Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Direkte på stranden i Ixia
 • Voksenhotel
 • Fantastiske restauranter
 • Høj standard
 • Et Bravo Deluxe-hotel

The Ixian Grand

5
Her får du
 • Direkte på stranden i Ixia
 • Voksenhotel
 • Fantastiske restauranter
 • Høj standard
 • Et Bravo Deluxe-hotel
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Ixian Grand

 • All Inclusive
 • Gratis WiFi
 • Kun voksne
 • Pool
 • Max. 100 m til strand

Luksushotel direkte på stranden i Ixia
The Ixian Grand er et moderne voksenhotel, som er beliggende lige ved stranden i Ixia og egner sig til gæster, som ønsker noget ekstra. Af samme grund er hotellet udvalgt til at indgå i vores Bravo Deluxe-koncept. Her får du nemlig et højt serviceniveau, komfortable værelser og en gennemført stilren indretning, som skaber en helt særlig luksuriøs atmosfære. Hotellet huser hele tre sublime restauranter, som byder på både internationale og lokale retter. De to barer sørger for, at du aldrig er for langt væk fra en delikat drink eller forfriskning. 

The Ixian Grand byder på et fantastisk poolområde med to swimmingspools. Poolområdet er omkranset af græs og smelter sammen med stranden. Du kan slænge dig på en liggestol med parasol ved poolen, på græsset eller på stranden helt nede ved vandkanten.

Hvis du trænger til at få sved på panden af andet end solbadning, kan du besøge hotellets fitness med moderne indretning og alt, hvad du behøver til en god træningssession. Vil du helt ned i gear ovenpå din træning kan du besøge hotellets fantastiske spaafdeling med indendørs pool, tyrkiske bade og mulighed for en lang række behandlinger. 

Alt i alt er The Ixian Grand et hotel, hvor kan få skuldrene helt ned i elegante omgivelser med faciliteter i særklasse. 


Sådan bor du
På The Ixian Grand bor du i flotte lyse værelser, alle stilrent indrettede med moderne møblement. Alle værelser har balkon, TV, safebox, minibar (mod gebyr), toilet med badekar eller bruser og hårtørrer. Vælg mellem følgende væreslestyper:

Dobbeltværelser med udsigt til haven/omgivelserne. Plads til en til tre personer. 

Dobbeltværelse Deluxe - vælg mellem placering i hovedbygningen og/eller med spa eller havudsigt. Deluxe-værelserne er en anelse større. Plads til en til to eller en til tre afhængigt af værelsestype. 

Premium Suite - tilvælg fx jacuzzi på værelset. Premium suiterne er helt nye og med swim-up pool (delt pool), og har alle gratis kaffe på værelset. Plads til to personer. 

Grand Suite er indrettet ligesom premium suiterne dog med privat pool. Det er også muligt at tilvælge placering i første række til stranden og evt. også med pool på tagterrassen. Plads til to personer. 

Pension
Opholdet på The Ixian Grand er med All Inclusive. Bor du i premium suiter eller grand suiter indgår halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad), og du har mulighed for at tilvælge All Inclusive. 

Mere om The Ixian Grand
Tennisbane tilhører ikke hotellet og er derfor mod ekstra betaling. Der findes minimarked på hotellet. Til middagen om aftenen skal mænd bære lange bukser. Minimumsalder: 18 år.

Om hotellet
Afstand til centrum 6 km
Afstand til lokalt centrum 800 m
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 211
Bar Ja
Byggeår 1978
Elevator Ja
Etager 4
Køleskab Ja
Minibar Ja, indgår ikke i All Inclusive
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2007
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 6
Skift af sengelinned, pr. uge 5
TV på værelset Ja
Voksenhotel Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Ixia Beach, GR-85101 Rhodes, Greece
Tlf.: +30 22410 92944 Fax: +30 22410 94413
Web: www.theixiangrand.gr
Email: info@sentidohotels.com

All Inclusive

All Inclusive

Måltider:
Dagens måltider serveres i hovedrestauranten som buffet i nedenstående tidsrum: 

Morgenmad: Kl. 07.00-10.30
Frokost: Kl. 12.30-15.00
Aftensmad: Kl. 18.30-21.30

Én gang i løbet af ferien kan man spise på en af hotellets a la carte restauranter. Der skal bestille bord senest én dag i forvejen.

Hvis du bor i en Grand Suite og har tilkøbt All Inclusive, er der desuden adgang til en særskilt restaurant, som er ekslusiv for hotellets suite-gæster. Her serveres morgenmad og aftensmad fra buffet i nedenstående tidsrum. 

Morgenmad: Kl. 07.00-11.00
Aftensmad: 18.30-21.30

Drikkevarer:
Poolbar kl. 09.00-01.00
Lobbybar kl. 09.00-01.00

Inkluderet i All Inclusive: Friskpresset juice, lokal alkohol, drinks, øl, sodavand, te, kaffe og iskaffe. Også et udvalg af internationale drikkevarer. Vær opmærksom på at premium drinks og cocktails ikke indgår. 


Mellemmåltider
Poolbaren serverer et udvalg af forskellige snacks i hele åbningstiden fra kl. 09.00-01.00.  

Vær opmærksom på, at All Inclusive-programmet slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. Hotellet kan desuden ændre i All Inclusive-konceptet uden yderligere varsel. 

The Ixian Grand - En del af Bravo Deluxe

The Ixian Grand - En del af Bravo Deluxe

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail