Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse – Hotel Bendinat

4
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse – Hotel Bendinat

  • 4 x Golf
  • Aircondition
  • Gratis WiFi
  • Pool
  • Restaurant

Eksklusiv golfrejse til pragfulde Mallorca – Bo på et vores bedste hoteller, direkte ud til det azurblå middelhav!
Hotel Bendinat er et fantastisk hotel, der består af flere bygninger i ældre rustik stil samt en moderne bygning, hvor indretningen passer til hotellets ydre. Uanset bygning har hotellet høj klasse og en virkelig enestående beliggenhed.
Hotellet ligger i et mondænt villaområde helt ud til havet med klipper, hvorfra man kan bade og nyde en forfriskende dukkert. Vil I gerne nyde en lækker sandstrand, ligger den nærmeste blot 500 meter fra hotellet.

Inkluderet i denne golfrejse er to gange golf på Bendinat og to gange golf på Santa Ponsa. Bendinat er en charmerende bane, beliggende i det eksklusive Bendinat område, ganske tæt på Palma Nova. Fra de højt placerede teesteder er der en fantastisk udsigt over hele dalen, og arkitekterne har virkelig formået at skabe et spændende layout. Santa Ponsa er i sandhed en test for selv de mest øvede og erfarne golfspillere. Banens længde gør den blandt en af de mest udfordrende baner på hele øen. Det er også på netop denne bane, at Sveriges Prinsesse Birgitta holder sin årlige turnering. De to baner er i sandhed meget varierende, hvilket gør dem til en fryd at spille på.
Transfer til golfbanerne er på egen hånd.

Inkluderet
• Dobbeltværelse
• Morgenmad – med mulighed for tilkøb af halvpension
• 4 runder golf – 2 x Santa Ponsa, 2 x Bendinat

Tilkøb
• Transfer til og fra hotellet
• Transport af Golfbag

Her bor du på din golfrejse
Hotellet tilbyder flotte, lyse dobbeltværelser. Alle værelser er smagfuldt dekoreret, nogle i moderne stil og andre i klassisk mallorcinsk stil. Alle har balkon, aircondition, tv, minibar, telefon, safebox (mod gebyr) og bad/toilet med hårtørrer. Du kan også bo alene på et værelse mod tillæg.


Læs mere om hotellet her - Hotel Bendinat

Golfbaner

Bendinat

Mange golfturister betragter Real Golf de Bendinat-banen tæt ved Illetas-stranden og Portals Nous som indbegrebet af hygge. Dét er forståeligt, fordi en intim atmosfære præger både de 18 huller og klubhuset.

Nogen mesterskabsbane kan Real Golf de Bendinat ikke siges at være, men alligevel stiller den ret høje krav både teknisk og taktisk, fordi den har mange smalle og kuperede fairways, som det koster slag - eller bolde - ikke at ramme. Med sin beliggenhed i en dal med gamle pinjetræer mellem landevejen og motorvejen mellem Palma og Palma Nova påvirkes spillet sjældent af vind, men dét medfører til gengæld høje temperaturer i varme perioder. Derfor er det ofte fornuftigt at leje en buggy og medbringe masser af drikkevand.

I mange år var Real Golf de Bendinat en lidt undselig 9-hullers-bane, men siden den kendte britiske banearkitekt Martin Hawtree, om- og udbyggede den til 18 huller i 1995, har den hørt til de populæreste baner blandt golfturister på Mallorca. Banen ligger i øvrigt i hjertet af det eksklusive Bendinat Housing Estate.

www.realgolfbendinat.com/

Santa Ponsa
Santa Ponsa I

Club de Golf Santa Ponsa I blev taget i brug i 1977, men er fortsat en alvorlig test for selv de bedste golfspillere. Det var ikke tilfældigt, at den udfordrende, lange bane seks gange i 1990’erne var vært for The Balearic Islands Open på herrernes European Tour - i øvrigt to gange med legenden Severiano Ballesteros som vinder. Det er primært på grund af sin længde, at Santa Ponsa I hører til de sværeste baner på Mallorca.

Kendte navne har altid fundet vej til både banen og til det store, men hyggelige klubhus med 12 hotelværelser på 1. salen. Sveriges Prinsesse Birgitta, der bor på Mallorca, har siden 1991 holdt sin egen årlige turnering, International Trophy, på Santa Ponsa I - med 250 deltagere.
Der findes også baner med navnene Santa Ponsa II og III, men de er desværre kun åbne for aktionærer. ”Almindelige” greenfeespillere får ikke lov til at spille den spændende bane, der slutter med en ø-green med form som Mallorca. I spiller Santa Ponsa I. 

www.golf-santaponsa.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail