Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Mulighed for All Inclusive
 • Tæt på strand
 • Tæt på WaterPark
 • Wellness-område
 • Underholdning for børn

La Marquise Luxury Hotel Resort

5
Her får du
 • Mulighed for All Inclusive
 • Tæt på strand
 • Tæt på WaterPark
 • Wellness-område
 • Underholdning for børn
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

La Marquise Luxury Hotel Resort

 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Tilkøb All Inclusive

Exceptionelt flot og stort hotel med luksuriøse detaljer og alle tænkelige faciliteter, som ligger i Kalithea området, tæt på øens store vandland WaterPark, og tæt på stranden. Det er en skøn strand med gratis solsenge og parasoller, hvor hotellet også har egen strandbar. Resortet er stort og afstanden kan være større fra nogle værelser end andre, derfor tilbydes gratis transport til stranden fra receptionen med hotellets club cars der har plads til 6-8 personer og kører flere gange i timen.

Hotellet er for hele familien, da der her findes et utal af faciliteter for alle aldre. Dog findes der et voksenområde på hotellet, som kun er tilegnet voksne (16+). Her ligger Junior suiterne, samt Bungalowerne, som har privat pool. Dette område er forholdsvis stille, og har egen pool- og snackbar ved områdets to voksenpools.

Der findes to store udendørs pools og en børnepool, som er omgivet af solsenge og parasoller, hvor alle hotellets gæster er velkomne. Man finder også her fontæner og en lagune med vand der trisser ud over klippen. Desuden er der en fantastisk udsigt over havet fra pool- og snackbaren.

Et stort wellness-område på godt og vel 1200 m2 med bl.a. sauna, dampbad, massage, manicure-, pedicure-, ansigts- og kropsbehandlinger (mod gebyr) finder man også på hotellet. I området ligger en indendørs pool, som har åbent hele sæsonen og er gratis at benytte, samt fitnesscenter og frisør.

For de mindste børn er der børneklub (4-12 år, ej dansk) og legeplads. For de lidt ældre er der teenage-klub (fra 13 år og op, ej dansk). Der arrangeres underholdning og aktiviteter både dag og aften for alle aldre. 2-3 gange om ugen er der live musik på hotellet. Der findes bl.a. to tennisbaner, minigolf, basketbane, beachvolley, bordtennis, billard, airhockey, spillemaskiner m.v. (nogle mod gebyr). Gratis wi-fi på hele hotellet og ved strandbaren.

Der findes flere forskellige barer og restauranter på hotellet med både indendørs og udendørs servering. Man kan vælge lige det sted der passer én bedst. Nogle steder er mod betaling og andre er indkluderet (afhænger af det valgte ophold/forplejning).

Opholdet er med morgenmad, med mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Halvpension kan enten være morgenmad+frokost eller morgenmad+aftensmad. Dresscode i restauranten er lange bukser til mænd til aftensmaden. Badetøj, sportstøj og slippers er ikke tilladt.

Booker man ophold med halvpension eller All Inclusive, og bor i voksenområdet i enten Junior suite eller Bungalow, tildeles man ved ankomst et Executive Black Card, som tillader, at man gratis kan spise i hotellets ala carte restauranter alle ugens 7 dage. Reservation i receptionen senest dagen før er dog nødvendig og efter først-til-mølle princippet.

Sådan bor du
Superior dobbeltværelse (ca. 30 m2) består af ét værelse med bad/toilet, samt balkon/terrasse. Udstyret med tv, telefon, minibar (mod gebyr), aircondition (gratis, åben ca. 1/5-30/9), safeboks (mod gebyr) og hårtørrer. Kaffe/te faciliteter. Gratis wi-fi. Udsigt til haven. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person.

Familie suite består af to sammenhængende værelser (ca. 46 m2). Den ene er et soveværelse med dobbeltseng. Det andet er et opholdsrum med sofaer, hvor der kan laves opredning. Bad/toilet, samt balkon/terrasse. Udstyret ligesom superior dobbeltværelse. Udsigt til pool eller hav (Det kan ikke garanteres om man tildeles den ene eller anden udsigt). Maks. 5 voksne. Opredning til 3., 4. og 5. person.

Junior suite består af ét værelse (ca. 46 m2), som er indrettet og udstyret ligesom superior dobbeltværelse, dog er værelset større og med sofaarrangement. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person. Bemærk venligst, at der ikke må bo børn i Junior suiten. Det er kun for 16+, da Junior suiterne ligger i voksenområdet.

Bungalow består af ét værelse (ca. 46 m2), som er indrettet og udstyret ligesom Junior suite, dog ikke mulighed for balkon. Her er nemlig en terrasse med privat pool og solsenge. Maks. 3 voksne. Opredning til 3. person. Bemærk venligst, at der ikke må bo børn i bungalowen. Det er kun for 16+, da bungalowerne ligger i voksenområdet.

Mere om La Marquise 
Gratis lån af håndklæder til pool og strand.

Der er ikke elevator i alle bygninger.

Hotellet er velegnet for kørestolsbrugere, da der findes handicapværelser på forespørgsel, og er adgang med rampe til alle restauranter, pools, barer og til stranden. Nogle alm. værelsestyper ligger i bygninger uden elevator.

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 100 m
Afstand til centrum 12 km
Afstand til lokalt centrum 5 km, Faliraki
Afstand til lufthavn 17 km
Afstand til minimarked 100 m
Afstand til restauranter 300 m
Afstand til strand 400 m
Aircondition Ja
Antal værelser 386
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Beach club Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 2010
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Etager 0-3
Familie Ja
Fitness Ja
Game room Ja
Gratis bus Ja
Handicap-venligt Ja
Have ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Minigolf Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Mange
Roomservice Ja
Safebox Ja, på værelset
Sauna I spaafdeling
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Skønhedssalon Ja, mod gebyr
Snackbar Ja
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vaskeri Ja
Volleyball Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Epar.Od. Koskinou

851 00, Ammoudes

Rhodos

Grækenland


Tlf.: +30 22410 87775,

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail