ikke mindst, Guldkirken. Ved Ponta da Piedade skal vi opleve de unikke klippeformationer og det smukke naturområde. Sidst, men ikke mindst besøger vi Europas med sydvestlige punk, også kaldet Verdens Ende. Naturen har ændret sig, til et mere barsk og rå område, hvor de mægtige klippevægge sætter en brat stopper for Atlanterhavets høje bølger.

Heldagstur.

Vejledende pris:
Voksne kr. 365 pr. person
Børn kr. 295 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Smag på Portugal

Med dansktalende rejseleder
Vi skal besøge en hyggelig familieejet restaurant ved navn A Lagosteira, hvor vi skal smage på Portugal. Landet har mange specielle retter og vine (grøn, hvid, rød og port), og dem bliver vi eksklusivt introduceret for, mens der livligt bliver fortalt om de forskellige traditioner bag. En unik og munter oplevelse. 

Transport til restauranten er ikke inkluderet i prisen – vi anbefaler at man taler med rejselederen på destinationen.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 155 pr. person
Børn kr. 150 pr. person.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Bådtur med DREAMER

Med dansktalende rejseleder
Har du lyst til en smule aktion og samtidig have gode muligheder for at se vilde delfiner, er turen med båden ”Dreamer” den helt rette tur for dig. Du sejler med et stedkendt mandskab ud på havet i en moderne båd med jetmotor med behagelige sæder og plads til 47 personer. I det hele taget behøver du ikke at tænke på komforten, for båden er bygget på en sådan måde, at den bevæger sig fantastisk gennem bølgerne. Når du har fundet dig til rette på båden, sætter vi kurs langt ud på Atlanten, hvor du vil have den allerbedste mulighed for at opdage de vilde og legende delfiner. Undervejs nyder vi en visuelt smuk oplevelse, når den manøvrerer sig tæt på nogle af kystlinjens mange skjulte grotter, så du kan nyde synet af de flotte klippeformationer, som Algarvekysten er så kendt for.

Båden ”Dreamer” afgår fra marinaen i Albufeira. Transport fra hotellet til marinaen kan tilkøbes på rejsemålet hos Bravo Tours’ rejseledere.
Turen varer ca. 2 timer. 

Vejledende pris: 
Voksne kr. 285 pr. person
Børn kr. 195 pr. barn.

Pris i juli og august 
Voksne kr. 315 pr. person
Børn kr. 235 pr. barn.

Jeep Safari

Med dansktalende rejseleder
Kom ud og få vind i håret, når en åben jeep fører dig gennem den unikke natur, der omgiver den centrale del af Algarvekysten. På denne udflugt oplever vi lokalområdet på en spændende og anderledes måde, hvor vi udnytter jeepens fulde evne til at køre, hvor andre biler ikke kan begå sig. Vi krydser rislende floder, oplever et utal af forskellige træer og planter, foruden et væld af urter og besøger charmerende landsbyer. Vi kører i 9 personers jeeps med topprofessionelle chauffører, som har viet meget af deres liv til at køre disse vogne. 

Halvdagstur. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 395 pr. person
Børn kr. 235 pr. person


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Aquashow

Udflugten er på egen hånd
Aquashow er et vandland og en forlystelsespark for hele familien. Her er der mulighed for, at alle aldre kan nyde en dag til vands, til lands og i luften. Her findes både karruseller, vandrutsjebaner, fugle- & slangeshows, grønne områder og meget mere. Er du rigtig modig, så prøv ”Montanha Russa” - en kæmpe rutsjebane, der minder om kanoerne i et sommerland, bare vildere. Eller prøv det ”Det Hvide Fald”, som er bygget til, at man nærmest falder ud over kanten i en badering. Aquashow har også Europas største ”freefall”, som er en vandrutchebane med en højde på 32 meter. Parken ligger i Quarteira, ca. 19 km fra Albufeira.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 217,5 pr. person
Børn kr. 157,5  pr. person.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

De bedste strande i Europa

Algarves helt særlige kendetegn er de smukke, hvide sandstrande, der ligger mellem flotte og finurlige klippefremspring – en helt unik strandoplevelse, man finder få steder i verden. Strandene er kåret til Europas bedste af World Travel Awards – og besøger du Algarve, er vi helt sikre på, at du let vil forstå hvorfor. I 2023 blev stranden Praia de Falesia, som ligger på Algarvekysten, kåret til Verdens bedste strand af TripAdvisors brugere, så det er altså ikke for sjov, at vi kalder Algarve for en af de bedste destinationer, hvis du vil på vidunderlige strandferie.

Kåret som bedste rejseland

Ikke nok med, at Algarve er hjem for Europas bedste strande, så er Portugal også kåret som Europas bedste rejseland ved Danish Travel Awards i 2018. Du kan derfor roligt glæde dig til en ferie i portugisiske rammer. 

Meget ferie for pengene

Algarvekysten er kort sagt value for money. Her får du en ferie fyldt med høje standarder, lækre restaurantoplevelser og fantastiske strande, men det er langt billigere end en ferie på fx de spanske ferieøer. Du vil med garanti holde af Algarve og områdets prisniveau fra første sekund. 

Gastronomi i verdensklasse

Uanset om du bestiller mad eller selv går på jagt efter lokale restauranter, vil du blive forkælet af lækre råvarer fra land og hav. De kulinariske oplevelser kombineres særdeles godt med Portugals verdenskendte vine og højtelskede portvine. Maden er god – og forholdsvis billig, ligesom vinen, hvor du let finder en god flaske til bare fem euro i det lokale supermarked.

Mange oplevelser

Langs kysten ligger både små og store byer, som perler på en snor. De emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder. Er du til kulturelle oplevelser, er det bare med at komme i gang – der er masser at se og opleve. 

Rejser du med børn, er Algarve også et sikkert hit. Her er både dyreparker og flere vandlande, der både giver smil til små og store. En tur i jeep er også en sikker vinder hos børn og voksne og viser en helt anden og lokal side af området. 

Lige det hotel, du ønsker

Langs den smukke kyststrækning finder du alt fra små hyggelige fiskerbyer og lokale hoteller til fantastiske luksuriøse wellness-resorts. Du skal aldrig lede længe efter din egen lille strand eller smukke bugt, og soltimer er der masser af til alle. Algarvekysten tilbyder alt til familien, der er på jagt efter en rigtig skøn badeferie med lækkert, rent havvand, skønne hvide sandstrande og familievenlige hoteller og resorts. Bravo Tours tilbyder lækre hoteller og lejligheder tæt ved vandet i de bedste feriebyer på Algarvekysten, Albufeira, Vilamoura, Armação de Pêra og Costa de la Luz i Spanien.

Aktiviteter og golf på Algarvekysten

Algarvekysten har et utal af smukke golfbaner, der ligger helt ud til kysten. Her kan du spille golf, mens du nyder solen og de varme vinde fra det afrikanske kontinent. Vil du være aktive på din ferie, er der masser af muligheder. Prøv kræfter med tennis, vandsportsaktiviteter, vind- og kitesurfing, dykning og snorkling. 

Vejret på Algarvekysten

Vejret langs Algarvekysten er mildt og lunt hele året rundt. Fra maj til oktober er der varmt og flere solskinstimer end i Californien. Det gør Algarvekysten til den mest solsikre kyst i Europa, og regionen har det bedste klima i Portugal. 

Om Algarve

Det er ingen tilfældighed, at 10 millioner mennesker årligt besøger den smukke Algarvekyst. Algarve ligger i Portugals sydligste region og har 205 km kystlinje. Her bor ca. 500.000 indbyggere.


FAKTA OM ALGARV
E

Afrejse
Med Bravo Tours kan du rejse til Algarve fra:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 3,5 time

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen i Faro til første hotelstop.   

 • Albufeira: 45 minutter
 • Vilamoura: 30 minutter
 • Portimão: 1 time
 • Costa de la Luz, Spanien: 2 timer 
 • Armação: 45 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Tidsforskel i forhold til Danmark: -1 time.

Valuta
Euro.

Strande
Algarve har rigtig mange strande. Mange af dem ligger i små bugter omgivet af høje klipper, og man kan let finde sin helt egen strand. 

Mad og drikke
Det portugisiske køkken er fremragende og er især kendt for fisk- og skaldyrsretter. Den lokale vin og portvin er næsten et must at prøve, mens man holder ferie på Algarvekysten. Den lokale vin er samtidig billig.  

Transport
Det er let at komme rundt langs kysten. Her kører busser, som er både nemt og billigt. Du kan selvfølgelig også tage en taxi rundt eller leje en bil og køre på opdagelse.  

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis du vil se kysten eller hele landet. Du kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Man kan dyrke mange forskellige former for sport - fx dykning og andre former for vandsportsaktiviteter, beachvolleyball, tennis, ridning, vandring og golf.

Golf
Algarve er et paradis for golfspillere. Bravo Tours samarbejder med mere end 22 baner. Starttider kan bestilles hjemmefra. Ring og få oplyst priser på 70 10 10 77. 

Vores service
Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet til Algarve. På en charterrejse møder du vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har du bestilt transfer til hotellet, sørger de for, du kommer frem. I løbet af ferien kan du kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

Du kan altid se, når du booker en rejse, om du bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Vær desuden opmærksom på, at der vil være begrænset rejselederservice, når du rejser på longstay golfrejse i vintermånederne. Du er dog altid velkomne til at kontakte os på tlf. 70 10 10 77.