Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Vejret på Rhodos

Her er lunt og sommerligt i hele perioden

Her er lunt og sommerligt i hele perioden

Gennemsnitstemperatur på Rhodos

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
14 15 17 20 24 29 31 31 29 24 20 16
8 8 9 12 15 19 22 22 20 16 12 9
17 16 16 17 19 23 24 25 25 23 20 18

 DAG     NAT     HAV

Vejret på Rhodos

Vejret på Rhodos

Vejret på Rhodos er Middelhavsklima når det er bedst: Solrige somre med meget få regnvejrsdage samt milde briser fra Det Ægæiske Hav, som er både forfriskende og kølende på den varmeste sommerdage.
Rhodos’ placering relativt tæt på det græske fastland, beskytter en smule mod kølige vinde fra nord, samtidig med at de varme vinde fra syd har de bedste betingelser for at nå de mange turistdestinationer på især vestsiden af øen.

Vejret på Rhodos fra april til oktober

Afhængigt af hvilken måned I rejser til Rhodos i, er vejret en smule forskelligt. Alle måneder har dog én ting tilfælles: Her er lunt og sommerligt i hele perioden.
I april og maj er gennemsnitstemperaturen på 20-24 grader i dagtimerne og disse måneder er derfor oplagte til jer, der elsker at få en masse oplevelser med hjem i kufferten. Her kan I leje en bil og tage på opdagelser, mens temperaturerne er lune, men fortsat yderst behagelige til de forskellige aktiviteter.
I sommermånederne fra juni til første halvdel af september viser sommervejret på Rhodos sig fra sin bedste side med en gennemsnitstemperatur på omkring de 30 grader. Det betyder, at I kan forvente flere dage med temperaturer herover og at badeferien derfor er sikret, hvis I rejser I denne periode. Her er vandet ved kysterne samtidig også yderst behageligt og de lune vinde en ren fornøjelse mod den bare hud.
Foretrækker I varme af en lidt mildere karakter, er slutningen af september samt oktober et godt rejsetidspunkt. Her er vejret på Rhodos fortsat meget sommerligt, men med lidt lavere temperaturer på omkring 24 grader.

Næsten ingen risiko for regnvejr

Hvis I vil være nogenlunde sikre på en sommerferie uden regnvejr, er Rhodos et godt sted at rejse til i juli og august. Her er den samlede nedbørsmængde på under 0,1 mm og risikoen for en dag med regn derfor meget lille.
Vi kan naturligvis ikke give nogen garantier, men med vejret på Rhodos har I de absolut bedste forudsætninger for en ferie med sol og sommer fra ankomst til afgang.

Del denne side via E-mail