Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Villa med egen pool
 • Højt serviceniveau
 • Tæt på byliv
 • Dansktalende rejselederservice

The Pavillions Bali

5
Her får du
 • Villa med egen pool
 • Højt serviceniveau
 • Tæt på byliv
 • Dansktalende rejselederservice
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Pavillions Bali

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb halvpension

Egen poolvilla i Sanur med høj service!
The Pavilions Bali er uden sammenligning et unikt hotel. Her tjekker du ind i din helt egen, private villa. Det er en ægte drømmeferie, der venter på The Pavilions Bali.

Som en skjult perle i Sanur ligger hotellets villaer. Det skaber fred og ro om din ferie – og vil du opleve mere, skal du blot gå uden for hotelområdet. Her finder du både restauranter, butikker og et lokalt, autentisk liv.

Egentligt behøver du ikke bevæge dig uden for resortet – du har nemlig alt hvad du behøver for en god ferie på The Pavilions Bali. Så læn dig tilbage og bliv forkælet fra top til tå.

Du kan fx tage en tur forbi hotellets spaområde, hvor du kan forkæle kroppen med forskellige behandlinger (mod gebyr). Prøv blandt andet hot stone massage, kropsbehandlinger med kaffe, eller få en manicure eller pedicure. Du kan også deltage i en af yoga-klasserne på resortet.

Fantastisk mad på The Pavilions Bali resort
På resortet kan du forkæle smagssanserne med lækker mad på en af de to fantastiske restauranter. På Jahe Restaurant kan du nyde a-la-carte retter, som er inspireret af både det autentiske balinesiske køkken, men også det internationale køkken. Her nyder du maden under stjernerne i dit eget lysthus.

En anden gastronomisk oplevelse som er værd at prøve, er resortets Signature Dining Experiences. Som navnet indikerer, er det en fin restaurant, som byder på en uforglemmelig aften. Det eneste du skal gøre, er at lade personalet give dig en fortryllende aften.

Sådan bor du på The Pavilion Bali Resort
Villaerne er indrettet i traditionel balinesisk stil med et moderne touch. De ligger i en stor have med smukke blomster og har alle de faciliteter, du kan drømme om.

Alle villaerne er indrettet med aircondition, køleskab, te- og kaffefaciliteter, minibar (mod gebyr), el-kedel, toaster, tv, dvd-aspiller, telefon, safeboks og gratis WiFi.

Garden Villa: Fantastiske villaer på ca. 120 m2. Villaerne er indrettet med en rummelig stue, et stort soveværelse og et badeværelse med eget bad og toilet. I soveværelset er der enten en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge. I villaen kan der være op til tre personer.

Pool Villa: Fantastiske villaer på ca. 140 m2 med egen terrasse og pool. Villaerne er indrettet med en rummelig stue, et stort soveværelse og et badeværelse med eget bad og toilet. I soveværelset er der enten en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge. I villaen kan der være op til tre personer.

Honeymoon Pool Villa: Fantastiske villaer på ca. 180 m2 med egen terrasse og pool. Poolen på disse værelser er lidt større end ved Pool Villa. Villaerne er indrettet med en rummelig stue, et stort soveværelse og et badeværelse med eget bad og toilet. I soveværelset er der enten en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge. I villaen kan der være op til to personer.

Two Bedroom Pool Villa: Fantastiske villaer på ca. 270 m2 med egen terrasse og pool. Villaerne er indrettet med en rummelig stue, et stort soveværelse og et badeværelse med eget bad og toilet. I soveværelset er der enten en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge. I villaen kan der være op til seks personer.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Du kan tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad).

Mere om The Pavilions Bali
Det perfekte valg for dig, der ønsker egen villa og egen pool på ferien. 

Du kan gratis låne poolhåndklæder på hotellet.

Til villaerne hører også en gourmet-restaurant, der sætter en ære i at bruge de lokale råvarer.

Ved hotellets fælles pool ligger også en poolbar, hvor du kan nyde en god frokost, en snack i løbet af dagen eller måske en kølende cocktail.

Der er spa- og fitnesscenter ved hotellet, som I kan benytte.

Det er først muligt at tilkøbe fuldpension fra den 1/4/2024.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til lokalt centrum 0 m.
Afstand til strand 1 km., shuttle
Aircondition Ja
Antal værelser 24
Byggeår 2000
Børnepool Nej
Etager 1
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Skift af håndklæder 7
Skift af sengelinned 3
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Jalan Danau Tamblingan No. 76, Sanur
80228 Sanur, Bali, Indonesia
Tlf: +62 361 288 381
www.pavilionshotels.com/bali

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail