Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Premium - Santo Cristo - Azoris Royal Garden

0
Rejselængde 7 Nætter
Pris fra 17 maj 2022 8.099 kr
Se alle afgange

- Azorernes største folkefest med unikke oplevelser 

Rejs med til Azorerne i en helt særlig periode – nemlig ugen, hvor de lokale holder hovedøens største folkefest med smukke optog, blomsterprocessioner og fest i gaderne. Santo Cristo-festivalen er den ældste og vigtigste festival, og i 2021 er det 321. gang, der er festival på hovedøen Sao Miguel i Ponta Delgada.

Vi fejrer naturligvis den gamle folkefest med de lokale! I ugens løb bliver der mulighed for at være med, når festivalen skydes i gang med liv og lys overalt i byen. Der er også mulighed for at opleve det smukke optog, når Santo Cristo bæres rundt i byen.

Men Azorerne er også ferie- og naturoplevelser i verdensklasse. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Det ser vi naturligvis også på tætteste hold, når vi tager på en spændende ø-rundtur, hvor vi bl.a. besøger de smukke tvillingesøer.

Der venter en folkefest ud over det sædvanlige med ferieminder, du aldrig glemmer! Det betyder også, at du skal bestille nu – for de lokale, der ikke længere bor på Azorerne, vender også hjem. Så der bliver rift om øens få hotelsenge!

Vi tager forbehold for ændringer af dagsprogrammet.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Byrundtur med smag på Azorerne
 • Ø-rundtur og Tvillingesøerne
 • Gruppemiddag med Santo Cristo
 • Santo Cristo-festivalen
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Ankomst til Azorerne. Transport til hotellet og indkvartering

Dag 2
Byrundtur og smag på Azorerne
Byrundtur og smag på Azorerne

I dag starter vi ferien på bedste vis, når vi lærer hovedstaden Ponta Delgada at kende, som ligger smukt skrående over en bred bugt. En af de bedste måder at opdage og udforske den dejlige by på er til fods. Vi besøger bl.a. to af byens smukke kirker, hvor den ene er Santo Cristo-kirken, som er en af Portugals rigeste og meget aktuel i denne uge! Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove, hører vi mere om de små ting, der igennem tiden har formet byen til det, den er i dag. Vi får også mulighed for at lære øens madkultur at kende, når vi bliver budt på lette smagsprøver af azoriske specialiteter bl.a. lokale oste, fiske og kødretter, øl, vin og sodavand.

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko.

Dag 3
Når lysene tændes og festen starter
Når lysene tændes og festen starter

Vi mødes på en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag, inden den lokale folkefest for alvor starter senere på aftenen. Når mørket falder på (omkring kl. 21), tændes alle de lys, man har udsmykket kirker, pladser og vigtige monumenter med. Santo Cristo-kirken oplyses alene af 165.000 lamper. Officielt starter festivalen efter sidste gudstjeneste (vespere) kl. 18, men når lysene tændes, starter det hele for alvor, hvor små boder åbner. Når lysene er tændt, starter der ofte en koncert på pladsen foran kirken.

Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin.

Dag 4
Morgenmesse og mulighed for hval- og delfinsafari
Morgenmesse og mulighed for hval- og delfinsafari

Dagen begynder – for mange af de lokale - med morgenmesse i Santo Cristo-kirken. Efter messen kravler kvinderne rundt på deres knæ – en meget religiøs tradition, som viser, at man tager byrden/smerten fra syge og gamle familiemedlemmer. Mens de kravler rundt om torvet, bærer de store lys. Det er en meget personlig og smertefuld tur, men en interessant oplevelse, som man sagtens kan nyde lidt på afstand. Tag en tur derind på egen hånd (det er desværre ikke muligt at følges i store grupper) og oplev den lokale tradition, men undlad at fotografere eller videofilme.

Resten af dagen er der liv i byen. Santo Cristo-busten flyttes fra klosteret til Santo Cristo-kirken kl. 16.30, mens aftenen byder på koncerter foran kirken og slutter med fyrværkeri ca. kl. 23.00.

I kan også vælge at bruge eftermiddagen på havet, hvor der er mulighed for at deltage i en hval- og delfinsafari (tilkøb). I havet omkring São Miguel findes mange af verdens hvalarter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store flokke med ca. hundrede i hver. Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves. Over naturlovene råder dog ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store.

Dag 5
Det store Santo Cristo-optog
Det store Santo Cristo-optog

dag er den helt store festdag! Allerede natten til søndag starter forberedelserne til optoget, når busten bæres fra Santo Cristo-kirken til São Josè. Masser af mennesker står i kø for på skift at komme ind i kirken og våge ved busten. Hele natten valfarter folk til for at våge og bede. Kl. 05.00 begynder første morgenmesse, mens fyrværkeriet starter kl. 06.00 for at vække folk. Omkring kl. 10.00 er der messe på Campo São Fransisco, pladsen foran kirken, hvor busten tages ud af kirken og kommer til at stå ved siden af den præst, der udfører messen.

Hele formiddagen bliver gaderne pyntet med blomster i alverdens farver og mønstre. Dagen emmer af historie, kultur og traditioner på én og samme tid – og alle fra hele øen samles i Ponta Delgada for at fejre øens største folkefest. I løbet af dagen bæres Santo Cristo-figuren rundt i hele byen. Processionen starter omkring kl. 16.30 og varer i fem timer. 

Nyd hele dagen i Ponta Delgada. De lokale lader jer gerne tage del i deres største festdag. Vi kan desværre ikke følges, da det er umuligt at gå i flok, men man finder let rundt i byen.

Dag 6
Ø-rundtur og tvillingesøerne
Ø-rundtur og tvillingesøerne

Efter en fantastisk festdag tager vi nu rundt på øen og oplever, hvad Azorerne også byder på – ud over folkefest – nemlig uforglemmelig smuk natur.

Vi sætter kursen mod Sete Cidades, også kaldet for tvillingesøerne, på den vestlige side af São Miguel, der uden tvivl er et af øens absolutte, naturlige højdepunkter. Vi besøger udsigtspunktet Vista do Rei, der byder på en panoramaudsigt over det imponerede vulkankrater. Vejen op til Vista do Rei er meget naturskøn og byder på mange smukke udsigter. Efter caféstop i Sete Cidades-by kører vi mod havet, hvor vi nyder den flotte udsigt over klosterklipperne, en lille klippeformation der ligger ud for den nordvestlige kyst. I løbet af dagen gør vi desuden et stop i byen Fajã de Baixo, hvor vi besøger en af øens berømte ananasplantager og hører nærmere om den meget komplicerede proces, der ligger bag den populære frugt.

I dag er det en god idé at medbringe: kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko.

Dag 7
På egen hånd
På egen hånd

Efter en spændende og oplevelsesrig uge, er der i dag mulighed for at opleve øen på egen hånd. I kan leje en bil og køre på eventyr eller slappe af på hotellet. Bravo Tours' dansktalende rejseledere har masser af gode forslag til, hvad I kan bruge dagen på, hvis I ikke blot vil nyde livet og hinanden.

Dag 8
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vi rejser hjem til Danmark med bagagen fuld af spændende og helt unikke oplevelser fra en folkefest, vi aldrig glemmer.

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur
 • Indkvartering på Hotel São Miguel Park
 • Morgenmad
 • Byrundtur med smag på Azorerne
 • Ø-rundtur og Tvillingesøerne
 • Gruppemiddag med Santo Cristo
 • Dansktalende rejseleder

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249
 • Årsrejseforsikring kr. 299
 • Mad om bord på flyet kr. 190
 • Transport til og fra hotellet kr. 140
 • Bagage kr. 220
 • Halvpension kr. 1.120
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Gratis WiFi

God beliggenhed tæt på havn og centrum
Hotel Azoris Royal Garden er et fantastisk hotel med en gennemført moderne indretning og smagfulde detaljer i asiatisk stil. Hotellet ligger centralt, men lidt på afstand af det pulserende liv på havnefronten. Her er et smukt receptionsområde, eksklusivt bar/opholdsområde og en meget lækker restaurant. Azoris Royal Garden har en meget smuk, japansk inspireret gårdhave med sten, vand og grønne planter.

Bagved hotellet ligger solterrassen med en skøn swimmingpool og separat børnepool. Rundt om står behagelige liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Inden døre kan du slappe af og nyde den opvarmede swimmingpool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og massage.

Det er ikke uden grund, at Hotel Azoris Royal Garden er et af vores mest populære hoteller på Azorerne.

Sådan bor du
På Hotel Azoris Royal Garden bor du på meget fine og komfortable dobbeltværelser med eget toilet/bad. Her er også aircondition, hårtørrer, telefon, satellit-tv og minibar (gebyr). Der er både værelser med og uden balkon - hovedparten af balkonerne vender ud mod den japanske have i midten af hotelområdet. Du kan leje safebox i receptionen. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to voksne og et barn. Du kan også bo på eneværelse mod tillæg.

Dit ophold på Azoris Royal Garden er med morgenmad. Du kan også tilkøbe halvpension.

Mere om Hotel Azoris Royal Garden
Azoris Royal Garden ligger dejlig centralt og lidt tilbagetrukket fra havnen i Ponta Delgada. Her er en god restaurant med udsigt til gårdhaven. På Azoris Royal Garden har du mulighed for at spille tennis og gå til frisør, dyrke motion i fitness eller slappe af i jacuzzien - nogle imod gebyr. Her er også gode parkeringsforhold, hvis du lejer en bil under dit ophold. Gebyr for parkering på hotellets parkeringsplads - ca. 6€ om dagen. Velegnet for gangbesværede.

Hotellet har en tennisbane, som I kan leje for ca. 20 euro i timen inkl. udstyr eller ca. 10 euro i timen uden udstyr.   

Ved check-in reserverer hotellet et depositum på 90 Euro pr. værelse. Dette gives fri igen ved check-ud, hvis alt er som det skal være på værelset. Der kan gå nogle bankdage, før pengene igen kan benyttes.

Om hotellet
Afstand til centrum 800 m Ponta Delgada
Afstand til hæveautomat 0 m
Afstand til strand 4,5 km
Aircondition Ja
Antal værelser 193
Bar Ja
Byggeår 2004
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 4
Fitness Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Nej
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Sauna Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Tennis Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Rua de Lisboa • PT - 9500 Ponta Delgada • Portugal
Tlf. 00 351 296 30 73 00

Del denne side via E-mail