Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Unik beliggenhed tæt på både by og strand
 • Spændende seværdigheder i gåafstand
 • Inklusive morgenmad

Elite Hotel

3
Her får du
 • Unik beliggenhed tæt på både by og strand
 • Spændende seværdigheder i gåafstand
 • Inklusive morgenmad
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Elite Hotel

 • Centrum
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Restaurant

Skønt hotel i hjertet af Rhodos
Elite Hotel er et skønt hotel med en fantastisk beliggenhed i hjertet af Rhodos centrum. Hotellet ligger blot 50 meter væk fra den smukke sandstrand Elli Beach. Ikke langt fra Elite Hotel finder du også mange spændende seværdigheder og aktiviteter. Du kan fx tage på sightseeing i byen og shoppe i en af de mange butikker, eller opleve det pulserende natteliv på en af klubberne, eller tage et par drinks på en af byens barer.

Fra hotellet kan du på ca. 15 minutter være i den gamle bydel af Rhodos, hvor du tager et step tilbage i tiden. Her kan du tage på forskellige udflugter, opleve byen på en Segway eller måske tage en tur på et af de spændende museer, hvor du kan høre mere om det gamle Grækenland og Rhodos.

Elite hotel er perfekt til dig, som ønsker en oplevelsesrig ferie, hvor du kan komme ud og mærke Rhodos by.

Elite Hotel har en lækker restaurant og en fantastisk bar
På hotellets restaurant kan du se frem til en lækker morgenmadsbuffet, som består af både græske og internationale retter. Hotellet går meget ind for at bruge friske råvarer og at de bruger lokale råvarer. Morgenmadsbuffet har åben fra kl. 07.00 – 10.00. Hvis du skal afsted tidligere på udflugt, så har du mulighed for at bestille en morgenmadskurv på hotellet, som du kan tage med dig (bestilles i receptionen).

Tæt på hotellet finder du også mange lækre restauranter, hvor du kan smage på de traditionelle retter fra det græsk køkkn, eller nyde et mere inernationalt måltid.

Når du trænger til noget iskoldt at drikke kan du nyde forskellige drikkevarer i hotellets bar, som har åbent fra kl. 19.00 – 00.00. Her kan du også få mindre snacks, som du kan nyde sammen med din drink.

Sådan bor du på Elite Hotel
På Elite hotel bor du i moderne og fine værelser. Værelserne er designet til at skabe hyggelige og behagelige rammer for en god ferie. Alle værelserne er indrettet med aircondition, te- & kaffefaciliteter, tv, gratis WiFi, hårtørrer, køleskab, safeboks og telefon.

Dobbeltværelse med balkon: Fine værelser på ca. 18 m2 og egen balkon. Værelserne er indrettet med eget badeværelse og en dobbeltseng. Der kan bo op til to personer på værelset.

Dobbeltværelse med balkon til tre personer: Fine værelser på ca. 30 m2 og egen balkon. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, en dobbeltseng og en enkeltmandsseng. Der kan bo op til tre personer på værelset.

Dobbeltværelse til fire personer: Fine værelser på ca. 36 m2, som er indrettet med eget badeværelse, en dobbeltseng og en sovesofa. Der kan bo op til fire personer på værelset.

Deluxe Suite med terrasse: Fine værelser på ca. 35 m2 og egen terrasse. Værelserne er indrettet med eget badeværelse og en dobbeltseng. Der kan bo op til to personer på værelset.

Pension
Du bor med morgenmad i opholdet.

Mere om Elite Hotel
Det er obligatorisk at bære sko i hotellets restaurant og det er ikke tilladt at spise i badetøj.

Der kan lånes strygejern i receptionen.

Roomservice er mod gebyr.

Om hotellet
Aircondition Ja
Antal værelser 48
Bar Ja
Byggeår 1980
Elevator Ja
Etager 7
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Pool Nej
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af sengelinned 3
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis

Adresse

Pserimou 15

85100, Rhodes Town


Tlf.: 2241070007

Web: https://www.elitehotelrhodes.gr

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail