Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Premium - Azorernes naturlige forunderligheder - Hotel Marina Atlântico

0
Rejselængde 7 Nætter
Pris fra 08 oktober 2019 7.298 kr
Se alle afgange

Azorerne – naturoplevelser i verdensklasse
Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå.

På denne tur sætter vi naturligvis fokus på den smukke natur og hovedbyen Ponta Delgada, men vi skal også en tur på landet, hvor vi besøger den familieejede gård Pico da Cruz. Her hører vi nærmere om livet, inden vi nyder et fantastisk hesteshow.

Glæd dig til en rejse, hvor du oplever Azorerne fra sin smukkeste side!

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Byrundtur med Smag på Azorerne.
 • Furnas og Terra Nostra-parken.
 • Øst Ø-rundtur, Nordeste.
 • Pico da Cruz – middag og hesteshow.
Og meget mere

Udflugtsprogram

Byrundtur med Smag på Azorerne
Vi starter med at se Ponta Delgada til fods, hvor vi spadserer rundt i de flotte, udsmykkede gader. Her skal vi se nærmere på byens smukkeste kirker, det populære frugt- og grøntmarked samt se centrum af byen med den gamle byport. Herefter skal vi besøge en hyggelig restaurant hvor vi skal smage på Azorerne. Øerne har mange specielle retter og drikkevarer, og dem bliver vi her eksklusivt introduceret for, mens der livligt bliver fortalt om de forskellige traditioner bag.

Lagoa das Furnas – heldagstur
På denne heldagstur besøger vi øens største vulkankrater, Funas, hvor de boblende og kogende kilder, de såkaldte Celdeiras, vidner om den vulkanske aktivitet i området. Udsigtspunktet Pico do Ferro byder på en storslået udsigt ud over det store krater, som både indeholder by og sø. Ved søens bred forberedes dagens frokost Cozido, Azorernes nationalret, og denne tilberedes i en gryde direkte i den varme, vulkanske jord. I Furnas by besøger vi desuden øens smukkeste park, den botaniske have Terra Nostra parken, og i den forbindelse vil der være mulighed at bade i det 35 grader lune vand i ungdommens kilde.

I løbet af dages besøger vi også en af de sidste teplantager i Europa, Cha Gorreana fra 1883, hvor de den dag i dag endnu bruger de gamle og oprindelige maskiner til deres teproduktion. Husk badetøj. På turen er det også en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport, indgang til botanisk have, frokost, 1 glas vin og vand.

Øst ørundtur, Nordeste
Udflugten til São Miguels nordøstlige distrikt, Nordeste byder på storslåede naturoplevelser. På vor tur igennem dette meget gamle og traditionsrige distrikt indrammes vejen af blomster, en enorm frodighed og fantastiske vandfald.

De endemiske vækster trives godt i den uberørte natur på øens nordøstlige side. Vejene er snoede og udsigtspladserne mange og smukke. I løbet af dagen besøger vi bl.a. byen Povoação, hvor de første bosættelser på São Miguel startede i 1400-tallet.. Undervejs bliver der fortalt om São Miguels historie, de sociale forhold på Azorerne den dag i dag, samt blomster og planter på denne frodige del af øen. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Inklusive transport, frokost, 1 glas vin og vand.

Pico da Cruz - middag og hesteshow
På den nordlige del af São Miguel ligger den hyggelige gård Pico da Cruz, som er en familiedrevet gård. Ved ankomst bliver vi budt velkommen med en velkomstdrink, af det stolte portugisiske ægtepar. Gården har en af de største protea- plantager på øen samt avlsgård for den kendte portugisiske hest Lusitano, som før i tiden blev brugt både i markerne, men også til tyrefægtning.

Hestene bliver vist frem i stalden, hvor der vil blive fortalt om familiens spændene historie, og traditioner inden for professionel portugisisk ridning og hesteavl.

Middagen foregår i den hyggelige gildesal med udsigt til gården og består af fondu og buffet med godt tilbehør, samt dessert. En helt særlig stemning spreder sig, og hyggen bliver understreget med stille traditionel portugisisk musik i baggrunden.

Efter middagen, når mørket har lagt sig, bliver vinduerne åbnet, og vi vil få en smuk opvisning fra de erfarne ryttere, som viser hvad de fantastiske Lusitano heste kan præstere, i skæret af faklernes lys.

Dato og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til Azorerne tur/retur.
 • Indkvartering på Marina Atlântico.
 • Morgenmad 7 dage.
 • Halvpension i 4 dage med drikkevarer.
 • Byrundtur med smag på Azorerne.
 • Furnas og Terra Nostra-parken.
 • Øst-tur – Nordeste.
 • Pico da Cruz - middag og hesteshow.
 • Dansktalende rejseledere.

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249.
 • Årsrejseforsikring kr. 261.
 • Mad om bord på flyet kr. 180.
 • Transport til og fra hotellet kr. 130.
 • Aircondition
 • Pool
 • Restaurant
 • Gratis WiFi

Ponta Delgadas bedste hotel
Marina Atlântico ligger i første parket ved den fantastiske havnefront. Her er du tæt på centrum af Ponta Delgada med sit fornemme udvalg af butikker, restauranter, barer, caféer og seværdigheder. Fra de fleste værelser har du en betagende udsigt til havet og de store krydstogtskibe, der lægger til kaj. Reception, hotellobby, restaurant og bar er stilfuldt indrettet og vidner om god smag.

I vinterhalvåret kan du benytte den indendørs pool i det lækre helsecenter, hvor du også finder jacuzzi, sauna og tyrkisk bad (mod gebyr). I sommerhalvåret kan du desuden bruge det flotte havnebassin med børnepool eller den lækre pool på kajkanten, dog mod betaling. Poolhåndklæder kan lånes af hotellet.

Marina Atlântico er et af de mest populære hoteller på Azorerne.

Om hotellet
Afstand til centrum 0 m Ponta Delgada
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 4 km
Aircondition Ja
Antal værelser 185
Bar Ja
Byggeår 2004
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 7
Fitness Ja
Havbad 50 m
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Jacuzzi Ja
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Spa & wellness Ja
Telefon Ja
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Sådan bor du
På Marina Atlântico bor du i skønne, lyse dobbeltværelser med bad/toilet, aircondition, hårtørrer, safebox, telefon og satellit-tv. De fleste værelser har en smuk møbleret balkon med teakgulv. Havudsigt kan tilkøbes.

Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to personer. Du kan også bo på eneværelse mod tillæg. Eneværelser er uden balkon.

Dit ophold på Marina Atlântico er med morgenmad, men halvpension kan tilkøbes.

Mere om Hotel Marina Atlântico
Marina Atlântico ligger helt fantastisk lige overfor den nybyggede havnefront. Fra hotellet kan du via en gangbro gå direkte over til havnepromenaden. Den centrale beliggenhed i det populære havneområde medfører lidt trafikstøj. På Marina Atlântico er der gode konferencefaciliteter. Velegnet for gangbesværede. I receptionen er der gratis WiFi. Hoteller råder over diverse faciliteter såsom frisør, fitness, internet, jacuzzi, sauna og vaskeservice, hvor nogle er imod gebyr.

Adresse
Avenida Infante D. Henrique 113 • PT - 9500 150 Ponta Delgada • Portugal 
Tlf. 00351 296 30 60 00

Del denne side via E-mail