Oplevelser

Aftentur til Lindos

Med dansktalende rejseleder
Man har ikke været på Rhodos hvis ikke man har oplevet ”Den hvide by” Lindos, en fantastisk oplevelse – i en lille bugt ligger denne fascinerende by.
Lindos er kendt for sine smalle labyrint lignende gader, som er dannet tilbage i den tid hvor man havde store problemer med pirater – det giver byen en hel speciel og utrolig hyggelig atmosfære, i dag er der naturligvis skiltet så man uden problemer både kan finde restauranter, butikker og cafeer. Derudover er det også i Lindos at du finder et af Grækenlands flotteste Akropolis’ – Lindos Akropolis er faktisk så beundringsværdigt, at det er på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Turen op til Akropolis er da heller ikke helt for sarte sjæle, da der med sine ca. 300 trappetrin kan være brug for et lille hvil halvvejs når man kommer til betalings-lågen.
Fra toppen er der en fantastisk udsigt ud over bugten, stranden og hele byen.

Lindos by night starter med at I bliver hentet på et opsamlingspunkt, og vi kører til Lindos i bus. Vi ankommer omkring kl. 18.00 – herefter har man 3 timer på egen hånd, til fx at besøge Akropolis, gøre en god handel og spise en godt måltid mad, med en anderledes udsigt end man ”plejer”, kl. ca. 21.00 går turen hjem igen. En dansktalende rejseleder vil ledsage jer i bussen både ud og hjem.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 210 pr. person
Børn kr. 110 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Jeepsafari

Udflugten er på egen hånd
Tag på en dag ud i naturen og op i bjergene. Der køres i 4-hjuls trukne jeeps gennem skove, over floder og ud over sletterne. Her oplever vi øens smukke natur, samtidig med fart over feltet og vind i håret. Der køres ad stier mod midten af øen op mod bjergene, hvor man ser den uberørte natur og finder nogle skønne udsigtspunkter. Undervejs gøres flere stop, ved lokale monumenter og til sidst ved vestkysten, hvor der er mulighed for at købe frokost og tage sig en lille dukkert i det blå hav. En rigtig god dag for naturelskere, der gerne vil lidt off-road.

OBS: Turen er på egen hånd og man skal selv køre jeepen. Det betyder, at der skal være en chauffør, der er minimum 23 år og har haft kørekort i minimum to år.

Frokost er ikke inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 510 pr. person
Børn kr. 390 pr. barn.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Smagen af græsk gæstfrihed

Med dansktalende rejseleder
Kom helt tæt på det lokale liv i de små landsbyer. Dagen byder på en tur langs Rhodos’ vestkyst med et skiftende landskab uden for bussens vinduer. Vi gør et kort stop i Kritinia, hvorfra der er en fantastisk udsigt til byerne Chalki og Tilos.

Næste stop er et af turens absolutte højdepunkter, når vi besøger en lokal familie. De viser os, hvordan man laver hjemmebrændt – kaldet souma – og der er selvfølgelig mulighed for en lille smagsprøve. Vi smager også på andre lokale produkter – vin, honning og olivenolie – inden vi sætter os til bords og nyder en skøn middag. Middagen er en klassisk, græsk barbecue bestående af souvlaki, en lokal pølse og naturligvis en sprød, græsk salat. Havet og bjergene danner baggrundskulisse, mens solen går ned i horisonten, og vi nyder aftenen fyldt op af den græske gæstfrihed.

Vejledende pris:
Voksne kr. 310 pr. person
Børn kr. 155 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. Udflugten kører maj, september og oktober. 

Del denne side via E-mail