• Kos

Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Find netop din rejse

Vi anbefaler...

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Kos.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Kos.
Se vores hoteller her >

Om Kos

Drømmer du om at sidde på en taverna, nyde en frappé og udsigten over havet? For derefter at gå en tur i de smalle stræder eller slappe af på en af de dejlige strande, hvor vandet er klart og feriestemningen fantastisk? Så har vi svaret på, hvor din næste rejse skal gå til; Kos!

Kos betager hurtigt. Den lille, græske ø charmerer sig ind på de fleste med blomster i gaderne og små caféer. Det er det ægte Grækenland, når det er bedst. 

Helt fantastiske strande
Og så er der strandene. De er helt sikkert en af grundene til, at øerne er et populært valg. I Tigaki finder I nogle af øens bedste, men der er gode sandstrande på hele øen. Du skal langt ud før det bliver dybt – helt perfekt for alle aldre.

Se øen fra en cykel
Når du har nydt de dejlige strande, så lej en cykel. Langs vandet er det klart den letteste måde at komme rundt – og så ser man meget mere end i bil. Tag fx en tur ind til Kos By eller besøg nogle af de mange skatte, der er på hele øen – lige fra venetianske borge til skønne vingårde.

Sjov for alle aldre
Der er masser at lave på Kos. Det gælder også for øens mindste gæster – besøg fx et af Grækenlands største vandland midt på øen, Lido Waterpark. Her finder I et væld af rutsjebaner, masser af sjove vandaktiviteter og gode faciliteter. Besøger I Lido Waterpark, venter der med sikkerhed en sjov dag for alle aldre – og bor I på Atlantis Hotel eller Kosta Palace, er der også shuttleservice direkte til vandlandet. 

De dejligste områder
Rejs med til flere forskellige ferieområder på Kos. Bo midt i Kos By tæt på restauranter og oplevelser, i Tigaki ved de brede sandstrande, i lidt mere fredelige Lambi eller Psalidi, der kombinerer begge dele.

Vejret på Kos
I sommermånederne er vejret stort set altid godt på Kos. Gennemsnitstemperaturen i sommerhalvåret når let 26 grader – perfekt til en dejlig ferie fra maj til oktober.

Lej en bil eller en cykel
Det er en rigtig god ide at leje en bil eller en cykel og udforske øen. Alt efter langt I vil omkring, er begge dele en god ide – og lejer I bilen hjemmefra, er I sikre på, at den er klar til jer. Der er masser at opleve – lige fra gamle skatte til solnedgangen i Zia.

Om Kos
Kos er ca. 295 km2 stor og har ca. 30.000 indbyggere. De fleste bor omkring Kos By.

FAKTA OM KOS


Afrejse
Med Bravo Tours kan du rejse til Kos fra både Billund og København.

Flyvetid
Ca. 3,5 time.

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop i området.

Kos By: 25 minutter
Psalidi: 35 minutter
Lambi: 30 minutter
Tigaki: 15 minutter
Er trafikken tæt, eller skal transferbussen til flere ferieområder, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro

Miljøafgift
Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved chekc-ind eller chekc-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-4,0 euro pr. værelse pr. nat.

Strande
Der er mange forskellige strande på Kos. Nogle har sand, mens andre har rullesten. De bedste finder du i Tigaki. Mange strande er lavvandet og derfor gode til børnefamilier.

Mad og drikke
På Kos finder I et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne ligger hele vejen langs kysten, i byområderne og særligt i Kos By. Nationalretten er mousaka, der består af aubergine, grøntsager og hakket oksekød. Meget velsmagende. Også frisk fisk og skaldyr hører til de gode kulinariske oplevelser på Kos.

Transport
Det er let at komme rundt på Kos både med offentlig transport og taxa. Der er gode busforbindelser fra Kos By. Taxa er forholdsvist billigt sammenlignet med Danmark.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Kos, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Shopping
Der er gode muligheder for shopping især i Kos By, der sælger alt fra tøj til specialiteter om fx olivenolie.

Vores service
Bravo Tours tilbyder både fleksible pakkerejser og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet (om sommeren) til Kos. På en charterrejse møder I vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse. 

Oplev strandparadiset Kos

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på fantastiske Kos.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Områder på Kos

Gode strande og spændende byliv
Dejlig ro og tæt på mange oplevelser
Hyggelige tavernaer, gode barer og små butikker
Øens allerbedste sandstrande!

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Kos

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Græsk aften

Nyd en aften på ægte græsk vis.

I aften smager vi på det græske køkken, nyder traditionel græsk underholdning og hygger os i et fantastisk selskab.

Vi nyder aftenen i skønne omgivelser tæt på Zia – og her er en skøn udsigt. Arter vejret sig, er der gode chancer for en smuk solnedgang, før festen begynder.

Aftenudflugt inkl. middag, vin og show.

Vejledende pris:
Voksne kr. 360 pr. person
Børn kr. 180 pr. barn

Ø-rundtur

I dag oplever vi Kos på tætteste hold, når vi ser og hører om det bedste, Kos byder på. Vi ser Hippokrates’ træ, den gamle bydel og de mange hyggelige tavernaer. 

Vi besøger selvfølgelig også øens stolthed; Asklepieion, hvor den moderne lægekunst tog sin begyndelse. Et absolut must-see, når man holder ferie på Kos.  

Sidst på dagen kører vi op til et af øens allersmukkeste steder, bjergbyen Zia. Her bliver der tid til at kigge rundt på egen hånd og evt. spise en middag med øens nok bedste udsigt over havet, de nærtliggende øer og Tyrkiet. 

Turen starter om eftermiddagen og slutter ca. kl. 20.00.
Turen er med dansktalende rejseleder og lokal guide. Udflugten er eksklusive entre til Asklipion og middag i Zia.

Vejledende pris:
Voksne kr. 280 pr. person
Børn kr. 140 pr. barn

Ø-hop – en dag på havet

I dag sejler vi ud på det Ægæiske Hav og nyder livet om bord. Vi sætter kursen mod flere forskellige øer, for i dag skal vi nemlig på ø-hop. Vi besøger tre forskellige øer: 

Oplev Plati, hvor der bliver mulighed for at gå eller svømme i land og besøge en lille kirke, inden vi fortsætter til  Kalymos, hvor vi besøger øens hovedstad. Byen er bl.a. kendt for sine svampe, som vi hører lidt om, ligesom vi får tid til at gå en tur i byen og spise frokost på en taverna. Sidste stop bliver på Pserimos – en lille, lokal ø med gyldent sand, hvor der kan bades eller nydes en kold drink.

Heldagstur inkl. frokost.

Vejledende pris:
Voksne kr. 335 pr. person
Børn kr. 170 pr. barn

Naturens forunderligheder på Nisyros

Øst for Kos ligger den lille ø, Nisyros. Øen er ganske særlig, for den er altid præget mindre vulkansk aktivitet. Det oplever vi i dag, når vi ser nærmere på naturens kræfter.

Vi sejler til øen, hvorfra vi kører til vulkanens hjerte, nemlig det enorme krater. En unik oplevelse, hvor vi kommer helt tæt på jordens energi og kræfter.

Vi besøger også øens hovedby, Mandraki, hvor der bliver tid på egen hånd. Byen er meget charmerende med sine små gader og traditionelle hvide og blå huse. Vi besøger også det spændende kloster, Panagia Spilane.

Heldagsudflugt inkl. transport, men frokost er på egen hånd og entre til vulkanen betales ved ankomst.

Vejledende pris:
Voksne kr. 390 pr. person
Børn kr. 200 pr. barn

Lido Water Park

Besøg et af Grækenlands største vandlande, når I holder ferie på Kos – nemlig Lido Water Park. Her finder I masser af rutsjebaner, vandsjov og faciliteter bl.a. restauranter og snackbarer. Børn vil med garanti forelske sig i vandlandet – men selv voksne får en dag fuld af sjov!
Der kører shuttlebus fra tre af Bravo Tours’ hoteller: Atlantis Hotel, Ramira Beach Hotel og Kosta Palace. Vandlandet er åbent hver dag fra 10.00-18.30.

Vejl. priser:
1-4 år: gratis
5-11 år: 13 euro
12-derover: 17 euro

Udflugten er på egen hånd og kan købes direkte på rejsemålet.